Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Aloe Vera Gel – Nature Republic Malaysia | Aloe Vera Gel For Face Aloe Vera Gel – Nature Republic Malaysia | Aloe Vera Gel For Face
5
Aloe Vera Gel Aloe Vera Gel – Nature Republic Harga Aloe Vera Soothing Gel Malaysia 10 kebaikan NATURE REPUBLIC ALOE VERA 92% SOOTHING GEL :... Aloe Vera Gel – Nature Republic Malaysia | Aloe Vera Gel For Face

Aloe Vera Gel
Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel – Nature Republic Harga Aloe Vera Soothing Gel Malaysia

10 kebaikan NATURE REPUBLIC ALOE VERA 92% SOOTHING GEL : (aloe vera gel benefits)

1. Membantu Membuatkan mata anda relax
Anda mempunyai mata bengkak ? sembab ? gara-gara asyik menangis, tidur tak cukup?? Caranya, ambil cotton pad lalu letak di cotton pad dan dipakai Aloe Vera Gel. Hasilnya ? kulit di sekitar mata jadi lembab dan lembut! Lebih seronok untuk dinikmati Jika nature republic aloe vera diletakkan di peti sejuk sebelumnya.
2. Sebagai Hair treatment (aloe vera gel for hair)
Mempunyai rambut yang kusam,kasar, bercabang dan kering? hmm pasti terganggu sangat. Pakai aloe vera soothing gel dengan cara : letak secukupnya di rambut kemudian usap cepat di rambut.Mudahkan ??
3. Sebagai kulit terbakar
Aplikasikan nature republic aloe vera gel saja di lokasi kulit terbakar untuk mudah sembuh,nature republic aloe vera ini juga boleh menghindarkan anda dari gigitan atau sengatan serangga.Membantu melegakan kulit sensitif dan sunburn.
4. Pelembab di seluruh area tubuh
Sapukan aloe vera soothing gel di bahagian tubuh/wajah yang kering secukupnya , gel aloe vera ini boleh tangani bahagian kulit anda yang kering. Sapu pada permukaan kulit yang kering sebagai pelembap.
5. Selepas shave jambang
Kulit pasti jadi sensitif apabila dicukur setiap hari, jika nature republic aloe vera gel ini disapukan boleh mengembalikan kelembapan kulit dan mengurangi keradangan atau kemerahan . ini untuk lelaki sahaja kalau perempuan ada jambang pun boleh jugak hehehe6. Kuku
jika kamu usap-usap di kuku dan kulit ,gel aloe vera ini membantu memberi kelembapan dan mengurangi kerapuhan kuku. Sangat berguna buat anda yang punya kuku tangan dan kaki yang rapuh dan tidak berkilat.7. Moisture cream or pack yang melembabkan kulit dengan cepat!
setelah anda bekerja lebih mas, kulit terlihat letih dan kusam? Jangan mengeluh anda mempunyai gel aloe vera Nature Republic Malaysia ! aloe vera gel for face .. Cuba dengan campurkan 1-2 titisan jojoba oil atau minyak argan yang fungsi sebagai untuk melembapkan selalu digunakan sebagai masker.8.Mekap tahan lebih lama
Untuk mekap tahan lebih lama, sapu aloe vera nature republic pada wajah sebelum menggunakan foundation atau campurkan gel aloe vera bersama foundation untuk dijadikan makeup base.9. Masker kulit yang membuatkan kulit relax!
Sapukan aloe vera gel nature republic yang sudah didinginkan di kulit pada kertas masker (masker cotton yang kering) tampalkan di wajah selama 15 minit. Sekarang rasakan kulit yang segar dan relax!10. Parut / stretchmarks
Sapu nature republic aloe vera soothing di bahagian yang terdapat parut atau stretchmarks. sapu 1-2 kali sehari dan rasailah perubahannya. !
*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results
nature republic malaysia
nature republic aloe vera
 CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Aloe Vera Gel Nature Republic / Aloe Vera Gel Nature Republic price

Harga Cantik Empire:
1 Unit RM 15.00 (sm) | RM 20.00 (sm)
2 Units RM 20.00 (sm) | RM 25.00 (sm)
3 Units RM 25.00 (sm) | RM 35.00 (sm)
Free Poslaju Semenanjung, Sabah dan Sarawak!!
2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:nature republic aloe vera,3 units,RM35, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Jus kekal dara

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!