Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Elite S7 Review | Testimoni Elite S7 Fat Burner | Elite S7 Testimoni Elite S7 Review | Testimoni Elite S7 Fat Burner | Elite S7 Testimoni
5
Elite S7 Review| Testimoni Elite S7 Fat Burner | Elite S7 Testimoni | Harga Elite S7 PERHATIAN! Untuk mereka yang TAKDE MASA nak exercise... Elite S7 Review | Testimoni Elite S7 Fat Burner | Elite S7 Testimoni

Elite S7

Elite S7 Review| Testimoni Elite S7 Fat Burner | Elite S7 Testimoni | Harga Elite S7

PERHATIAN! Untuk mereka yang TAKDE MASA nak exercise dan MALAS nak diet!
Anda NAK KURUS? TAKNAK BOROI? Yelah, lately badan dah makin ‘CHUBBY’,
kulit pun dah tak ‘FIRM’ macam dulu. Dah try macam-macam, tapi ‘FRUST GILER’
sebab takde perubahan?
 
Ya Kami Faham Kesulitan dan Kerisauan Anda… Ramai Yang Ada Masalah Yang Sama Dengan Anda…
 
Jangan Risau Sebab Kami Ada Jalan Penyelesaian Untuk Anda!!!
 
Memperkenalkan Fat Burner Terbaik 2017
elite s7 fat burner

ELITE S7 FAT BURNER

 

PENGENALAN APA ITU ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

 
Elite S7 Hybrid Fat Burner adalah produk terbaru sesuai untuk LELAKI atau WANITA yang inginkan badan yang kurus, sihat dan selamat. Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah diluluskan
oleh KKM (No Rujukan 130715/07/099) dan dijamin HALAL.
 
Soalan yang paling banyak ditanya ialah apa bahan yang ada dalam Elite S7? Jangan risau, bahan-bahan yang terdapat di dalam Elite S7 adalah 100% herba. Tiada bahan kimia… tiada kafein.
 
Produk Elite S7 adalah Lulus KKM dan bukan dikategorikan sebagai ubatan. Elite S7 adalah minuman kesihatan untuk menguruskan badan.Elite S7 mengandungi Power Detox. Bahan ini sangat penting untuk membuang toksin di dalam badan. Ramai orang menggunakan produk menguruskan badan. Tetapi berat tidak turun. Kenapa?
 
Sebab badan anda terlalu banyak sangat toksin yg menghalang
pembakaran lemak. POWER DETOX adalah proses membuang toksin di dalam badan. Bila toksin tiada maka lemak mudah terbakar dan badan akan mengalami proses penurunan badan yang sangat senang.
 

Kebaikan Elite S7

✔Elite S7 Membantu Pembakaran Lemak Dalam Badan Dengan Pantas Dan Meningkatkan Kadar Metabolisme.
✔Elite S7 Mengenyangkan Dalam Tempoh Yang Lebih Lama.
✔Elite S7 Membekalkan Tenaga Yang Mencukupi Untuk Tubuh Badan.
✔Elite S7 Membantu Membuang Toksin Yang Menjadi Punca Penyakit Dan Pertambahan Berat Badan.
 

Kelebihan Elite S7

✔Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan
✔Melawaskan pembuangan air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi.
✔Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat.. Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini.
✔Tiada Kesan Sampingan Kerana Produk Ini Diperbuat 100% Daripada Herba Terpilih
✔Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.
✔Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita
✔Harga yang terlajak murah dengan 4 fungsi dan khasiat yang berlainan. Anda tak perlu membeli produk yang banyak dan mahal.
✔Satu botol boleh tahan sehingga 40 hari (Kuantiti hidangan yang lebih banyak)
✔Elite S7 KKM (No Rujukan 130715/07/099) dan dijamin HALAL.
 elite s7 hybrid fat burner

Elite S7 Hybrid Fat Burner

Khasiat Elite S7

✔Ultimate Fat Burner

Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner dalam Elite S7 ini terdiri daripada 7 bahan terbaik dunia yang diuji pakar. Terbukti power giler untuk mencairkan lemak dengan mudah.
 

✔Power Detox

Banyak toksin dalam tubuh adalah salah satu sebab kenapa
ramai orang payah sangat nak kurus. Kandungan Power Power Detox ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding produk-produk lain di pasaran.
 

✔Triple Energy Booster

Dengan memakan satu sachet Elite S7 akan membuatkan anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak caya??? leh try satu sachet dan try main futsal selama sejam. Kompem tak berhenti
sampai habis game. Ia juga akan membuatkan anda tidak
terasa lapar seterusnya mengurangkan perasaan ingin makan.
 

✔Collagen

Kolagen adalah ramuan bonus dalam kandungan Elite S7. Selepas sebulan anda rasa perbezaan pada kulit. Lebih cerah, anjal dan gebu.
 

KANDUNGAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

Grape Fruit Juice

✔Kajian Klinik Scripps ‘Grapefruit Diet’, yang diketuai oleh Dr. Ken
Fujioka, memantau berat badan dan faktor-faktor metabolik 91 lelaki obes dan wanita selama 12 minggu. Hasilnya 95% respondan berjaya menurunkan berat badan sehingga 20 kilo.
 

Garcinia Cambogia

✔Membendung selera makan anda secara semulajadi. Kajian
menunjukkan 60 % HCA mempunyai potensi untuk membakar lemak perut yang degil. Ia juga meningkatkan tenaga, mengurangkan tekanan dan mendapat tidur malam yang lebih baik.
 

L-Carnitine

✔Carnitine juga untuk mengurangkan keletihan dan bertindak
sebagai penahan selera makan. Menjadi aset utama apabila anda berdiet . Ia bukan sahaja akan membantu menjaga tubuh anda daripada menyimpan lemak, tetapi ia akan meningkatkan keupayaan aerobik anda untuk membantu anda membakar lebih banyak kalori.
 

Oat Fiber

✔Gabungan serat dari oat , beras, jagung dan amat berguna dalam mengimbangi pengambilan serat. Ini dapat membantu anda merasa lebih kenyang untuk jangkamasa yang lama.
 

Oligo Fiber

✔Diet yang kaya dengan serat, seperti inulin, boleh membantu
mengekalkan rasa kenyang untuk tempoh yang lebih lama selepas makan. Ia juga meningkatkan nilai pemakanan produk makanan dengan meningkatkan kandungan serat pemakanan dan berpotensi mengurangkan kandungan kalori di samping
mengekalkan ciri-ciri yang membuat makanan menyeronokkan untuk makan.
 

Guarana

✔Ia telah digunakan untuk mengurangkan berat badan. Guarana
adalah produk herba. Ia berfungsi dengan membekalkan tenaga
dan mengurangkan selera makan.
 

Acai Berry

✔Boleh membantu bukan sahaja mengurangkan berat badan, tetapi mengekalkan berat badan yang sihat . Satu kajian yang menarik dari National Institutes of Aging mendapati pulpa daripada buah Acai mempunyai keupayaan untuk mengurangkan kesan negatif daripada diet lemak yang tinggi dalam kajian makmal.
 

Green Tea

✔Teh hijau telah terbukti untuk meningkatkan pembakaran lemak dan meningkatkan kadar metabolisme , dalam ujian manusia dikawal.Satu lagi kajian menunjukkan bahawa pengoksidaan lemak telah meningkat sebanyak 17 %, menunjukkan bahawa teh hijau terpilih boleh meningkatkan pembakaran lemak.
 

Cinnamon

✔Pengambilan cinnamon boleh meningkatkan aliran darah. Peningkatan aliran darah secara amnya meningkatkan metabolisme anda itulah sebabnya ia boleh membantu dalam
penurunan berat badan.
 

Capsicum

✔Ia boleh membantu anda mengurangkan berat badan dan tahap lemak secara keseluruhan. Menurut kajian yang disiarkan dalam isu 2006 ” Biosains , Bioteknologi dan Biokimia . ” Ahli-ahli sains mendapati bahawa memakan lada merah manis secara teratur sepanjang dua minggu membawa kepada berat badan dikurangkan dan pengumpulan lemak badan kurang.
 

Vitamin C

✔Mendapatkan dos harian vitamin C bukan sahaja membantu fungsi badan anda dengan betul, tetapi ia boleh membantu dalam penurunan berat badan yang berkesan. Menurut kajian yang diterbitkan pada tahun 2005 dalam “Journal of American College of Nutrition”, orang-orang yang kekurangan vitamin C ada kesukaran untuk kehilangan jisim lemak.

 

Stevia

✔Stevia Rebaudiana merupakan herba yang tumbuh liar di beberapa kawasan di Paraguay dan Brazil. Daun mengandungi glikosid yang dipanggil Stevioside , yang sangat manis. Stevia telah mungkin telah digunakan sebagai pemanis selama berabad-abad. Ia telah mendapatkan populariti di seluruh dunia sebagai pengganti gula semula jadi dan potensi bantuan penurunan berat badan.
 

Aloe Vera

✔Aloe Vera bukan sahaja membantu dalam penurunan berat badan tetapi juga membantu dalam detoksifikasi. Jus menjejaskan sistem penghadaman dengan cara yang positif dan membersihkan badan dengan baik. Ini menyebabkan penurunan berat badan yang sihat.
 

Elite S7 adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat:

✔Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
✔Membuang’ air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi.
✔Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat. Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini.
✔Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.
✔Selera makan terkawal.
✔Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita
✔Mendapatkan bentuk badan dan berat badan yang ideal. Body Mass Index (BMI) pun akan jadi balanced.
✔Menjadikan anda lebih bermotivasi dan berkeyakinan bila berhadapan orang ramai disebabkan penampilan baru anda.
✔Menjadikan tubuh badan berasa lebih ringan dan selesa.
✔Mengecilkan saiz pinggang sehingga 2 – 4cm dan anda dapat memakai semula baju dan seluar lama anda.
✔Bekerja dan bersukan dengan lebih baik dari sebelumnya kerana tenaga akan bertambah dan pergerakan anda akan lebih lancar.
✔Menggembirakan hati pasangan / ahli keluarga anda. Suami / Isteri akan senyum je tengok perubahan anda.
✔Mengurangkan risiko obesiti dan lain-lain penyakit seperti strok, kanser dan tinggi kolestrol yang disebabkan oleh lemak dan toksin dalam badan. Anda akan rasa lebih sihat dari sebelumnya.
 

CARA PENGAMBILAN ELITE S7

Cuma satu sachet dicampur dengan 150ml air.
1 BOTTLE ELITE S7 = 40 SACHET
1 SACHET = 10 GRAM
MINUM 1 @ 2 SACHET SEHARI
* FAST RESULT 2 SACHET SEHARI
 

PETUA/NASIHAT/PANDUAN ELITE S7

✔Ambil Elite S7 Secara Konsisten Terus Menerus, Jangan Tinggalkan
✔Biasakan Mengambil Sarapan Pagi
✔Minum Air Kosong Dengan Banyak Dalam 2-3 Liter Sehari
✔Makan Dengan Kuantiti Sederhana Tetapi Kerap
✔Kurangkan Makanan Bergula, Berlemak Dan Berminyak
✔Dapatkan Tidur Dan Rehat Yang Cukup
✔Elakkan Mengambil Makanan Berat Pada Waktu Malam

Dah tau khasiat Elite S7 dan cara minum Elite S7 now kita tengok Testimoni Elite S7 pilihan dia pula

Elite S7 Testimoni

Elite S7 Testimoni

Testimoni Elite S7

Testimoni Elite S7

Elite S7 Review

Elite S7 Review

Elite S7 Fat Burner Testimoni

Elite S7 Fat Burner Testimoni

Testimoni Elite S7 Fat Burner

Testimoni Elite S7 Fat Burner

Elite S7 Fat Burner Review

Elite S7 Fat Burner Review

Elite S7 Hybrid Fat Burner Testimoni

Elite S7 Hybrid Fat Burner Testimoni

Testimoni Elite S7 Hybrid Fat Burner Detox Collagen

Testimoni Elite S7 Hybrid Fat Burner

Elite S7 Hybrid Fat Burner Review

Elite S7 Hybrid Fat Burner Review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

SOALAN YANG SELALU DIAJUKAN BERKENAAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

1) 1 botol Elite S7 boleh tahan brp lama?

1 botol mengandungi 40 sachet untuk 40 hari kalau amik 1 sachet sehari. Tapi untuk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sebelum makan malam atau 2 sachet pagi.
 

2) Cara minum Elite S7?

Amik 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bangun dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7.
 

3) Perisa Elite S7?

Perisa mix berries yg sgt best. Rasa masam2 manis. Rasa macam asam boi pun ya jugak.
 

4) Ada Side Effect/Bahaya/kesan sampingan Elite S7 tak?

InsyaAllah takde sebab bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.
 

5) Kalau da stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?

Nope. Boleh stop kalau dah dapat berat badan ideal.
 

6) Ada pantang larang Elite S7? Coffee?

Pengguna Elite S7 tak perlu berpantang sebab Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.
 

7) Perlu bersenam tak?

Terpulang….kalau bersenam or jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sangat membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & takde masa nak exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.
 

8) Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?

Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan ambil 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.
 

9) Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?

Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.
 

10) Pregnant boleh amik tak Elite S7?

Ibu mengandung dilarang daripada mengambil Elite S7 or sebarang produk kurus.
 

11) Ibu menyusu boleh amik tak Elite S7?

Ibu menyusu boleh amik selepas 100 hari.
 

12) Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik Elite S7?

Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik Elite S7. No prob.
 

13) Kalau amik Elite S7 pastu berat makin naik acaner?

Ingredients ni semua menguruskan. Kalo naik tu maybe sebab terlampau banyak makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi banyak. Makan macam biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.
 

14) Kalu dah dapat berat badan ideal perlu teruskan ke tak?

Terpulang pada customer..nak teruskan boleh, nk stop pun boleh.
 

15) Fibroid or cyst boleh amik tak Elite S7?

InsyaAllah selamat
 

16) Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?

Active ingridient yg terdapat dalam Elite S7 untuk menguruskan, membakar lemak & mencantikan kulit sahaja. Kalau ada yang dapat menghilangkan bau badan tu bonus.
 

17) Lepas minum kena tunggu 30 minit dulu baru leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?

Tunggu sat at least kalo tak sabor sgt 15 minit. Bagi dia settle down dlm sistem tubuh
 

18) Seawal umur brp boleh minum s7?

Disarankan bermula umur 15 tahun.
 

19) Yang ada tekanan darah rendah boleh minum tak Elite S7?

Sebenarnya xde mslh tp klu ada simpton2 spt jantung berdegup laju or simpton2 lain perlu stop segera.
 

20) Gastrik boleh minum x Elite S7?

Yes boleh. Tp lps 10 minit minum s7 kena makan. Jgn biar perut kosong
 

21) Dah cuba mcm2 produk dan habis beribu RM tp x berkesan. Cmne sy nk tau produk elite s7 berkesan ke/elite s7 tak berkesan/elite s7 tipu?

Xpe …mmg ramai customer kami yg ada masalah sama macam ni. Tapi end up diorg berterima kasih pada kami sebab kenalkan dgn Elite S7 dan produk ni berkesan pd diorg. Xrugi cuba n boleh tgk result testimoni yg kami share.
 

22) Period boleh minum Elite S7 x?

Yes boleh.
 

23) Apakah kandungan Elite S7 ?

Campuran 100% herba
Mix berries, L – carnitine, oat fibers, oligo fibers, guarana, acai berry, garcinia cambogia, green tea, cinnamon, capsicum, vitamin c, stevia, aloe vera
 

24) Adakah produk Elite S7 halal dan adakah penghasilannya menepati standard piawaian yg ditetapkan/elite s7 kkm?

Produk dpt sijil halal dr Jakim. Kilang ada status GMP (good manufacturing practice) dan MeSTI (makanan selamat tanggunhjawab industri) drpd KKM. Produk ada labtest drpd lab USM yg mengesahkan tiada produk larangan spt sibutramine. Untuk mendapatkan kesemua ini, ia merupaka satu proses yg rumit dan teliti, dan Alhamduillah elite s7 lps kesemuanya. Syukur.
 

25) Pesakit darah tinggi boleh ambik x Elite S7?

Yes boleh. Just kena pastikan BP berada dalam keadaan stabil. Penurunan berat badan 3-5 kg boleh mmbentu menurunkan tekanan darah tinggi.
 

26) Pesakit Kencing Manis boleh ambik Elite S7 Malaysia?

Boleh. Even ambik suntikan insulin sekalipon xde masalah sbb S7 tidak mengandungi gula. Elite S7 menguna Stevia iaitu pemanis semulajadi yg tdk menganggu kandungan gula dlm badan
 

27) Pesakit Hepatitis boleh ambik Elite S7?

Hepatitis B with normal liver function takde masalah..ingredient dalam elite s7 tak akan kacau viral Hep B.But, Hepatitis B with liver failure saya tak galakkan..sebab mixed herbs in elite s7 may worsen the liver function.so utk pesakit Hepatitis B, cek status fungsi hati (liver function) dulu sebelum ambil.Berkenaan thyroid, ingredient dalam elite s7 tak akan kacau thyroid punya level..so tiada masalah utk ambil..but…penyakit hypothyroid itself selalunya akan increase in weight..so ambil elite s7 may or may not work for them disebabkan dah ade hypothyroid itself.
 

28)Masalah Rahim Kecut boleh consume Elite S7 ?

Peranakan @ rahim @ uterus akan mengecut @ contracted secara slowly roughly about 6 minggu jer..
if bersalin biasa n menyusu badan lagi cepat peranakan kecut if compared to bersalin caesar n tidak menyusu badan..
so timeframe just dalam lingkungan 6 minggu dari tarikh bersalin..so thats why pantang melayu 44 hari..
bahan2 dalam elite s7 tidak mempengaruhi proses pengecutan rahim..so tiada masalah utk consume elite s7..
but if anak still exclusive breastfeeding (menyusu badan sepenuhnya), saya tak galakkan consume elite s7 sebab susu badan kita nak ade kalori utk baby
 

29)Masalah Hormon

berat badan utk perempuan berkait secara langsung dengan level hormon dalam badan.
if berat badan meningkat,lemak2 yang berkumpul di badan akan diconvertkan ke oestrogen (hormon wanita) dan boleh kacau fungsi keseluruhan tubuh wanita..
thats why overweight/obese di kalangan wanita selalunya period akan terabur n sukar untuk mengandung..
keguguran rambut n kurangnya elastisiti vagina adalah tanda2 hormon tidak stabil.
kandungan dalam elite s7 adalah natural,selamat n part of the ingredient seperti mixed berries n aloe vera can stabilisedkan balik hormone.

Q:Cara makan elite s7 di bulan Ramadhan/Puasa?

Guna 1 satchet campur air 150ml kacau larut. Minum Elite S7 LIMA MINIT SBLM MAKAN SAHUR dan jangan lupa minum sekurangnya 2 gelas air kosong sebelum habis waktu imsak.

Anda juga boleh bersahur dgn hanya minum Elite S7 kerana kandungannya mempunyai 300% Energy Booster yg boleh memberi tenaga sehingga ke selepas waktu zuhur.

 
Adakah anda rasa TERUJA sekarang ni? Tak Sabar nak Cuba???

Dapatkan Elite S7 murah disini..dan pastinya Elite S7 Original. Money back guarantee if not Elite S7  Original. Awas dengan Produk Elite S7 Tiruan/Fake.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Elite S7 / Elite S7 Price


 ELITE S7 HARGA PASARAN/Elite s7 price/Elite s7 fat burner price

RM210
 

HARGA ELITE S7 MURAH

RM150

PERCUMA POSTAGE SEMENANJUNG , SABAH DAN SARAWAK

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Elite S7,RM150, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Amirna Plus Tablet : Amirna

GC Max Fat Burner : GC Max Fat Burner

Sabun Amma : Sabun Amma

Save

Save

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.