Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

DMS 360 | Dermax Superskin 360 Testimoni | DMS 360 Review | DMS One 2017 DMS 360 | Dermax Superskin 360 Testimoni | DMS 360 Review | DMS One 2017
5
  DMS 360 SKINCARE | Harga Dermax Superskin 360 | DMS 360 Review | DMS 360 | Dermax Superskin 360 Testimoni | DMS One... DMS 360 | Dermax Superskin 360 Testimoni | DMS 360 Review | DMS One 2017

 

DMS 360

DMS 360 SKINCARE | Harga Dermax Superskin 360 | DMS 360 Review | DMS 360 | Dermax Superskin 360 Testimoni | DMS One 2017

Jerawat sakit dan hodoh???
Jeragat??? Kusam ??? Malu ???
 
Tak perlu berbedak tebal tebal
Lupakan saje bedak cukup hanya satu sapuan
DMS 360 Superskin Dah Cukup..
 
Wajah bersih berseri hanya dalam 7 hari sahaja
Napa ???Tak percaya ehhh ???
Takut nk cuba ???
Tak berani????
 
Mari Mula Ubah Rutin lama dan amalkan produk Superb ini DMS 360 Sekarang… Anda Mula Anda Cantik Segera!!! Hanya dengan DMS 360 anda mampu menyerlahkan lagi kejelitaan anda…
Pernahkah anda mendengar tentang
Produk Dermax Superskin 360 ? Atau DMS 360????
 Dermax Superskin 360

DERMAX SUPERSKIN 360 | DMS 360 SKINCARE

** Hanya dengan penggunaan selama 14 hari sahaja , anda PASTI dapat melihat kesannya iaitu kulit anda nampak lebih CERAH, GEBU, LICIN & BERSERI..Apa itu produk dermax skincare ?
 
Tahukah anda Dermax Superskin 360 terlaris di pasaran dan telah di iktiraf di
7 buah negara Asean.

Kelebihan DMS 360

✔Kesan positif seawal 7 hari !
✔Tiada kesan sampingan !
✔Di jamin halal !
✔Sesuai untuk semua jenis kulit !
✔Mendapat Kelulusan KKM, dermax superskin 360 kkm, GMP & BPFK !
 

Khasiat DMS 360 yg TERBUKTI mampu merawat :-

✔Jerawat / Parut Jerawat
✔Blackhead / Whitehead
✔Cela / Tompokan Hitam
✔Liang Pori Terbuka
✔Jeragat / Pigmentasi
✔Mencerahkan Kulit
✔Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
✔Meratakan Tona Kulit Muka
✔Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
✔Mengawal Minyak Berlebihan
✔Memberi Kelembapan Kulit
✔Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
✔Melambatkan Proses Penuaan
✔Menegangkan Kulit Muka..
 

Kebaikan DMS 360

✔Mencerahkan & menyerikan kulit
dms 360 effect Menghilangkan flek2 hitam, parut jerawat
✔Membantu proses regenerasi & peremajaan kulit
✔Membaiki sel kulit mati
✔Mengecilkan pori2
 

DMS 360 Sangat sesuai untuk pengguna yang :

✔Kulit sensitif
✔berjerawat
✔berjeragat
✔berminyak
✔kulit kusam
✔ton wajah tidak sekata
✔wajah gelap tapi badan putih
✔ton wajah tidak sekata
✔kulit muka terbakar akibat sinaran uv
✔kulit muka kering/menggelupas
 

SET ASAS DMS 360 TERDIRI DARIPADA :

✔1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Siang)
✔1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Malam)
✔1 Bar Soap Cleanser
 

SUPER CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :

dms 360 effect Mencerah & menyerikan wajah
✔Menghilangkan pigmentasi yang tebal
✔Menghapuskan jerawat dengan berkesan
✔Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
✔Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal
 

Kelebihan Dermax Superskin 360

✔MEMBUNUH DAN MENGHILANGKAN JERAWAT
✔MERAWAT KULIT KUSAM
✔MERAWAT KULIT KENDUR MENJADI TEGANG
✔MENGHILANGKAN PINGMENTASI DAN JERAGAT
✔MENCERAH DAN MEMUTIH SECARA SEMULA JADI

✔MELEMBUTKAN KULIT

✔MEMBERI KEYAKINAN KEPADA SI PEMAKAI
✔TIADA LAGI CAMERA 360
✔ORIGINAL MUKA BERSIH DARI NODA NODA BLACK N WHITE
 

Fungsi setiap satu dan Cara Guna DMS 360

BAR SOAP CLEANSER/HONEYDEW SOAP/SABUN HIJAU

✔Membersih muka dengan mendalam sehingga ke liang pori untuk membuang sisa-sisa kotoran yang tersumbat, mengimbangi lebihan minyak, mengecutkan jerawat, Wangian ‘honeydew’ membuatkan kulit rasa lebih menyegarkan
 

Cara guna DMS 360 Bar Soap Cleanser

✔Cuci muka dengan air dan usapkan Honeydew soap pada wajah yang basah dan diurut secara lembut dan menyeluruh,bilas bersih dan lap kering
 

KRIM MALAM DMS360

✔Krim Malam DMS360 ini sangat berkesan keatas kulit wajah yang bermasalah seperti jerawat,jeragat,parut-parut jerawat dan liang pori yang besar.Disarankan guna pada waktu malam sebelum tidur.
 

Cara guna Dermax Superskin 360 Krim Malam

✔Ambil sikit di tapak tangan dan ratakan seluruh wajah sehingga krim betul-betul serap pada wajah disertai dengan urutan lembut di wajah.
 

KRIM SIANG DMS360

✔Gunakan Krim siang 360 untuk melindungi kulit wajah dari sinaran UV berlebihan, mengimbangi kelembapan, Pemakaian cream360 membantu mengurangkan garis-garis halus dan kulit akan lebih Nampak glowing,ia juga bertindak sebagai bedak asas.
 

Cara penggunaan DMS 360 Krim Siang

✔Sapukan Krim Siang DMS dengan nipis dan rata untuk memberikan kemasan yang sempurna dan glowing

Dah tau kebaikan Dermax Superskin 360 dan cara guna DMS 360 now kita tengok Testimoni DMS 360 pilihan dia pula

DMS 360 Testimoni

DMS 360 Testimoni

Testimoni DMS 360

Testimoni DMS 360

DMS 360 Review

DMS 360 Review

DMS360 Testimoni

DMS360 Testimoni

Testimoni DMS360

Testimoni DMS360

DMS360 Review

DMS360 Review

Dermax Superskin 360 Testimoni

Dermax Superskin 360 Testimoni

Testimoni Dermax Superskin 360

Testimoni Dermax Superskin 360

Dermax Superskin 360 Review

Dermax Superskin 360 Review

dms 360 skincare testimoni 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Glowing Speed Skincare By DMS

glowing speed skincare by dms

 

Glowing Speed Kini Dengan Packaging Terbaru

Perkenalkan produk terhangat di pasaran!! Bukan suam-suam kuku ye. Hangat terbakar dah..ramai org dok carik sekarang ni..sebab muka cepat je flawless!!
 
Glowing Speed Skincare 24K Gold @ dlm bahasa melayunya SEPANTAS SINAR. Sebab apa?? Sebab kesan cepat laa uolls. Laju tak terkejar!
 
Glowing Speed adalah produk pencerahan turbo yang mengandungi bahan-bahan seperti Arbutin, Glutathione, Kolagen, 24K Gold dengan SPF45 utk kesan pencerahan yg ketara dan melindungi kulit dari sinaran matahari
 

Glowing Speed 24K Gold Terbukti…

+ 7 kali ganda lebih pantas bertindak ke atas kulit muka
+ Kulit berseri seawal penggunaan
+ Kesan cepat dalam 3-5 hari
+ Super glowing mowing berbnding DMS 360
+ Mengekalkan wajah awet muda
+ Packaging lebih besar & jimat
 
Haritu baru je DMS360 keluar, sekejap je dah viral kan??
Kini tampil Glowing Speed (adik beradik DMS) tapi produk skincare yg lebih besar, lebih nilai dan kesan lebih pantas bertindak di kulit muka dgn harga yg berbaloi!!
 

Glowing Speed 24k Gold

24K GOLD… Woww Glowing speed ada serbuk emas lah! Penggunaan serbuk emas dlm produk kecantikan sudah lama terbukti sebagai bahan berkesan utk kecantikan kulit & awet muda. Uolls yg nak glowing2 raya nanti mmg dah kena cuba sekarang~
 
Wajah Berseri dgn 10x Whitening Glowing Speed
 
– Produk penjagaan wajah terbaru dengan diterajui formula penambahan effect pencerahan.
Bahan Kandungan diyakini dgn formulasi yang inovatif.
– Day & Night cream GLOWING SPEED adalah solusi utk melindungi, mencantik & mencerahkan kulit secara optimum
– Night Cream glowing speed ini dapat membaiki tona kulit tanpa sebarang radang kulit. Ia juga membekalkan manfaat Vitamin C serta collagen untuk kulit yang lebih sihat dan anjal
– Kesan Glowing speed dapat dilihat seawal penggunaan kali pertama
– Day Cream ada SPF45 yg memberikan perlindungan dpd sinaran matahari yg berlebihan dan berfungsi sebagai perfect foundation/base make up
– Sesuai untuk semua jenis kulit sama ada kusam, jerawat atau jeragat
– Dijamin Berpuas hati
 

Set Premium Glowing Speed skincare ini ada 3 item :

1. Sabun (45g)
2. Day Cream (30g)
3. Night Cream (30g)
 

Kelebihan Glowing Speed Skincare

✔Mengandungi Arbutin, Kolagen & Glutathione
✔3D glowing effect
✔Anti-aging Advance Technology
✔SPF 45 pelindung sinaran UV
✔10 kali kesan pencerahan & glowing
✔Korea Dermatological Technology
✔Tahan lama sehingga 4-5 bulan
 
Dengan Glowing Speed sebenarnya anda jimat byk sangat sebab saiz produk lebih besar. Mampu bertahan sampai 4-5 bulan.
 
Ulangan, Sampai 4-5 BULAN TAHAN
 
Kalau nak kira…
 
Harga Asal Glowing Speed, RM169 bahagi 5 bulan = RM 33.80/month je
 
Biasa skincare lain uolls spend antara RM70 – RM100…tu pun bertahan 1 bulan je
 
KULIT LUAR BIASA CANTIK HANYA DGN GLOWING SPEED SKINCARE!!
 
“Dulu kulit muka banyak jeragat & jerawat, bukan tu je parut2 jerawat pon sekeliling muka, dgn pori terbuka dan kulit sering berminyak, memang malu sangat rasanya…Dah beribu-ribu duit habis untuk treatment je belum lagi termasuk kos beli macam2 produk… Semuanya tak menjadi. Ada yang mula-mula pakai je nampak ok, tapi lama2 jadi balik masalah saya, ada yg buatkan kulit saya bertambah teruk dan rosak…
 
Hmmm…Sampailah 1 hari kawan saya perkenalkan GLOWING SPEED. Mula2 dah tawar hati nak cuba skincare lagi, tapi tgk kulit dia dah cantik & lepas byk kali kena pujuk, sy pun cair dan mencuba jugak skincare ni. Saya nekad nak cuba pakai produk ni secara konsisten & banyak minum air kosong setiap hari. Sekarang Alhamdulillah tak sia-sia…kulit saya makin pulih dan cantik, saya pun dah bertambah yakin dgn diri sendiri nak berhadapan dgn org ramai. Kalau anda ada masalah seperti saya boleh cuba GLOWING SPEED, kesannya terbaik!! Yang penting produk ni halal & selamat digunakan, bebas hydroquinone dan merkuri”
 

Keistimewaan Glowing Speed 24K Gold

✔Menggalakkan pembaharuan sel2 kulit
✔Menanggalkan kulit mati
✔Menganjal & menggebukan kulit wajah
✔Mencerah dan menyekatakan tona kulit muka
✔Mengecil dan menghaluskan liang2 pori
✔Mencegah garis halus, kedutan & tanda2 penuaan
✔Mengurangkan dan membasmi jerawat
✔Membuatkan kulit muka cantik walaupun tanpa make up
✔Melembabkan serta membekalkan nutrisi wajah hingga ke lapisan dalam kulit
✔Lebih jaminan utk keserian muka, berbaloi dgn harga & kesannya
 

FAQ Soalan Yang Sering Ditanya Mengenai Glowing Speed Skincare

1. Apa kelebihan glowing speed skincare ini?

– Membuatkan muka lebih awet muda
– Mengecil & menghaluskan liang2 pori dimuka
– Memulihkan kulit kusam serta tona kulit tak sekata
– Mengecut, menghilangkan jerawat & memudarkan parut jerawat
– Memudar serta menyingkirkan bintik2 hitam, parut dan jeragat
– Menjadikan wajah bersih, lembap, cerah, lembut & halus
 

2. Siapa yang boleh guna produk ini?

– Glowing Speed Skincare sesuai untuk lelaki dan perempuan di semua peringkat umur
 

3. Berapa lama baru boleh Nampak kesan glowing speed skincare?

– Kesannya bergantung pada jenis kulit muka seseorang, persekitaran, pemakanan dan usia (remaja lebih cepat sebab metabolisma tinggi, sel2 kulit aktif menyerap manfaat produk)
– Purata dlm masa 1 – 3 minggu nampak jerawat semakin berkurangan. Kulit lebih halus, liang pori mengecil, kulit muka cerah dan terasa lembab secara semulajadi
– Selepas 4-6 minggu, parut jerawat kian pudar, jeragat menipis dan mulai hilang, garis-garis halus kedutan berkurangan, kulit menjadi anjal & mulus
– 3-6 bulan seterusnya, wajah flawless, bebas dari cela dan masalah. Teruskan rutin pemakaian dan anda pasti teruja dengan kehebatan Glowing speed skincare!
 

4. Night Cream kena pakai tiap-tiap malam ke?

– Utk mereka yang baru guna glowing speed, penggunaan night cream memang sgt digalakkan untuk dipakai setiap malam sampai kulit muka betul2 cantik, licin & bebas dari pengelupasan. Kalau yakin kulit muka anda dah licin & cantik, night cream tak perlu lagi dipakai setiap hari. Anda boleh pakai selang 1-2 hari di waktu malam
 

5. Apa bahan kandungan produk Glowing Speed Skincare ini?

– Mengandungi Arbutin, Glutathione, Collagen, 24K Gold. Tak mengandungi bahan kimia seperti merkuri @ hidroquinone
 

6. Glowing speed skincare ada kesan sampingan tak?

– Ia membersihkan kulit muka secara mendalam dan tak ada kesan sampingan pd kulit untuk penggunaan berterusan atau jangka masa panjang. Glowing speed tak menipiskan @ memerahkan kulit muka
 

7. Sabun senang cair bila terkena air, Mcm mana cara nak elak?

– Sabun mudah bertindakbalas dengan kelembapan. Utk mengelakkan terdedah, potong sabun menjadi bahagian2 kecil, gunakan sedikit demi sedikit serta simpan selebihnya dlm bekas tertutup.
 

8. Bolehkah campur pakai glowing speed skincare dgn produk lain?

– Tak digalakkan pakai campur-campur
 

9. Produk ni ada jadi gatal-gatal ke?

– Bergantung pd kulit muka. Sesetengah org kesan awal penggunaan rasa gatal2 di kawasan yg bermasalah & pengeluaran minyak berlebihan utk beberapa hari. Proses tu biasa, anda tak perlu risau kerana ia cuma sementara. Kemudian kulit anda akan kembali normal, lebih segar, semulajadi lembab, halus & anjal secara beransur-ansur
 

10. Muka saya ada keluar jerawat kasar & ada yg halus lepas pakai glowing speed?

– Ini pantang ye uolls…Kalau keluar jerawat, biarkan dan jangan diusik. Dengan pemakaian cream glowing speed jerawat akan kecut, pudar & hilang. Ini hanyalah tindak balas utk mengeluarkan toksin dari wajah anda kesan penggunaan skincare sebelum ini. Namun tak semua orang akan alami perkara ini
 

11. Glowing speed ini ada peeling tak?

– Depend pada kulit muka individu. Ada yg peeling ada yg tak. Pengelupasan yg berlaku biasanya sangat halus dan tak teruk. Ini disebabkan lapisan sel-sel kulit mati di permukaan luar kulit tertanggal, kemudian proses mengganti sel-sel baru berlaku untuk menjadikan kulit yg lebih bersih, cerah & licin sekata.
 

12. Boleh pakai make up ke semasa menggunakan Glowing speed?

– Boleh pakai make up mcm lipstik, eyeshadow, eyeliner, maskara. Tapi bedak tak digalakkan. Kalau sapu dekat kulit muka dlm tempoh penggunaan Glowing Speed takut liang roma tersumbat dan lebih banyak jerawat keluar. Bedak uolls boleh guna kalau kulit betul2 licin, tak menggelupas atau jerawat. Tapi tak digalakkan lah kalau uolls nak kesan yang maksimum
 

13. Kalau berhenti pakai Glowing speed ada kesan negatif tak?

– Tak ada kesan sampingan negatif
 

Cara Guna Sabun Glowing Speed

1. JERAWAT
Untuk muka yg berjerawat
Bilas muka dgn air suam. Kemudian ambil sabun glowing speed, gosok muka dgn sabun & sedikit garam halus. Gosok perlahan-lahan, agak pedih sikit ya…kemudian cuci keseluruhan muka dengan air sejuk
 
2.JERAGAT
Untuk yg bermasalah jeragat
Jangan basah kan muka dulu. Ambik sabun dan gosok terus ke muka dibahagian jeragat. Selepas tu gosok kawasan muka anda dgn tangan. Biarkan seketika baru bilas
 
 
3. KULIT KERING
Untuk kulit kering ni agak sensitive. Cuci muka dlm 30 – 40 saat sahaja. Kalau ada kulit mati, gosok lembut untuk buangkan sel-sel kulit mati dimuka
 

Cara Guna Glowing Speed Skincare

PAGI
1. Cuci muka menggunakan sabun glowing speed. Setelah selesai, bilas guna air biasa @ air suam
2. Keringkan muka menggunakan tuala yg bersih
3. Sapukan Day Cream secara nipis dan rata dikulit muka
 
MALAM
1. Cuci muka menggunakan sabun glowing speed. Kemudian bilas guna air biasa @ air suam
2. Lap muka sehingga kering
3. Sapukan Night Cream dengan nipis & ratakan keseluruh wajah
 
Tips memakai Day & Night Cream Glowing Speed
Sapuan hendaklah menegak ke atas pada kulit supaya cream dapat menembusi jauh kedalam lapisan kulit
Penggunaan kerap akn menghasilkan kesan yang superb
 

TESTIMONI GLOWING SPEED SKINCARE

TESTIMONI GLOWING SPEED SKINCARE

 

Glowing speed dms testimoni

glowing speed dms testimoni

Glowing Speed Skincare review

Glowing Speed Skincare review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Perbezaan DMS 360 dengan Glowing Speed :

DMS360 : RM139
* dari ekstrak honey dew + kolagen + alga.
* Beratnya : sabun 30g , krim 20g
* Spf 25.
* Jimat sehingga 2-3 bulan pggunaan.
 
GLOWING SPEED : RM169.00
* Dari kolagen dan 24K gold
* Beratnya: sabun 40g, krim 30g.
* spf 45
* Jimat sehingga 4-5 bulan penggunaan.

DmS 360 glowing serum

360 GLOWING SERUM

360 GLOWING SERUM

HARGA : RM100 Free Poslaju
 
APA KEBAIKAN 360 Glowing SERUM INI ???????
dermax superskin 360 serum Menghalus dan menggebukan kulit
dermax superskin 360 serum Merawat kulit berjeragat
dms 360 serum Memperbaiki, menegang dan menganjalkan kulit
dms 360 serum Mengatasi kulit kusam dan berkedut
■ Mengatasi kulit berminyak
■ Mengembalikan keremajaan kulit
■ Memperbaiki tisu & sel bawah kulit
■ Melindungi kulit dari sinaran UV
■ Anti kedutan yang sangat hebat
■ Mengembalikan keremajaan kulit
 
Cara Guna dms 360 serum  :
Cuci muka dengan sabun kolagen DMS
Lap kering2
Pakai serum dan sapu sehingga meresap dalam kulit wajah

DMS 360 foundation 4D

dms 360 foundation 4D

 

360 CREAM FOUNDATION 4D

HARGA : RM100 Free Poslaju

Dengan dms 360 foundation 4D ini anda dah x perlu berbedak2 lagi…bedak compact akan membuatkan
kulit anda menjadi kusam…

360 cream ini mampu menjadikan :
✔kulit wajah lebih putih berseri, halus dan wangi
✔ mencegah kulit kering & melindungi dri sinar UV
✔ kesan seawal 3 hari ..putih akan kekal selamanya jika penggunaan berterusan..
✔1 minutes Instant Glowing with 360 CREAM..
✔FOUNDATION WAJAH PALING HEBAT


Dermax superskin 360 stemcell

dms 360 serum stemcell

 

DMS 360 serum stemcell

HARGA : RM150 Sekotak Free Poslaju

Serum stemcell 360 lebih power dari suntikan botox, lebih mudah digunakan, 7x meresap ke lapisan kulit, lebih awet muda
 
Serum Superstemcell 360 merupakan produk kedua yang amat berkuasa merawat wajah anda.
 
Tidak kira apa juga permasalahan di wajah anda ketika ini, serum superstemcell mampu merawat dan menjadikan wajah anda bebas dari segala noda.
 
Erti kata lain
 
“flawless dan healthy younger skin”
 
bukan lagi satu igauan
 
Kelebihan dan kesannya terhadap kulit wajah dengan rahsia
 
 
“SUPER STEMCELL SERUM 360”
 
Rahsia anti penuaan,menutup pori kulit yang kasar,anti kedut,kulit wajah berlubang kesan dari masalah jerawat batu,jeragat dan lihatlah keberkesanan dengan stemcell keluaran Dermax SuperSkin360 anda tidak perlu melakukan suntikan dan pembedahan hanya sapu dan konsisten penggunaannya sangat berkesan dan bertindak dalam merawat masalah tersebut.
 
* RAHSIA 5 KALI AWET MUDA
* 100% EKSTRAK EPAL
* HALAL & MESRA SOLAT
* RAHSIA ANTI KEDUT
* RAHSIA ANTI HITAM BAWAH MATA(PANDA EYES)
* RAHSIA 7 KALI MERESAP DALAM KULIT
* MERAWAT KULIT ROSAK
 
Apakah Keistimewaan Serum Stemcell hingga ramai mencarinya??
 
♡Serum ringan yang senang dan mudah digunakan
♡Menyegarkan , meganjalkan , melembabkan kulit wajah
♡Mengawal dan Menghalang pengeluaran minyak yang berlebihan di wajah
♡Mencerahkan kulit wajah cantik berseri tanpa adanya pengelupasan
♡Menghalang dan mematikan pertumbuhan jerawat dikulit wajah
♡Mengecilkan liang pori dan menutupnya
♡Mengurangkan dan mencegah pigmentasi di kulit wajah
♡Kulit wajah awet muda dari usia sebenar
♡Mengekalkan dan mencantikkan solekan di wajah
 
KESANNYA DAPAT DI LIHAT DALAM MASA 3 HARI
 
Harga: RM 150 sahaja sekotak!!
 
Sekotak ada 10 botol
Tahan 3 ke 6 bulan penggunaan
Murah kan?
 
Cara Penggunaan
 
1. Gunakan selepas mencuci muka (ada 3 jenis sabun ya)
 
2. Bersihkan wajah dengan tuala bersih
 
3. Tekapkan serum stemcell secara lembut ke wajah (tepek-tepek sahaja ya)
 
4. Jika anda mengenakan set skincare DMS, krim malam, rehatkan muka dahulu dalam 5 minit sebelum sapukan krim malam pula.
 
* Lagi banyak anda apply pada wajah, lagi cepat kesan yang boleh anda lihat!
 
* 1 botol tahan 1 minggu hingga 1 bulan bergantung kepada cara penggunaan. Jika nak jimat, applykan 2x sehari iaitu pada waktu siang sebelum krim siang, dan sebelum krim malam.
 
Cara Membuka Botol Serum stemcell 360
Cara Membuka Botol Serum stemcell 360

 

Mudah sahaja bukan? Bukak cap metal, dan tutup dengan penutup hitam =)

Dermax superskin 360 stemcell Testimoni

Dermax superskin 360 stemcell testimoni

DMS 360 serum stemcell

DMS 360 serum stemcell Testimoni

Serum stemcell 360 Review

Serum stemcell 360 Review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Islim DMS 360 | Selim Melim Dermax Superskin 360

Islim DMS 360

 

HARGA : RM100 Free Poslaju

Anda FRUST nak beli baju asyik TAK MUAT??!!
Nak BERSENAM tapi TIADA MASA??!!
Cuba DIET tapi nafsu makan TAK TAHAN??!!
Tanpa perlu berlapar..
Tanpa bersenam terlalu banyak..
Tanpa meninggalkan makanan kegemaran anda..
Tanpa rasa lesu, penat dan letih..
 
Dengan iSlim anda lebih sihat, kurus, langsing, menawan dan yang pastinya BERKEYAKINAN! Tidak perlu risau kerana TIADA KESAN SAMPINGAN! Inilah dia produk TERHEBAT keluaran bumiputera yg kini hangat diperkatakan, Jamu iSlim! JANGAN TERKEJUT BILA LEMAK2 KORANG GHAIB LEPAS AMALKAN ISLIM
JAMU ISLIM.
 
Apa kelebihan dan keistimewaan islim atau selim melim dari keluaran dms360 ni ya?
 
Islim atau nama baru selim melim merupakan salah satu produk paling laku keras di dms360 kerana keberkesanannya amatlah pantas, bukan sahaja berkesan malah islim atau selim melim ini selamat diamalkan kerana ianya tanpa sebarang bahan kimia.
 
Selim Melim Dermax Superskin 360

Islim DMS 360 | Selim Melim Dermax Superskin 360

 
✔️ 100% berasaskan jamu Dan bebas kimia
✔️1 botol turun 2-10kg
✔️Tak perlu berlapar dan berpantang. Makan macam biasa
✔️Tiada side effect seperti sakit perut dan cirit birit.
✔️Tanpa perlu berlapar..
✔️Tidak perlu diet
✔️Tanpa bersenam terlalu banyak..
✔️Tanpa meninggalkan makanan kegemaran anda..
✔️Tanpa rasa lesu, penat dan letih..
✔️Sesuai diamalkan oleh ibu menyusukan bayi 6 bulan ke atas.
✔️Khas Utk lelaki Dan Wanita
 
Bagaimana ISLIM SELIM MELIM mampu Menurunkan dan Menguruskan badan anda:-
 
✔️Membantu Mengurangkan Lemak Tubuh
✔️Membantu Menurunkan Berat Badan 2kg-10kg Dlm Sebulan bergantung Kepada Metabolisme seseorang
✔️Mengawal Selera Makan Yang Membuak-buak Atau Terlampau
✔️Mengurangkan Selera Makan
✔️Mengembalikan Kejelitaan Dan Awet Muda (kembali remaja)
✔️Menghilangkan lenguh-lenguh kepada anggota Badan
✔️Menghilangkan sakit badan dan sakit lutut termasuk sendi.
✔️Melawaskan pembuangan air besar. (Melancarkan Sistem Pencernaan).
✔️Menurunkan Berat Badan.
✔️Melangsingkan dan Mengecilkan Perut Menggeleber.
✔️Membakar dan Menguraikan Lemak Tepu.
✔️Menegangkan dan Membentuk Otot Perut.
✔️Membuang angin dalam badan
 

Selain itu, KEISTIMEWAAN Islim SELIM MELIM ini kepada wanita ialah:-

* baik utk kesihatan dalaman
** membuang angin dlm badan
*** membantu memulihkan dan menyuburkan rahim wanita
(ini terbukti apabila wanita berjaya hamil setelah mengamalkan islim selim melim)
**** Untuk mendapatkan zuriat
 
Mari kita bersama-sama
SIMPLE KURUS SELIM MELIM DGN MUDAH
 
jalani kehidupan anda seperti biasa tanpa perlu menahan lapar.
 
Sangat membantu (dengan keizinan Allah)
 
Bagaimana pula kesan Islim Selim Melim kepada Kesihatan?
 
Dengan mengamalkan islim juga selain mampu menurunkan berat badan, islim bagus untuk mereka yang ingin kurus tetapi mempunyai masalah kesihatan.
 
Antara solusi islim selim melim ialah, ianya sesuai
 
✔️Untuk lelah dan asma
✔️Untuk luka-luka berat
✔️Untuk sakit tulang, sendi dan lutut
✔️Untuk kencing manis dan darah tinggi
 
Adakah islim Selim Melim boleh digabungkan bersama produk dms yang lain?
 
Ya. Boleh

MISS U BY DMS 360

MISS U BY DMS 360

 

“Miss U by DMS360°
(Penjagaan Kecantikan Dalaman Wanita)

Khasiat Miss U Dermax Superskin 360:

Menegangkan bentuk payudara
Menaikkan bentuk punggung
Mengempiskan perut
Merawat masalah keputihan & lendir berlebihan
Menghilangkan letih & lesu
Menambah keintiman bersama suami
Menghilangkan bau badan
Melambatkan proses penuaan
Menjadikan wajah lebih awet muda
Merapatkan otot rahim

Cara Penggunaan Miss U DMS 360 :

???? 2 kapsul sekali sehari
???? Ambil sebelum makan
???? Disarankan banyak minum air suam
???? Disarankan banyak makan sayur-sayuran dan buah-buahan
???? Amalkan senaman ringan
.
Tidak sesuai utk wanita mengandung atau menyusu

HARGA: RM100


Dapatkan DMS 360 murah disini..dan pastinya Dermax Superskin 360 Original. Money back guarantee if not DMS 360 Original. Awas dengan DMS 360 Tiruan. Dms 360 bahaya ialah yang fake. keburukan dermax superskin 360 tiruan adalah dms 360 skincare bahaya. ingat dermax superskin 360 bahaya ialah yang tiruan

CARA ORDER

 

1)Langkah 1: Harga DMS 360 / DMS 360 price

 

HARGA SET ASAS DERMAX SUPERSKIN 360 CANTIK EMPIRE!!

dms 360 set asas murah

RM 139

Free Poslaju Semenanjung (SM) Sabah & Sarawak (SS)

 

HARGA SET CANTIK DMS 360 CANTIK EMPIRE!!

dms 360 murah

RM 219

Free Poslaju Semenanjung (SM) Sabah & Sarawak (SS)

 

HARGA SET CANTIK TERUS DMS 360 CANTIK EMPIRE!!

DERMAX SUPERSKIN DMS 360 MURAH

RM 299

Free Poslaju Semenanjung (SM) Sabah & Sarawak (SS)

DERMAX SUPERSKIN 360 MURAH

HARGA SET STEMCELL CANTIK EMPIRE!!

Harga : RM 289 (1 Kotak Serum Stemcell 10 botol)

Harga : RM 219 (Serum Stemcell 5 botol)

Free Poslaju Semenanjung (SM) Sabah & Sarawak (SS)

DERMAX SUPERSKIN 360 MURAH bahaya

HARGA SET STEMCELL 4D CANTIK EMPIRE!!

Harga : RM 369 (1 Kotak Serum Stemcell 10 botol)

Harga : RM 299 (Serum Stemcell 5 botol)

Free Poslaju Semenanjung (SM) Sabah & Sarawak (SS)

glowing speed dms murah

HARGA SET ASAS GLOWING SPEED SKINCARE CANTIK EMPIRE!!

RM 170

Free Poslaju Semenanjung (SM) Sabah & Sarawak (SS)

glowing speed dms 360 murah

HARGA SET CANTIK GLOWING SPEED SKINCARE CANTIK EMPIRE!!

RM 250

Free Poslaju Semenanjung (SM) Sabah & Sarawak (SS)

GLOWING SPEED SKINCARE murah

HARGA SET CANTIK 4D GLOWING SPEED SKINCARE CANTIK EMPIRE!!

RM 330

Free Poslaju Semenanjung (SM) Sabah & Sarawak (SS)

Borong min 10 Whatsapp 01126271834 dermax superskin 360 stokis amik direct dermax superskin dms 360 hq 

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk DMS 360 SET STEMCELL 4D , RM369, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Sure Kencang Breast Serum : Sure Kencang

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.