Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Glutacaps Blister | Glutacap | Glutacaps Testimoni | Glutacaps Review Glutacaps Blister | Glutacap | Glutacaps Testimoni | Glutacaps Review
5
  Glutacaps Blister 2017 | Glutacap | Glutacaps Testimoni | Glutacaps Review | Testimoni Glutacaps | harga glutacaps | glutacaps original Anda ada masalah tona... Glutacaps Blister | Glutacap | Glutacaps Testimoni | Glutacaps Review

 

glutacaps

Glutacaps Blister 2017 | Glutacap | Glutacaps Testimoni | Glutacaps Review | Testimoni Glutacaps | harga glutacaps | glutacaps original

Anda ada masalah tona kulit tak sekata dan gelap?
Jerawat & parut jerawat yang banyak dimuka?
Kulit tak bermaya & kusam?
Mesti rasa stress kan bila masalah kulit byk sangat.
Nak keluar pun…hmm…rasa tak yakin je..
Kene pakai mekap tebal sikit baru rasa ok..

Nak kan kulit muka 1, 2 atau 3 tona lebih cerah??! Kulit cerah, segar, putih bersih dan yg paling penting tak perlu mekap tebal pun nampak cantik natural je! Glutacaps adalah produk pemutihan kulit yg selamat digunakan & keberkesanannya dibuktikan. Inilah produk yg anda cari2 selama ini…

Glutacaps bertindak dengan membantu memutih & mencerahkan kulit diseluruh muka dan badan secara rata, ia berfungsi menjadikan kulit lebih lembap dan lembut, mengatasi mslh kulit kering serta Cara Menghilangkan Jerawat.
Glutacaps pil pencerahan 1 badan – Cara Memutihkan Kulit seluruh badan

glutacap

Glutacap

 Glutacap Bukan sekadar hanya cara memutihkan kulit , tetapi juga
Cara Menghilangkan Jerawat, Jeragat , parut , kulit kusam , sunburn & banyak lagi.
.
Buat pengamal GlutaCap , Sukacita dimaklumkan kini Glutacaps Special Edition mula diedarkan. Yang penting glutacaps baru ada kelulusan KKM , MAL dan HALAL JAKIM.
Anda tak perlu ragu ! tak perlu risau glutacaps bahaya
.
Formula lagi POWER
KESAN LAGI BERGANDA
EXTRA CAPSULE 5 CAPSUL

gluta caps

Gluta Caps

Gluta caps ni yang pertama paling banyak RAMUAN dalam malaysia.
500mg 1kapsul. sebab tu kesan cpt. dalam masa 12 jam badan
kita perlukan lebih 500mg gluta untuk pemutihan badan.
jadi ngam2 utk sehari.. kalau nak cara memutihkan kulit dengan cepat lagi makan 2 biji Gluta caps..
Dengan penggunaan bahan aktif gluta original dari tumbuhan ini
akan membantu bukan sahaja mengurangkan jerawat. Gluta caps juga
dapat membantu pudarkan jerawat dan badan juga akan memutih
secara automatik.
Apa beza putih, cerah dan berseri? putih sahaja muka akan nampak pucat.
Tapi bila awak putih, cerah dan berseri? baru la putih tu betul betul naik kan?
putih kemerah merahan..macam org baru kahwin.. muka putih berseri..

KEBAIKAN GLUTACAPS

✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah
✔ 28 hari lahir kulit baby terpancar seluruh bdn..
muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan.

Kandungan glutacaps

150mg Ascorbic Asid

200mg pure l glutathione Gred AAA dari Jepun

136.5mg hyaluronic acid

Kelebihan Glutacaps

Glutacaps berkesan Membantu Kulit semakin glowing & bertambah putih

Membantu Jeragat & pigmentasi hilang

Membantu Mensekatakan tona kulit muka

Membantu Menghapuskan jerawat

Membantu Menghilangkan parut jerawat

Membantu Menegangkan kulit muka

Antioksidan

Membantu Memulihkan katarak & glukoma

Membantu Membekalkan kandungan air

Membantu Menghilangkan kedutan di wajah

Membantu Mengekalkan kelembapan wajh

Membantu Menggalakkan pembaharuan kolagen dlm badan

Membantu Pencerahan kulit 1 badan

CARA MAKAN GLUTACAPS DENGAN BETUL

Glutacaps cara makan Ambil 1 kapsul 30 minit before breakfast

ATAU

Ambil 1 kapsul sebelum tidur

Kalau nak lebih cepat kesan, cara makan glutacaps yang betul Untuk 1st Week ambil 2 biji.

1 biji sebelum breakfast & 1 biji sebelum tidur

☞ Selepas minggu pertama pengambilan, baru makan sebiji sehari

☞ Teruskan ambil glutacaps l glutathione plus untuk kesan yang diidamkan

Pantang larang glutacaps

Gluta caps malaysia Tak ada pantang yg berat Cuma byakkan minum air kosong

Caffeine & susu elakkan, serta kurangkan gula

Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil

Ibu menyusu boleh ambil

Seawal usia 15 tahun boleh ambil

Pesakit buah pinggang, sakit jantung yg tak kritikal boleh ambil

Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan atleast beberapa jam

Dah tau khasiat Glutacaps dan cara makan Glutacaps now kita tengok Testimoni Glutacaps pilihan dia pula

Glutacaps Testimoni

Glutacaps Testimoni

Testimoni Glutacaps

Testimoni Glutacaps

Glutacaps Review

Glutacaps Review

Glutacap testimoni 

Glutacap testimoni

Testimoni glutacap

Testimoni glutacap

Glutacap Review

Glutacap Review

Gluta Caps testimoni 

Gluta Caps testimoni

Testimoni Gluta Caps

Testimoni Gluta Caps

Gluta Caps Review

Gluta Caps Review

Glutacaps testimoni lelaki

Glutacaps testimoni lelaki

Testimoni glutacaps whitening

Testimoni glutacaps whitening

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

SOALAN YANG SELALU DIAJUKAN BERKENAAN GLUTACAPS

Q: glutacaps berkesan ke ? glutacaps bagus ke ? Berapa lama masa yang diambil untuk menampakkan keberkesanannya?

A : 3-7 hari. Ada yg ambik masa sehingga 2-3 minggu. Ia bergantung kepada sistem metabolisme badan masing-masing. Jangan risau glutacaps mempunyai dos dan khasiat yang cukup untuk beri kesan paling cepat.

Q : glutacaps kesan sampingan ? glutacaps side effect?

A : 100% tiada. Produk dihasilkan oleh kilang GMP yg dipantau KKM. Kami bukan produk import Cina mahupun repacking Thailand.
 

Q : Glutacaps KKM ..glutacaps ada kelulusan kkm? glutacaps bahaya atau tidak? adakah glutacaps selamat ?

Yup ada ..Kelulusan KKM – MAL15065008NC. dan sentiasa dipantau oleh KKM. So tidak bahaya dan selamat dimakan. glutacap bahaya adalah glutacap tiruan. keburukan glutacap tiruan adalah amat bahaya. Glutacaps ori bebas bahan² merbahaya, kebaikan glutacap tiada kandungan hormon atau collagen utk mengelakkan kesan sampingan seperti naik jerawat, gangguan period cycle, allergic atau kesan keatas berat badan. Yang penting, produk Glutacaps telah diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia

Q: Glutacaps untuk ibu menyusu?

Untuk ibu Menyusu/Breastfeeding takde masalah, boleh makan Glutacaps dengan selamat. Lebih bagus lagi jika baby dah 3 bulan keatas sebab masa tu digestion system baby lebih bagus.

Q: Glutacaps untuk ibu hamil ?

Untuk Ibu hamil/pregnant pula, boleh makan glutacap original jika kandungan dan 6 bulan keatas.

Q: Glutacaps boleh makan masa period

Kalau tgh period pon takde masalah, boleh mkn glutacaps 2016 ni.

Q:Glutacaps ada berapa biji ?

Sebotol glutacap capsules 30  + Ada extra 5 caps untuk Glutacaps Special Edition

Q:Cara makan Glutacaps di bulan Ramadhan/Puasa?

Disyorkan Ambil Glutacaps selepas berbuka, lebih kan pengambilan air suam dan elakkan ais

GLUTACAPS BLISTER | GLUTACAPS BLISTER TESTIMONI | GLUTACAPS BLISTER  REVIEW

glutacaps blister

 

GLUTACAPS BLISTER | GLUTACAPS BLISTER TESTIMONI | GLUTACAPS BLISTER  REVIEW

INGINKAN KULIT YANG LICIN???KULIT WAJAH YANG GLOWING???KULIT YANG FLAWLESS???CERAH SATU BADAN SEAWAL 3-HARI!!!
 
WOWWWW.PASTIKAN DAHULU ANDA DAPATKAN PRODUK GLUTACAPS BLISTER PEK BARU ORIGINAL SAHAJA DAN TELAH DILULUSKAN KKM UNTUK KESAN ATAU HASIL YANG TERBAIK!!!.TANGAN SAMPAI NAMPAK URAT SEBAB PUTIH SANGAT.. DIJAMIN 100% PENGGUNAANNYA BERKESAN!!!
JOM DAPATKANNYA SEGERA !!! SIAPA CEPATT..DIA YANG DAPAT!!!!
 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU GLUTACAPS BLISTER

Glutacaps Blister ialah keluaran terbaru dan kini produk nie telah meniti dari bibir ke bibir masyarakat.Antara keistimewaan Glutacaps Blister pujaan ramai dlm membantu melembutkan kulit muka hanya dgn 1 biji sahaja sudah cukup.Selain itu membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan di samping membantu menjadikan kulit anda putih kemerahan seawal 3 hari!!.
 

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT GLUTACAPS BLISTER

✔Kesan boleh nampak seawal 3 hari.
✔Membantu mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
✔Membantu melembutkan kulit muka hanya dengan
1 biji sahaja sudah cukup.
✔Membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan.
✔Membantu menghilangkan parut muka dlm tempoh seminggu.
✔Membantu mengaktifkan kolagen dan gluta dalam badan hanya dengan 1 biji sahaja sudah memadai.
✔Membantu menyekatakan tona warna kulit.
✔Membantu menjadikan kulit putih kemerahan.
✔Produk termurah di kalangan produk memutih lain.
✔Membantu memerahkan bibir semulajadi.
 

KANDUNGAN GLUTACAPS BLISTER

Gabungan L-glutathione + Vitamin C + L-cysteine buat kulit makin meletopsss !
 

CARA PENGAMBILAN GLUTACAPS BLISTER

✔Minggu pertama makan 4 biji sehari. 2 biji(pagi) + 2 biji(malam).
✔Minggu kedua & seterusnya makan 2 biji sehari. 1 biji(pagi) + 1 biji(malam).
✔Teruskan selama 2-3 bulan.Banyakkan minum air msak 3-4 liter sehari.
 

TIPS PENJAGAAN KULIT WAJAH

✔Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan kimia yang boleh merosakkan muka anda.
✔Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
✔Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga boleh disapu pada lengan dan leher.
✔Wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
✔Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit sebelum tidur dan bilas dengan air.
✔Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun & buatkan seperti masker pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas lah dgn air.
✔Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
✔Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.
 
KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
 
Glutacaps Blister produk 100% Original dijamin
HALAL dan disahkan KKM !.
 

PANTANG LARANG GLUTACAPS BLISTER

Untuk hasil yang baik
✔Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
✔Tidur awal,Rehat secukupnya
✔Amalkan gaya hidup sihat
✔Kurangkan makanan tidak berkhasiat
✔Lemak tinggi
✔Berminyak
✔Minuman bergas
✔Minuman keras
✔Kami doakan anda hasil yang terbaik=)

Dah tau khasiat Glutacaps Blister dan cara makan Glutacaps Blister now kita tengok Testimoni Glutacaps Blister pilihan dia pula

Glutacaps Blister Testimoni

Glutacaps Blister Testimoni

Testimoni Glutacaps Blister

Testimoni Glutacaps Blister

Glutacaps Blister Review

Glutacaps Blister Review

Gluta Caps Blister Testimoni

Gluta caps Blister Testimoni

Testimoni Gluta caps Blister

Testimoni Gluta caps Blister

Gluta caps Blister review

Gluta caps Blister review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Glutacaps murah disini..dan pastinya Glutacaps Original. Money back guarantee if not Glutacaps Ori. Awas dengan glutacaps tiruan. glutacaps fake sememangnya glutacaps berbahaya. Glutacaps palsu semenangnya glutacaps tak berkesan

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Glutacaps Blister / glutacaps Blister price

Glutacaps Harga Pasaran RM150.00 (S/M) / RM160.00 (S/S

Glutacaps Blister Murah

 

Glutacaps borong Min 10 Kotak : Whatsapp 01126271834 Stokis Glutacaps ..semua stok amik direct dari glutacaps hq

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Glutacaps Blister,5 kotak,RM500, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Evelin Hair Removal : Evelin Hair Removal

Susu Kambing Cerepron : Susu Kambing Cerepron

Emma Whitening Lotion : Emma Whitening Lotion

Garam Bukit 7 Herba : Garam Bukit 7 Herba

Kopi Hijau Malaysia : Kopi Hijau Malaysia

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.