Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Glow Glowing Skincare | Glow Glowing Beauty Skin | Glow Glowing Original Glow Glowing Skincare | Glow Glowing Beauty Skin | Glow Glowing Original
5
  Produk Glow Glowing Review | Harga Glow Glowing Skincare | Testimoni Glow Glowing Beauty Skin | Glow Glowing Original | Glow Glowing Review ANDA... Glow Glowing Skincare | Glow Glowing Beauty Skin | Glow Glowing Original

 

glow glowing skincare

Produk Glow Glowing Review | Harga Glow Glowing Skincare | Testimoni Glow Glowing Beauty Skin | Glow Glowing Original | Glow Glowing Review

ANDA MENGALAMI MASALAH BEGINI???
✔Jerawat naik sukar hilang
✔kulit berminyak & gelap
✔Jeragat susah hilang
✔Parut & bintik hitam
✔Pori terbuka
✔Garis halus mula kelihatan( penuaan)
 
ANDA PERCAYA tak masalah kulit dalam sekelip mata jer BOLEH berubah jadi cantik, putih,flawess & soft gitu..
 
MESTI TAK PERCAYA kan?
 
Tapi itulah realitinya kalau pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..ia bukan sekadar produk biasa tapi mampu merawat masalah kulit yang bermasalah dengan cepat dan berkesan!!!Cuba glow glowing kosmetik
 

NAK KEKAL CANTIK SEMPURNA PUTIH, GLOWING, PINKISH?DAPATKAN GLOW GLOWING SKINCARE

 

Glow Glowing Beauty Skin

Produk glow glowing original | Glow Glowing Beauty Skin Original

 Glow glowing ok tak?glow glowing beauty skin ok ke?

✔KEKAL 24JAM TANPA MAKEUP TEBAL2?
✔TAK PERLU BEDAK DAH
✔SAPUAN YG MENYELURUH DAN SEKATA?
✔PEMAKAIAN YG MUDAH DAN JIMAT MASA?
✔1 SET GLOW GLOWING BEAUTY SKIN TAHAN LAMA
✔JERAWAT, JERAGAT, PARUT & BINTIK HITAM HILANG?
✔KULIT LEBIH PUTIH, LICIN DAN SEKATA
 

KELEBIHAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL :

glow glowing skincare Mencerah & melembutkan kulit
kelebihan glow glowing beauty skin Melambatkan penuaan (kulit tegang)
glow glowing skin care Mengecilkan liang pori terbuka
glow and glowing skin care Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
glow glowing beauty skin Menghilagkan bintik hitam& parut jerawat
glow glowing beauty skin Menjadikan tona kulit sekata
✔1 set tahan 1 bulan ke 45 hari.
✔Ibu MENGANDUNG juga boleh amalkan glow n glowing beauty skin!!
 

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 4 IN 1 TERDIRI DARIPADA

✔COLLAGEN GLUTA Q10 SOAP
✔PINKY BEAUTY (5gm)
✔NIGHT GLOW (5gm)
✔NIGHT GLOWING (5gm)
 

GLOW GLOWING EXCLUSIVE TERBARU 5 in 1 !!!!

(SET KHAS JERAWAT & JERAGAT) (glow glowing set jerawat) (glow glowing untuk jeragat)
kini glow glowing beauty skin original ada glow glowing baru 5in1 dengan tambahan TONER…..
✔COLLAGEN GLUTA Q10 SOAP
✔PINKY BEAUTY (5gm)
✔NIGHT GLOW (5gm)
✔NIGHT GLOWING (5gm)
✔TONER TREATMENT (15ml)

Glow glowing exclusive

Glow glowing exclusive | Glow glowing eksklusif

 
Ramai yang keliru apa perbezaan SET GLOWING BEAUTY SKIN 4 IN 1 dan SET GLOWING EXCLUSIVE 5 IN 1??
1. glow glowing beauty skin 4 in 1 tiada treatment toner dan set glow glowing exclusive 5 in 1 ada treatment toner!!!
 
2. Kalau kulit normal tu bolehla pakai glow glowing beauty skin 4 in 1, kalau kulit bermasalah jerawat, jeragat, ada parut dan bintik hitam, pakai je set glow glowing exclusive 5 in 1..

 Kandungan glow glowing beauty skin berserta fungsi

1 -COLLAGEN GLUTA Q10 SOAP (glow glowing q10)

kesan glow glowing beauty skin Membersih kulit wajah
kesan glow glowing beauty skin Menanggalkan sel2 kulit mati
kesan glow glowing beauty skin Menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit
✔Wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya
✔Menghaluskan dan mencerahkan kulit
✔Mengurangkan keduta/ garis penuaan
✔Dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa
 

2 – PINKY BEAUTY (5gm)

✔Melindungi kulit wajah dari sinar uv
✔Menghilangkan flex hitam
✔Menjadikan tonasi kulit lebih sekata
✔Menghalus & melicinkan kulit
 

3 – NIGHT GLOW (5gm)

✔Menghilangkan flek hitam
✔Menjadikan tonasi kulit lebih sekata
✔Menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah
✔Mengurangkan kedutan/ garis penuaan
**fungsi night glow hampir sama dengan night glowing
 

4 – NIGHT GLOWING (5gm)

✔Mencerahkan kulit wajah
✔Mengecilkan lubang pori-pori
✔Menghaluskan kulit wajah
✔Mengurangkan parut jerawat & jeragat
✔Merawat kulit yang bermasalah
**fungsi night glow hampir sama dengan night glowing
 

Glow Glowing Beauty Skin diperbuat daripada tumbuhan semula jadi

Selamat digunakan. Lulus KKM. glow glowing beauty skin kkm. Glow glowing ada merkuri ? lulus KKM. pastinya tiada merkuri. Glow glowing beauty skin bahaya ialah glow glowing tiruan.

glow glowing beauty skin kkm

 Glow glowing beauty skin kkm

CARA MENGGUNAKAN GLOW GLOWING SKINCARE SET:(Cara pakai glow glowing )

SIANG:
✔Bersihkan muka dengan Collagen Gluta Q10 soap sebanyak 2-3 kali sehari
✔Selepas cuci muka dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty
 
MALAM:
✔Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam
(selang seli Night Glow & Night Glowing setiap 3 malam)
 
*Kesan cepat *Selamat *Kelulusan KKM *Tiada kesan sampingan negatif
glow glowing skin care

Glow Glowing Skin Care

TAMBAHAN GLOW GLOWING TONER & GLOW GLOWING SERUM GOLD

glow glowing toner

HARGA GLOW GLOWING TONER TREATMENT (15ML):-

RM35 SM/ RM37 SS
Free Postage
 

FUNGSI GLOW GLOWING TONER TREAMENT :-

✔Dapat membantu menganjalkan kulit
✔mengurangkan jeragat dan kesan parut jerawat yang degil!!
 

CARA PENGUNAAN GLOW GLOWING TONER TREAMENT :-

Dengan mengunakan kapas,picitkan sedikit toner dan tepuk-tepukan pada keseluruhan muka,biarkan toner itu kering,jangan di lapkan.
glow glowing serum
 

HARGA GLOW GLOWING SERUM GOLD (15ML):-

RM49 SM / RM 52 SS
Free Postage
 

FUNGSI GLOW GLOWING SERUM GOLD BEAUTY :-

✔Memperbaiki jaringan kulit yang rosak / kerutan pada wajah serta membuka pancaran aura wajah anda menjadi tampak lebih cerah serta-merta.
✔Memutihkan wajah dalam waktu singkat
✔Gunakan secara rutin, maka akan membantu menghilangkan masalah flek,kerutan, kantung mata yang gendut & menghitam
✔Menjadikan kulit anda cerah & lebih putih bercahaya
✔Pemakaian pertama dapat langsung dirasakan khasiatnya
 

CARA PENGGUNAAN GLOW GLOWING SERUM GOLD 24K :-

✔Titiskan 2-3 titik serum pada tangan / langsung pada wajah, kemudian usapkan pada kulit wajah & leher secara merata. Gunakan serum ini pada wajah yang sudah dibersihkan terlebih dahulu. Gunakan 2 kali sehari sebelum menggunakan
krim pagi & malam secara teratur.
 

TIPS PENGGUNAAN GLOW GLOWING SKINCARE SECARA EFEKTIF

1. Step 1-Sabun Q10

✔Cuci muka dengan sabun glutha Q10. Jangan gosok muka kuat-kuat, nanti pedih muka. Cukup sekadar tepuk2 manja je.
✔Bilas cepat2 jangan biar terlalu lama glow glowing soap kat muka. Banyakkan air.
 
* sabun cepat cair kalau dibiarkan terendam dalam air atau terdedah kepada panas matahari.
 

2. Step 2-Day Cream (Krim Day Pinky)

✔Day Cream guna waktu siang sahaja
✔Boleh guna berapa kali yang uollss nak
✔Cara guna, sapu nipis ke seluruh muka dan leher
 
*Krim baru day pinky memang agak kesat sikit. Boleh pakai bedak selepas pakai krim.
*Untuk solat, krim ini boleh dicuci dengan air. kalau was2, boleh dicuci dengan pencuci muka.
 

3. Step 3-Night Cream (Krim Night Glow / Krim Night Glowing)

✔Digunakan selepas cuci muka pada waktu malam.
✔Night Glow guna selama 3 hari berturut turut
✔Untuk hari yang ke 4, guna Night Glowing selama 3 hari berikutnya
✔Teruskan selang setiap 3 hari ya
✔Cara guna, sapu NIPIS dan sekata ke seluruh muka dan leher
 
*Untuk muka berjerawat / berjeragat boleh start dengan krim night glowing 3 hari dan seterusnya 3 hari krim night glow.
 

Cara pakai glow glowing 5 in 1

4. STEP 4-Toner Treatment (Penambahan)

✔Untuk kulit masalah jerawat@jeragat sangat digalakkan guna treatment toner.. Bagus untuk merawat jerawat@jeragat
✔Cara guna, selepas cuci muka.. Tuangkan setitik dua kat kapas dan dap2@tekapkan di keseluruhan muka yaa.
✔Jangan gosok taww, nanti kulit uollss pedih@merah
✔Boleh digunakan bila-bila masa lepas cuci muka yaa
 
* Toner ade kesan pengelupasan. Sangat tak sesuai untuk kulit sensitif.
 

5. STEP 5-Gold Serum (Penambahan)

✔Gold serum hanya sesuai untuk kulit normal
✔Untuk kulit jerawat, kena tunggu licin dulu baru boleh guna
✔Jika uollss guna Astringent toner, Serum guna waktu malam je yaa
✔Cara guna, selepas cuci muka.. Sapu nipis ke seluruh muka dan lehe
 
P/s: Gunalah secara konsisten. Insyaallah kesannya MENAKJUBKAN.
Semoga khasiat glow glowing bermanfaat. Terima kasih.

Dah tau kebaikan glow glowing beauty skin dan cara Guna glow glowing skin care now kita tengok glow glowing testimoni pilihan dia pula

Glow glowing testimoni

glow glowing testimoni

Testimoni glow glowing

Testimoni glow glowing

Glow glowing review

glow glowing review

Glow glowing beauty skin testimoni

glow glowing beauty skin testimoni

Testimoni Glow glowing beauty skin

Testimoni Glow glowing beauty skin

Glow glowing beauty skin review

glow glowing beauty skin review

Glow glowing skin care testimoni

glow glowing skin care testimoni

Testimoni Glow glowing skin care

Testimoni Glow glowing skin care

Glow glowing skincare review

glow glowing skincare review

Testimoni glow glowing dara anggun

testimoni glow glowing dara anggun

Glow glowing 5 in 1 testimoni

glow glowing 5 in 1 testimoni

Glow glowing foundation testimoni

glow glowing foundation testimoni

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan glow glowing murah disini..dan pastinya glow glowing original. Money back guarantee if not original. Awas dengan glow glowing fake. Produk Glow glowing bahaya ialah yang fake. keburukan glow glowing tiruan adalah glow glowing skincare bahaya. ingat glow glowing skincare tiruan ialah glow glowing tak berkesan

CARA ORDER

1)Langkah 1:Harga Glow Glowing skincare / Glow glowing price

Glow glowing beauty skin 4 in 1 harga pasaran: SM RM69.00 / SS RM73.00

glow glowing murah

 

JUGA TERDAPAT SET COMBO : PUTIH COLLAGEN GLOW GLOWING

SET COMBO 1 :
Glow Glowing Skincare 4in1 + Putih Collagen : RM100 SM / RM105 SS

Glow glowing harga /Glow glowing price

Glow glowing exclusive 5 in 1 harga pasaran: SM RM99.00 / SS RM105.00

 

glow glowing 5 in 1 murah

JUGA TERDAPAT SET COMBO : PUTIH COLLAGEN GLOW GLOWING

SET COMBO 2 :
Glow Glowing Exclusive 5in1 + Putih Collagen : RM110 SM / RM115 SS

GLOW GLOWING TONER

glow glowing toner

HARGA GLOW GLOWING TONER TREATMENT (15ML):-

RM35 SM/ RM37 SS
Free Postage

GLOW GLOWING SERUM

glow glowing serum

HARGA GLOW GLOWING SERUM GOLD (15ML):-

RM45 SM / RM 50 SS
Free Postage

Glow glowing foundation

glow glowing foundation

HARGA GLOW GLOWING FOUNDATION BEAUTY SKIN

Glow glowing foundation murah

RM55 SM / RM60 SS
Free Postage

Glow glowing loose item

 

Glow glowing loose item baru packing new

HARGA GLOW GLOWING Loose Item :-

SABUN COLLAGEN GLUTA Q10 =RM18
NIGHT GLOW = RM20
NIGHT GLOWING = RM20
DAY PINKY BEAUTY =RM18
 
+POSTAGE RM7 SM/ RM10 SS

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk glow glowing exclusive ,3 kotak,RM195, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

PRODUK LAIN

Tati Skincare Original : Tati Skincare

Marine Essence Beauty Bar : Sabun Marine

Pamoga Qu Puteh : Pamoga

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.