Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Emma Lotion Pearl Whitening body cream | Losyen Emma Testimoni Emma Lotion Pearl Whitening body cream | Losyen Emma Testimoni
5
Emma Lotion Pearl Whitening body cream | Losyen Emma | Emma Whitening Lotion Alamak!! Malunye.. !! Muka dah putih cerah pakai Skincare bagai…tapi hmmm…tengok... Emma Lotion Pearl Whitening body cream | Losyen Emma Testimoni

emma lotion pearl whitening

Emma Lotion Pearl Whitening body cream | Losyen Emma | Emma Whitening Lotion

Alamak!! Malunye.. !!
Muka dah putih cerah pakai Skincare bagai…tapi hmmm…tengok tangan, 1 badan kulit gelap dan kusam!! Macam mana ni??!
Segan dengan kawan2 ofis & cousins yg kulit putih melepak 1 badan!!
Lagi Haru kalau kita kene tegur mcm dalam iklan d’herbs tu…
“Eeeeii..mcm dayang senandung. Muka je putih, tangan hitam”
Sedih kan??
Haaa… uolls tengah cari produk yg boleh putih seluruh badan dalam 5 minit?
Dari bahan-bahan semulajadi dan mesra pada kulit?
Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream
Sini admin nak info kat uolls pasal emma lotion malaysia yg boleh mencerahkan tangan dan 1 badan dgn berkesan. Ini fakta bukan auta ye. Sbb memang byk testimoni dah putih!
Kami perkenalkan Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream. Diformulasi dpd Switzerland sejak tahun 1997 lagi..
Emma Lotion Pearl Cream Salah 1 TRUSTED BRAND untuk produk pencerahan badan di pasaran
 
Muka Putih, Tangan Gelap? emma lotion malaysia Boleh Selesaikan!
Baik kaum lelaki atau perempuan nak kan kulit yg cantik & putih bersih kan??
 
Malu dgn orang sekeliling bila tengok tangan kita gelap berbelang….
TAK PERLU TUNGGU 2-3 MINGGU LAGI UNTUK NAMPAK PERUBAHAN..
30 SAAT PON BOLEH NAMPAK, KULIT CERAH SECARA SEMULAJADI
Nah! cuba emma body lotion..
Bahan Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream
Water
Sunflower extract
Shea butter
Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream
+ Wangi
+ Lembut
+ Putihkan kulit
Sapu je untuk dapat kulit cerah gebuu. Lotion pemutih terlajak lariss. Boleh pakai diseluruh badan
PRODUK DARI SWITZERLAND SINCE 1997
Dah lama dipasaran & terbukti. Klu uolls je yg tak kenal, kan RUGI??Muka Putih, Tangan Gelap? Emma Lotion Boleh Selesaikan!
 

Fungsi & Keistimewaan Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream

✔ Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔ Melembut serta menghaluskan kulit badan
✔ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. And serius sangat best & selesa dipakai sebab teksturnya tak melekit~
Produk ni kalau ambik stok 2-3 hari habis. Mmg laku keras ye! Order masuk laju, Stock sampai licinn sokmo… UOLSS KENA CUBA SENDIRI !!
 

Cara Guna Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream

1) Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
 

1 Tube Emma whitening body lotion malaysia mengandungi 180ml

Dah tau khasiat emma pearl whitening body cream malaysia dan cara guna emma pearl whitening body cream now kita tengok Testimoni Emma lotion pilihan dia pula

Emma lotion testimoni

Emma lotion testimoni

Emma lotion review

Emma lotion review

Emma whitening lotion review

Emma whitening lotion review

Testimoni emma whitening lotion

Testimoni emma whitening lotion

Testimoni emma pearl whitening lotion

Testimoni emma pearl whitening lotion

Testimoni emma lotion pearl whitening body cream

testimoni emma lotion pearl whitening body cream

Testimoni emma lotion pearl whitening body cream malaysia

testimoni emma lotion pearl whitening body cream malaysia

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
BERMINAT:
JOM ORDER .
CARA ORDER

1)Langkah 1: Emma lotion harga / Emma whitening lotion malaysia price

1 BOTOL
RM25 SM / RM30 SS
FREE POSTAGE

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Emma Lotion,1 Unit ,RM25, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Irine nadia BT. Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Pheromiss 50x : Pheromiss 50x

Munafie Malaysia : Munafie Malaysia

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.