Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Dyxy Cosmetic Review | Dyxy Testimoni | Harga Dyxy Bc Cream Dyxy Cosmetic Review | Dyxy Testimoni | Harga Dyxy Bc Cream
5
Dyxy cosmetic Dyxy Cosmetic Review | Dyxy Testimoni | Harga Dyxy Bc Cream SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING… MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!... Dyxy Cosmetic Review | Dyxy Testimoni | Harga Dyxy Bc Cream

Dyxy cosmeticDyxy cosmetic

Dyxy Cosmetic Review | Dyxy Testimoni | Harga Dyxy Bc Cream

SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING…
MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!
DYXY Cosmetic Rutin Make Up Untuk Kulit Flawless Berseri…
Dyxy kosmetik

 

DYXY COSMETIC TERDIRI DARIPADA 4 ITEM IAITU :

1)BC Cream Foundation
2)Green Tea Face Mist
3)Brush
4)MATTE LIPSTICK DYXY

1. DYXY BC CREAM FOUNDATION

DYXY BC CREAM FOUNDATION
Ramai yang tanya mcm mna ye BC CREAM (BCC) ni, betul ke tak perlu pakai bedak da?
Betol ke Tak Perlu nak Apply any Foundation dah ?
Then lepas apply BCC nih dah tak perlu ke nak apply compact lagi ??
Ishhh ! Betol ke ?
Seriously jawapan kami adalah “YES, BETOL !” …
Jom baca bawah nih apa yang BEST sangat dengan BCC nih…
Dyxy BC Cream adalah revolusi baru solekan dari Korea yang menggabungkan BB Cream + Concealer… Krim diformulasikan dengan Mineral & Extract Arbutin yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
NO COMPACT POWDER
NO FILTER / CAMERA 360
NO PARUT JERAWAT
NO JERAGAT
NO SUNBURN
NO MUKA KUSAM

KELEBIHAN / FUNGSI DYXY BC CREAM :

Magic Foundation yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
Kesan Flawless 3D yg nampak macam filter tapi masih natural
Texture yang sangat mudah meresap ke dalam kulit
Menjimatkan masa untuk bersiap
Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
Anti-Oily face. Tekstur krim yg sangat ringan & selesa dipakai
Mekap Tahan lama sehingga 8 jam
dyxy bc cream korea
Beige : Untuk kulit yang cerah ala2 Chinese ataupun @ cerah sederhana. Tona kulit akan nampak lebih cerah, berseri & paling penting tak bercapuk /cakey
Natural : Untuk tona kulit sawo matang & sederhana cerah . Jgn risau hitam manis pun boleh pakai, dia ikut tone kulit kita. Kulit akan lebih glowing & licin
Apa korang rasa bila ada yang bertanya soalan cam nih ….
“Eh ! Ko nih makeup ke tak nih ?? Kulit ko nampak flawless natural look macam awek korea lah & memang sangat WOW !”
Senang je nak apply BC Cream ni.. Tak melekit, tak berminyak.
Rasa light macam tak pakai apa2 je….. Muka fresh macam tak make up pun. Sesuai la untuk kaum wanita yg tak suka make up tebal….
Korang yg jenis tak suka pakai make up @ apa-apa kat muka tu memang sepadan dgn DYXY BC Cream coz dia ringan tapi boleh cover semua cela.
Jimat dasyat pulak tu.. Tahan lebih 3 bulan !
dyxy product
Siap Dlm Masa Seminit Dengan BC Foundation..
Ya, diulangi.. 1 minit sahaja untuk anda bersiap depan cermin. Tepek je foundation ni macam pakai compact powder lepas tu pakai lipstick sikit bagi tak nampak pucat, zasss siap, dah boleh keluar rumah. Senang kan?
Kalau time rushing, korang bule pakai DYXY BC Cream ni dalam kereta je… Mudah sangat!
PAKAR MENGHAPUSKAN :
Eyebag / Mata Panda
Jeragat / Parut Jerawat
Tona kulit yang tidak sekata
Blackhead / Whitehead di wajah
dyxy produk
“Akhirnya terjebak jugak dgn produk ni. Patutlah kulit orang korea cantik, putih mulus & flawless..Pakai yg ni rupanya. Anis cuba haritu memang best, nampak natural look je, kulit licin & tak bercapuk” -Anis
dyxy cosmetic korea

 

dyxy cosmetic kkm

2. DYXY FACE MIST GREEN TEA MINERAL

  DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST
Risau bila jerawat naik?
Lagi-lagi, time period jerawat makin menjadi-jadi naiknya..
Korang pun mula rasa down bila nak berhadapan dgn orang ramai . Nak pula yg bekerja diluar rumah .
Mudah aje…. Korang hanya perlu Spray kan aje jerawat dengan Face Mist, tengok2 semalaman dah kering jerawat tu…

FUNGSI UTAMA DYXY FACE MIST GREEN TEA :

Menghilangkan jerawat halus
Wajah lebih segar & glowing
Kesan melecet sembuh
Kulit semakin lembab & tiada lagi masalah kulit kering
Face Mist dari DYXY ni bukan sebarang face mist, ia mengandungi mineral yang sangat bagus untuk kulit muka. Selalu kaum wanita ni kalau guna mekap, takut tumbuh jerawat kan?
Tapi dengan DYXY Face Mist, ia akan dapat melindungi kulit korang dari jerawat & juga masalah kulit kusam.
Dia punya effect glowing tu pulak buat kita rasa macam tak nak berenti dari belek muka kat cermin…
 DYXY Face Mist
“I memang suka sangat green tea. Almost everything nak dari green tea. Dari Mouthwash, toothpaste & air pun green tea. Then I found this Green Tea mineral Face Mist by DYXY. Its really refreshing. Lepas mandi spray, lepas cuci muka spray. Sebab bau dia best. Bila i pakai lepas siap makeup, muka jadi lebih glowing. Bila pakai sebelum tidur, bangun esok tu muka mesti rasa lembut je. Sekarang this is my feveret. Sebelum habis ni nanti i akan repeat order”

5 FUNGSI UTAMA FACE MIST GREEN TEA SPRAY :

Sebagai Toner
Sebagai Face Mist
Sebagai Moisturizer
Sebagai Finishing spray
Sebagai Makeup remover
dyxy green tea

KELEBIHAN / FUNGSI GREEN TEA FACE MIST :

Mengandungi zat mineral
Boleh dijadikan base make up
Muka fresh & glowing effect serta merta selepas spray
Make up tahan lebih lama
Bauan green tea yg wangi dan aman
Mengurangkan kesan alahan di muka
Mengecutkan jerawat pada muka
Sesuai untuk kulit muka sensitif
Boleh digunakan lelaki & perempuan
Muka lembap & segar secara natural
Ekstrak teh hijau & Vitamin E Mengecutkan jerawat
Makeup tahan lama, tak cakey @ bertompok
Pengganti toner dan make up base
Anti radang serta lembut pada kulit
100% tiada bahan kimia merbahaya
Kulit menjadi lembap, sesuai utk kulit kering & mengelupas
Tahan 2 hingga 3 bulan mengikut kekerapan penggunaan
Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
Isi Kandungan Green Tea Face Mist 160ml

3. DYXY BRUSH

DYXY FACE BRUSH

KEISTIMEWAAN DYXY BRUSH :

Menjimatkan foundation
Bulunya yg padat & mampat
Bulu kukuh dan tak mudah tercabut
Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
Saiz yg mudah dipegang
Beauty blender versi berus
Digunakan oleh make up artis terkenal
Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana…

KELEBIHAN DYXY BRUSH :

Bulu yang berkualiti tinggi, gemuk & padat
Pegangan yang kemas & bulu yang super lembut
Hanya perlu 2-3 olesan sahaja
Foundation tak bercapuk
Senang untuk blend foundation keseluruh muka
Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush
Effect lebih WOW bila dipakai dgn BC Cream & Face Mist
DYXY BRUSH
Selain daripada cantik, bulu brush ni jugak padat.
Korang jangan risau sebab kami jual barang yg 100% halal sahaja ye. Brush ni halal, dont worry sebab bulu ni bukan bulu oink2 taw.
Korang yang beli brush dekat luar sana hati-hati yea.
Jangan sampai terpakai bulu yang haram sebab nak murah.
Brush nie boleh pakai dengan mana2 foundation pun.
Biar mahal sikit pun takpe, asal kita tau dari mana sumber dia.
Kalau beli BC Cream & Face Mist, jangan lupa ambil sekali set yg ada brush DYXY ni.. Barulah lengkap set korang. Kalau mula2 beli set tanpa brush, guarantee korang mesti akan order brush pulak lepas tu. Sebab rasa tak sempurna set DYXY Cosmetic kalau takde brush nya.

4. DYXY LIPSTICK MATTE

MATTE LIPSTICK DYXY

MATTE LIPSTICK
~ Moist matte lipstick

💄Sexy Nude

DYXY lipstick sexy nude
💄Flirty Me

DYXY lipstick flirty me
💄Cherry Red

DYXY lipstick cherry red

💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit

DYXY lipstick matte

CARA MENGGUNAKAN DYXY COSMETICS :

Cuci muka menggunakan cleanser korang sendiri
Kemudian spray face mist ke muka
Biarkan seketika sehingga menyerap dalam 1-2 minit
Ambil Brush, Calitkan sedikit pada BC Cream
Akhir sekali, ratakan foundation tersebut ke seluruh muka
Dah Siap !
 dyxy product

 

Dah tau manfaat dan cara pakai now kita tengok Testimoni pilihan dia pula

Dyxy Testimoni

Dyxy Testimoni

Testimoni Dyxy

Dyxy review

Dyxy cosmetic testimoni

Testimoni Dyxy cosmetic

Dyxy cosmetic review

Testimoni Dyxy cosmetics

Dyxy cosmetics testimoni

Dyxy cosmetics review

dyxy bc cream review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Dyxy cosmetic murah disini..dan pastinya produk original Hq. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan produk Tiruan/Fake.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Dyxy Cosmetic / Dyxy Price

HARGA DYXY BB CREAM FOUNDATION

HARGA BB CREAM FOUNDATION

RM75 Semenanjung

RM80 Sabah Sarawak

DYXY GREEN TEA FACE MIST

HARGA GREEN TEA FACE MIST

RM60 Semenanjung

RM65 Sabah Sarawak

HARGA DYXY BRUSH

HARGA BRUSH

RM40 Semenanjung

RM45 Sabah Sarawak

MATTE LIPSTICK DYXY

HARGA MATTE LIPSTICK

RM45 Semenanjung

RM50 Sabah Sarawak

HARGA COMBO A (BC CREAM + FACE MIST)

RM115 Semenanjung

RM120 Sabah Sarawak

HARGA COMBO B (BC CREAM + BRUSH)

RM110 Semenanjung

RM115 Sabah Sarawak

DYXY COMBO SET BASIC LADY D

dyxy baru

HARGA COMBO C (BC CREAM + FACE MIST + BRUSH)

RM145 Semenanjung

RM150 Sabah Sarawak

 

COMBO SET PERFECT LADY D

HARGA COMBO D (BC CREAM + FACE MIST + BRUSH + LIPSTICK)

RM180 Semenanjung

RM185 Sabah Sarawak

 

COMBO SET BEAUTY LADY D

( BC CREAM+ FACE MIST+ BRUSH + MASCARA)

RM200 Semenanjung

RM205 Sabah Sarawak

 

COMBO SET COMPLETE LADY D

( BC CREAM+ FACE MIST+ BRUSH + LIPSTICK + MASCARA)

RM240 Semenanjung

RM245 Sabah Sarawak

 

HARGA COMBO E (2 x BC CREAM + 1xFACE MIST + 1xBRUSH + 2 x LIPSTICK)

RM300 Semenanjung

RM305 Sabah Sarawak

FREE POSLAJU

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk Dyxy Combo Jumbo ,1 set,RM300, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

VSireh

Pink Lady

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!