Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Dolly V Shape Review | Testimoni Dolly V Shape | Harga V Shape Dolly V Shape Review | Testimoni Dolly V Shape | Harga V Shape
5
Dolly V Shape Dolly V Shape Mask Review | Dolly V Shape Testimoni Anda ada masalah wajah bulat dan dagu bagai kek lapis? Nak... Dolly V Shape Review | Testimoni Dolly V Shape | Harga V Shape

Dolly V Shapedolly v shape mask

Dolly V Shape Mask Review | Dolly V Shape Testimoni

Anda ada masalah wajah bulat dan dagu bagai kek lapis?
Nak kecilkan pipi yang tembam? Mahukan dagu yang lebih runcing?
Hampa nak kecilkan pipi yang tembab
Hampa nak dagu yang runcing , tirus & bujur ?

Muka BESAR dan BULAT tapi badan kurus langsing?
Jadi bahan kawan melawak sebab muka tembam pipi CHUBBY?
Selain hapuskan lemak di bawah dagu yang berlapis2

Jom hapuskan masalah double chin dengan Dolly V Shape Mask
Tak perlu cucuk botox, tak perlu sedut lemak lagi.

Alamak… Badan kurus aje tapi pipi Tembam !
Hampa yang ada masalah pipi tembam nih mesti rasa kurang keyakinan diri kan ?
Ye la … Hampa akan rasa hampa kurang comel & cantik…
Selain tu kan… Bila pipi tembam nih, hampa akan rasa diri hampa cam gemuk walaupun sebenaqnya hampa tak gemuk…
Ala… La nih bukan susah sebab dah ada produk yang boleh jadikan wajah hampa runcing..
Hampa hanya perlu gunakan DOLLY V SHAPE BY RZN BEAUTY ja

Dolly V Shape Adalah bengkung muka dengan gabungan romatherapy dan formulasi yang berfungsi untuk membakar lemakl-lemak berlebihan di dagu dan pipi dan seterusnya membentuk kesan V-Shape pada muka/wajah.
dolly v shape

FUNGSI / KELEBIHAN

  • Terbujti secara klinikal mengurangkan pipi tembam seawal 3 hari
  • Menjadikan bentuk wajah dari bulat bertukar kepada bujur
  • Membentuk dagu yang runcing
  • Menghalus, melembut, dan menegangkan kulit
  • Rasa segar dan anti stress kesan kombinasi gabungan 5 jenis aromatherapy
  • 100% selamat dan tiada kesan sampingan
  • Ada kelulusan KKM
  • Produk bumiputera dan halal digunakan

👉1 pack ada 7 pcs mask untuk kegunaan sebulan
👉1 minggu 1-2 pcs mask
👉1pcs mask hanya untuk sekali pakai sahaja, tak boleh di re-use

 

Cara pakai dolly v shape

cara pakai dolly v shape

 CARA GUNA DOLLY V SHAPE MASK :

  • Cuci wajah sehingga bersih & biarkan kering. Keluarkan mask dari bungkusan
  • Pegang both side di hujung mask
  • Tarik kedua-dua hujung mask ke bahagian tengah bawah dagu
  • Masukkan cangkuk mask di telinga kanan dan kiri
  • Untuk skin yang Sensitif, Pakai dalam 30 minit hingga 1 jam sahaja tapi untuk Normal skin, boleh pakai selama 3-4 jam.
  • Selepas habis tempoh yang ditetapkan, tanggalkan mask dan buang.
  • Boleh digunakan waktu siang atau malam
Dah tau khasiat dan Cara Menggunakan now kita tengok testimoni pilihan dia pula

Dolly V Shape Testimoni

Dolly V Shape Mask Testimoni
 
Testimoni Dolly V Shape Mask
 
Dolly V Shape Mask Review
 
Dolly V Shape Testimoni
 
Testimoni Dolly V Shape
 
Dolly V Shape Review
*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Dolly V Shape murah disini..dan pastinya produk original hq. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan produk tiruan/fake .

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Dolly V Shape | Dolly V Shape Price

dolly v shape raya

 

RM95 SEMENANJUNG
RM100 SABAH/SARAWAK
 
INCLUDE POSLAJU

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPPDETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk Dolly V shape,1 set,RM95, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Pudding Montox Review | Testimoni Pudding Montox | Harga Pudding Montox

Beaute Candy Review | Testimoni Beauty Candy | Harga Beaute Candy

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!