Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Fiira Breast Serum Testimoni | Fiira Gel Erat Rapat Review Fiira Breast Serum Testimoni | Fiira Gel Erat Rapat Review
5
Fiira Breast Serum Adakah anda punyai masalah di bawah ??? Payudara hilang bentuk selepas melahir dan menyusukan anak Nak berkahwin tapi malu dan rasa... Fiira Breast Serum Testimoni | Fiira Gel Erat Rapat Review

Fiira Breast Serum
Fiira Breast Serum

Adakah anda punyai masalah di bawah ???

Payudara hilang bentuk selepas melahir dan menyusukan anak

Nak berkahwin tapi malu dan rasa kurang yakin kpd bakal suami sebab payudara terlalu kecil

Suami dah mula tegur payudara dah seperti betik kecut ??

Alamak… anda kena ikhtiar ni.. jgn biarkan masalah di atas menganggu emosi anda.. kami sedia membantu…

 
Jom cuba Fiira Breast Serum, terbukti membesar dan menganjalkan payudara seawal 1 minggu.

FIIRA BREAST SERUM adalah produk terlaris dan terbukti berkesan untuk memantapkan payudara yang kecil, kendur, jatuh, lembik (saggy) dengan kesan positif seawal 7 hari penggunaan.

Bertindak 3 dalam 1. Selain masalah payudara, serum ini juga membantu mengatasi masalah punggung jatuh, tak ada shape dan menggelebeh. Ia turut berfungsi mencerahkan warna puting payudara dari gelap menjadi pinkish dan menimbulkan puting yang tenggelam.

Terdapat dalam 2 saiz :
Trial Pack 10g – Tahan 3-7 hari
Full Pack 50ml – Tahan 2 bulan penggunaan

KELEBIHAN FIIRA BREAST SERUM

  • Menaikkan breast kendur dan jatuh
  • Mencantikkan, Memadatkan dan Memontokkan breast
  • Membesarkan saiz breast dari CUP A ke CUP D
  • Menaikkan punggung yang jatuh
  • Mengurangkan tanda parut, strechmark & selulit
  • Menghilangkn garis halus @ kedut
  • Meningkatkan keinginan seksual suami isteri
  • Mencerahkan & menggebukan kulit sekitar breast & punggung
  • Mengatasi masalah puting breast yang gelap kepada warna lebih pinkish
  • Boleh digunakan ibu menyusui bayi & membantu meningkatkan
  • penghasilan susu badan
  • Memberikan hasil berkekalan sekiranya rajin di amalkan
  • Kesan yang lebih pantas & selamat dengan kelulusan KKM

KANDUNGAN FIIRA BREAST SERUM
Aqua, Mineral oil, Caprylic, Hydrolyzed collAgen, Milk protein, Fruit extract, Fragrance, Vitamin C, Vitamin E, Argan oil.

CARA MENGGUNAKAN FIIRA BREAST SERUM:

  1. Calit sedikit.
  2. Mulakan urutan dari tengah payudara, gunakan sedikit tekanan dengan tapak tangan anda. Urut dengan mengikut bentuk payudara dari dalam ke luar. Ulang urutan sebanyak 20 kali.
  3. Kemudian, tukar arah urutan secara berlawanan. Urut dari bawah lengan sampai ke bahagian atas payudara dan dari bahagian tengah payudara sehingga ke depan. Ulang sebanyak 20 kali.
  4. Gunakan kedua-dua belah tangan untuk urut payudara secara ke atas di payudara kanan dan ulang gerakan yang sama sebanyak 20 kali pada payudara kiri.

Dah tau khasiat dan cara pakai now kita tengok  testimoni pilihan dia pula

Fiira Breast Serum Testimoni

fiira breast serum testinoni

 

testimoni fiira breast serum

 

fiira breast serum review

 

fiira testimoni

 

fiira review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

fiira gel erat rapat

FIIRA GEL ERAT RAPAT

Rindukan suasana ketika ‘bersama’ suami ketika malam pertama?
Ingin memikat suami setelah lama tidak ‘bersama’?
Miss V makin longgar selepas bersalin?
Masalah keputihan? Haid tidak teratur dan kentut faraj?
Ketahui rahsia PIKAT suami yang buat si did tersenyum puas hati!
Dapatkan sebotol FIIRA GEL ERAT RAPAT paling laris masa kini!!!
Secalit dah KETAT, dua calit dah MEMIKAT,
Tiga calit dah TERSEKAT, calit-calit cik abang MELEKAT.

Jemu makan jamu??

Takut nak insert jamu yg berbiji2 ??

Apa susah..gel erat rapat kan ada.. ianya gel pekat sarat dengan ramuan tradisional dan herba2 ..digunakan tanpa bilas.. calit dan boleh terus rasa kenikmatanya .. bersih, segar, wangi, rapat .

FIIRA GEL ERAT RAPAT diformulasi daripada 100% herba asli seperti manjakani, kacip fatimah, gajah beranak, dan mas cotek yang dapat membantu merapatkan faraj yang longgar dan melindungi faraj daripada masalah keputihan serta bau yang kurang menyenangkan.

KELEBIHAN :
– Ketat dalam masa yang pantas
– Menambah deria rangsangan dan sensitif
– Menambahkan kelembapan dan keanjalan
– Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan menopause dan kebersihan Miss V terjaga
– Menghilangkan masalah keputihan, becak, longgar
– Miss V terasa nyaman dengan effect sejuk dan berangin
– Bau yang sangat wangi sepanjang hari sehingga mampu menggoda pasangan
– Menghilangkan masalah kegatalan dan ketidakselesaan
– Mencegah bau yang kurang enak
– Membunuh bakteria dan kulat
– Membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum

CARA PENGGUNAAN  :
√ Picit 2 titik dihujung jari. Kemudian insert jari yg ada gel tadi tu sapu rata ke dalam Miss V.
√ Biarkan selama 15 saat. Lepas 5 minit boleh bersama dan lihat kesan serta merta.
√ Nak pkai Setiap Hari pun Bolehhh.
Sangat bagus untuk merawat dalaman dan membersihkan sisa kotoran di dalam faraj.
Dah tau khasiat dan cara pakai now kita tengok testimoni pilihan dia pula

Fiira Gel Erat Rapat Testimoni

fiira gel erat rapat testimoni
 
testimoni fiira gel erat rapat
 
fiira gel erat rapat review
 
gel erat rapat testimoni
*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Fiira Breast Serum murah disini..dan pastinya produk original hq. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan produk tiruan/fake.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Fiira Breast Serum

Fiira Breast Serum

HARGA BREAST SERUM 50G
 
RM72 SEMENANJUNG
RM75 SABAH/SARAWAK
 
FREE POSLAJU
 
HARGA BREAST SERUM TRIAL 10ML
 
RM22 SEMENANJUNG
RM25 SABAH/SARAWAK
FREE POSLAJU
fiira gel erat rapat
HARGA GEL ERAT RAPAT 10ML
 
RM65 SEMENANJUNG
RM70 SABAH/SARAWAK
FREE POSLAJU

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPPDETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk Fiira Breast Serum 50g,1 botol, RM72, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Dolly V Shape Review | Testimoni Dolly V Shape | Harga V Shape

AL Razi Skincare Review | Testimoni Sabun Al Razi | Harga AL Razi

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!