Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Bee Venom Skin Care Testimoni | Bee Venom Skincare Review Bee Venom Skin Care Testimoni | Bee Venom Skincare Review
5
Bee Venom Skin Care Bee Venom Skin Care Testimoni | Bee Venom Skincare Review | bee venom skincare malaysia | Bee Venom Skin Care... Bee Venom Skin Care Testimoni | Bee Venom Skincare Review

Bee Venom Skin CareBee Venom Skin Care

Bee Venom Skin Care Testimoni | Bee Venom Skincare Review | bee venom skincare malaysia | Bee Venom Skin Care Price | Harga Bee Venom Skincare

INGINKAN KULIT GELICIN KULIT EPAL??KULIT BERSIH IBARAT PUTH TELUR??
JOM SAYA KONGSIKAN RAHSIA KULIT PUTIH, CERAH DAN BERSERI
YANG MANA SUDAH TERBUKTI KEBERKESANANNYA!!!
JERAWAT & JERAGAT HILANG,MUKA LEMBAP DAN TEGANG!!!
Ada masalah jeragat,
PAKAI JEE BEE VENOM NI!!!
Perasan tak kalau ada jeragat memang susah sangat nak hilang hinggakan laser pun masih lagi ade jee jeragat..
Jalan penyelesaiannya.
Bee Venom Skincare
Bee Venom Skincare 4 in 1 ialah merupakan krim No 1 Di Malaysia yang berkesan dalam membantu anda di luar sana yang serius ingin hilangkan jeragat dari wajah!!!.Bee Venom Skincare 4 in 1 sesuai diguna pakai oleh mereka yang mempunyai kulit yg bermasalah seperti tona tidak sekata,masalah jeragat,jerawat,bintik hitam kesan parut jerawat,terdedah kepada sinaran matahari dan gelap di bawah mata.
.
Ingredient yg ada dalam produk nie kesemuanya material gred A..original asli berstatus HALAL dari tumbuhan macam vitamin E untuk menghilangkan masalah kulit di samping melembut dan melicinkan kulit. Jerawat jeragat boleh hilang dlm tempoh masa 72jam!!. Dalam daripada itu, Bee Venom Skincare 4 in 1 juga bukan sekadar memudarkan jeragat,malah ia juga dapat membantu mencerahkan kulit wajah & menghilangkan segala bintik-bintik hitam.Dipendekkan kata kulit bersih ibarat putih telur uolls..!!.Jom kejutkan suami anda!!!
BEE VENOM 4in1 ni untuk kulit cantik, gebu semulajadi..yang penting tiada bahan beracun dan ORGANIK!
Kesan amat lembut,selesa dipakai dan sesuai untuk segala jenis masalah kulit!
Kesan penggunaan sangat lembut dan InsyaAllah berkesan untuk menghilangkan masalah kulit yang rata-rata di alami rakyat Malaysia.
KESAN DALAM MASA 2-3MINGGU!!
ORGANIK
ADA KKM
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT BEE VENOM SKINCARE 4IN1 :-
📌Merawat jeragat dan tompok hitam.
📌Menyejukkan kulit dan mengurangkan merah kulit.
📌Mengurangkan kesakitan kulit akibat kulit nipis.
📌Memperbaiki lapisan kulit agar tidak nipis
📌Menghilangkan jerawat dan mempercepatkan pengecutan jerawat.
📌Memudarkan parut jerawat dan hitam kulit
📌Menghaluskan kulit
📌untuk ekzema kulit
📌Mengekalkan kelembapan kulit
📌sebagai mekap primer
📌Membuatkan kulit halus,gebu dan bersih
📌Untuk masalah kegatalan kulit dan tompokan merah
📌Menganjalkan kulit dan anti penuaan.
SET 4in1 MENGANDUNGI :-
bee venom skincare malaysia
🐝Honey Cleanser NOT170502353K
🐝Moisturiser & Repair skin NOT170501442K
🐝Sunscreen 7gNOT170501443K
🐝Ipink propolis serum NOT170502351K
CARA PENGGUNAAN BEE VENOM SKINCARE 4IN1 :-
1. Bersihkan wajah terlebih dahulu dengan Bee venom honey liquid cleanser
2. Lap kering dengan tuala bersih
3. Ambil 1 kapas muka dan titiskan 3 titis serum kemudian di sapu dari bawah wajah menghala ke atas wajah, sapu juga leher dengan sekata,bila sudah serata
4. biarkan 2-3 min serum itu meresap
5. Sapu rata bee venom moisturizer *boleh pakai siang atau malam
6. Sapu rata bee venom sunblock foundation sebelum keluar rumah
ATAU sebagai sapuan asas(foundation) sebelum memakai mekap
*dipakai waktu siang sahaja
TIPS UNTUK KULIT BERJERAWAT 
Jika anda pengguna bee venom 4in1 sila gunakan moisturiser siang dan malam untuk muka berjerawat. Tak perlu lagi memakai serum selama 2minggu.
Honey cleanser dan sunscreen pakai seperti biasa.
Selepas 2minggu serum boleh dipakai pada waktu malam sahaja.
Cubalah..muka anda licin macam kulit bayi!
KELEBIHAN BEE VENOM SKINCARE 4IN1
Membantu menghilangkn jeragat
Merawat kulit kusam
Menghilangkan jerawat
Menghilangkn parut
Meremajakan kulit
Anti penuaan
Meredakan kemerahan kulit
Menutup lubang pori yang terbuka
Menggebu dan menghaluskan kulit
Meratakan tona kulit
Mengurangkab minyak
🐝BEE VENOM (Q&A) 🐝 :-
Q-Produk Bee Venom ade kelulusan KKM?
A-Ya ada, no kelulusan KKM produk kami adalah : .
1. Bee Venom Moisturizer & Repair Skin (NOT 170501442K) .
2. Bee Venom Foundation (NOT 170501443K) .
3. Bee Venom Honey Cleanser (NOT 170502353K) .
4. Bee Venom Propolis Essence Serum (NOT 170502351K .
5. Bee Venom Spray (NOT 170201944K)
Q- APA TU BEE VENOM 4IN1 :-
A-Venom Lebah (bisa lebah diekstrak apabila lebah mendarat pada anak tetingkap kaca yang mempunyai arus elektrik yang rendah, lebah bertindak balas dengan menyengat kaca dan meninggalkan bisa tanpa perlu mengorbankan nyawa lebah).
 
Q-Bee Venom ini produk buatan dari mana? Dari Korea ke?
A-Produk kami adalah buatan Malaysia yg dikilangkan di Pengkalan Chepa, Kelantan dan diedarkan oleh Syarikat Empayar Legasi Domas (KT 0397022-A).
Diformula untuk orang Malaysia, mengikut kulit dan gaya hidup Malaysia serta berdaftar dgn KKM di Malaysia.
Q-Apakah kandungan produk Bee Venom?
A-Kandungannya:
1. Sengat lebah (mellitin, apamin, apitheraphy, adolaphin dan peptida
2. Serbuk mutiara
3. Madu
4. Kalogen
5. Vitamin C
6. Vitamin B3
Q-Produk Bee Venom ada mengandungi bahan-bahan kimia/pengawet bahaya tak?
A-Produk Bee Venom diperbuat hanya dari bahan bahan organik dan tidak mengandungi sebarang bahan kimia berbahaya, hidrokinoin, merkuri atau plumbum.
Q-Bee Venom tiada krim malam dan toner ke?
A-Bee venom memang tiada krim malam, Bee Venom Spray dah bertindak sebagai pengganti krim malam kerana bentuk air, bagi kulit muka rehat waktu malam, cepat serap dan mencerahkan kulit dari dalam. Toner pulak kita boleh gantikan dengan Bee Venom Serum kerana cepat menyerap dan baiki kulit dari dalam.
Q-Bagaimana nak pastikan produk original atau produk “fake”?
A-Semak status NOT KKm pada produk dan juga hologram. Biasanya pada produk “fake”, serum dia cair dan moisturizer tak berbau wangi serta dijual murah sikitar RM 40/45
Dah tau khasiat Bee Venom Skin Care dan cara pakai Bee Venom Skin Care now kita tengok Bee Venom Skin Care testimoni pilihan dia pula
 

Bee Venom Skincare Testimoni

Bee Venom Skincare Testimoni

Testimoni Bee Venom Skincare

Testimoni Bee Venom Skin Care

Bee Venom Skincare Review

Bee Venom Skincare Review

Bee Venom Skin Care Testimoni

Bee Venom Skin Care Testimoni

Testimoni Bee Venom Skin Care

Testimoni Bee Venom Skincare

Bee Venom Skin Care Review

Bee Venom Skin Care Review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Bee Venom Skin Care murah disini..dan pastinya Bee Venom Skin Care original. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan Bee Venom Skin Care tiruan.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Bee Venom Skin Care | Bee Venom Skincare Price

Bee Venom Skincare

HARGA BEE VENOM 4IN1 :-
 RM60 SM/ RM65 SS
FREE POSTAGE

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPPDETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk Bee Venom Skin Care,1 kotak,RM60, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Mud Face Mask

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!