Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Honey Bee Venom Testimoni | Honey Bee Venom Review Honey Bee Venom Testimoni | Honey Bee Venom Review
5
Honey Bee Venom Honey Bee Venom Testimoni | Honey Bee Venom Review Nak Make Up Tahan Lama?? Tak Bercapuk Walaupun Berpeluh?? Nak Muka Nampak... Honey Bee Venom Testimoni | Honey Bee Venom Review

Honey Bee VenomHoney Bee Venom Malaysia

Honey Bee Venom Testimoni | Honey Bee Venom Review

Nak Make Up Tahan Lama??
Tak Bercapuk Walaupun Berpeluh??
Nak Muka Nampak Glowing??
 
HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM LA JAWAPAN NYE…
 
Caranya… Sebelum uolls make up, sapu Honey Bee Venom dulu..
 

Apa Itu ? untuk apa ?

Honey Bee Venom Multi Solution Cream adalah Cream muka Khas untuk melegakan masalah kulit, sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif disamping membuatkan mekap uolls nampak lebih cantik, flawless & tahan lebih lama
 
Honey Bee Venom mengandungi ekstrak royal jelly, ekstrak propolis & ekstrak racun lebah utk merawat masalah kulit. Ia mengubah kulit anda yg kusam & tak bermaya menjadi lebih lembap dan berseri-seri!
 
Krim penyelesaian semua dlm 1 dari yg masalah jerawat hinggalah masalah kulit kering yg disebabkan oleh udara kotor, kekurangan air dan lain2
 
Uolls kena cuba! Terutama yang ada masalah mekap selalu bercapuk, tak tahan lama. Kulit jerawat, dull dan gelap…
 
Krim yg menjadi kegilaan ramai sekarang. Dari mak andam, artis & model juga jadi rebutan untuk semua peringkat umur sbb semua boleh pakai!!.. yang kaki make up uolss wajib pakai krim ni dulu as make up base untuk smooth apply & bagi kelembapan 100% pada kulit…Honey Bee Cream ini juga bagus dipakai dlm cuaca terlalu sejuk @ terlalu panas untuk melindungi kulit muka anda
 honey bee venom cream malaysia
 

Bahan Kandungan

✔Bee venom
✔Madu
✔Propolis
✔Royal jelly
✔Kolagen
✔Vitamin c
✔Hyaluronic acid
 

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM

✔Propolis dan Bee Venom – Untuk kulit yg lembut
✔Royal jelly dan Madu – Membekalkan nutrisi pada kulit
✔Vitamin c – Untuk mencerah & menyekatakan tona kulit
✔Collagen – Untuk kulit yang anjal dan gebu
✔Hyaluronic acid – Melembapkan kulit
 honey bee venom multi solution cream malaysia
Produk ni gel-based so memang tak melekit atau berminyak.
Jadi yang mana ada problem kulit sensitif tu, uolls jangan risau. Boleh pakai n boleh treat skali minor skin problem
 

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PRODUK INI?

Honey Bee Venom korea melicinkan kulit muka, menambah keserian & daya tahan kulit serta membekalkan kelembapan. Bahan Hyaluronic Acid didalamnya meningkatkan kadar collagen dan kelembapan supaya kulit lebih lembut, anjal & ringan. Ia turut membantu meredakan jerawat
 
Sesuai untuk semua skin type!
 
Ramai Tanya.. Moisturizer apa yg terbaik??
Yesss.. Honey Bee ni moisturizer terbaik uolls… Tak boleh move on bila make up tak pakai HBV ni. Tambah2 yg kulit kering lagi laaa kesan superb nak apply n blend fondation senang . Kaum Lelaki pon boleh pakai secara rutin elok utk jaga kulit ~
 
Apa Kata Pengguna yg Berkulit Sensitif Bila Pakai Produk ini?
 
“I got lots of question tanya sama ada produk ini ni sesuai for sensitive skin or not. So, my own testimony, i used to suffer from severe eczema. Memang teruk time kena eczema disebabkan jerebu hari tuh..
 
Takde lah nk cakap produk ini ni hilangkan eczema i, tu menipu namanyer sebab eczema nie mmg kena pakai krim khas yg kena ada doctor prescription je..
What i want to say is, kulit i nie mmg jenis sensitif. Sensitive level extreme punyer. Tak boleh salah pakai.. But, produk ini ni alhamdullilah serasi dgn kulit i.
 
Takde side effect negative at all. Kulit pon nampak healthy, moist & lembut jer slalu..
So for those yg ada kulit sensitif jangan risau… Honey Bee Venom nie dermatologist tested, jadi mmg sesuai for all skin type including sensitive skin. Satu tube tu tahan lama. Best.. berbulan-bulan pakai, really worth ur money!”
 

Fungsi

Produk ini sesuai dipakai sebagai krim pelembab pada waktu pagi & malam. Bahan kandungannya dpd Madu, Bee Venom, Collagen , Propolis, Vitamin C, Hyaluronic Acid umpama magic cocktail utk buatkan kulit kita makin lembap, berseri dan bermaya seawal penggunaan. Selain tu, HBV berupaya mencerahkan kulit & merawat kulit bermasalah seperti kusam dan pimples. kesan jerawat pun senang pudar dgn penggunaan berterusan
 
Bisa lebah ini bernilai tinggi & mahal walaupun kandungan nya hanya 5% sahaja!!
 
Kenapa ianya sangat bernilai?
Ini Kerana bisa lebah ubat mujarab utk merawat semua sakit kulit seperti sunburn, melecur, jerawat, kudis, chicken pox, nappy rash (gatal lampin). Ia juga berfungsi sebagai anti radang (anti inflammation) so uolls tak perlu risau untuk mencuba!
 

KEBAIKAN

✔Menegang dan membuatkan kulit tampak lebih muda
✔Melembapkan Kulit kusam dan tak bermaya
✔Memberikan nutrisi yg bagus untuk kulit kerana ia mempunyai collagen & vitamin
✔Membuatkan kulit lebih gebu, licin, berseri & anjal sepanjang hari
✔Boleh diguna sbgai pelembap kulit atau ‘base make up’ utk senang apply foundation/bb cream dan menjadikan make up uolls lebih flawless + tak nampak cakey (bercapuk di wajah)
 

1 Bekas : 55ML (Tahan sampai 3-4 Bulan!)

 
Uolls Nak Tau kenapa produk ni lebih Special dari moisturizer yang lain?
Jom baca info bawah ni ye~
 
✔Menjadikan kulit licin, disamping melembab dan menggebukan kulit.
✔Sesuai dipakai utk kulit sensitif, bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem
✔Sesuai digunakan sebelum make up, sebelum tidur atau semasa aktiviti santai harian
✔Mencerah & menganjalkan kulit, hasil dari pembentukan sel2 kulit baru
✔Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben @ benzophenone-4
✔Pengganti kepada BOTOX dan kesan standing dengannya
✔Menjimatkan wang tahan sehingga 3-4 bulan
✔Ada Kelulusan KKM NOT140800675K
 
Kalau husband belikan honey bee yang ni memang suka sangat..
Bukan ‘honey’ yang tuuuu tauu..!
 honey bee venom multi solution malaysia

KEISTIMEWAAN

✔ Membuatkan kulit cerah berseri
✔ Melembapkan & merawat kulit muka kusam
✔ Menghilangkan jerawat dan parut jerawat
✔ Memudarkan segala jenis parut
✔ Menyembuhkan luka melecur @ melecet
✔ Menghilangkan kesan sunburn (selaran matahari)
✔ Sesuai digunakan utk kulit sensitive
✔ Memudar & menghilangkan stretch mark
✔ Mengawal kulit berminyak
✔ Make up tahan lebih lama
✔ Merawat bibir kering dan sensitif
✔ Meremajakan kulit muka
✔ Memperbaiki kulit yg rosak akibat sinaran UV
✔ Mengganti & memperbaharui sel kulit yang rosak
✔ Kedutan semakin pudar dan hilang (anti penuaan)
 
Honey Bee Venom Multi Solution Cream brg yg wajib ada kat dalam beg make up uolls!!
 
Kami nak share tips make up tahan lebih lama, muka glowing pinkish habiss… yang penting tak menghakis atau membahayakan kulit. Produk ni bukan skincare yaa.. jangan terkeliru. Ianya moisturizer pelembap muka tak nak bagi kulit muka kering, kusam dan malap
buatkan kulit muka uolls fuhh.. lembut…
apply sebelum pakai make up
 
Produk ini ni cepat meresap tau.. yg penting tak berminyak. dia punya wangi tu..tak tau nak habaq lagu mana.. bau dia rasa mcm nk ambik masuk dlm mulut. Bau manisss sgt uolls!! bukak je tube dah bau wangi
Malam2 sebelum tidur pon boleh pakai. uolls buat masker, esok pagi haaa sentuh kulit lembut gemalai haa..
 

CARA PAKAI HONEY BEE VENOM

Calit sedikit & sapu rata diseluruh kawasan muka
Digunakan sebagai pelembap
Pakai Sebelum makeup & sebelum tidur. Glowing semulajadi uolsss
Pakai je rasa sejuk muka. kalau uolss tak make up boleh buat masker malam2 yaa

Dah tau khasiat dan cara pakai now kita tengok Testimoni pilihan dia pula

Testimoni honey bee venom

Testimoni honey bee venom

honey bee venom Testimoni

honey bee venom review

Honey Bee Venom Multi Solution Cream Testimoni

Honey Bee Venom Multi Solution Cream Review

honey bee venom cream Testimoni

honey bee venom cream Review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan honey bee venom murah disini..dan pastinya produk Original korea. Money back guarantee if not Original. Awas dengan produk Tiruan/Fake yang bahaya.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Honey bee venom / Honey bee venom price

1 kotak  : 55ML (Tahan sampai 3-4 Bulan!)

KKM NOT140800675K

HARGA CANTIK EMPIRE : 

1 BOTTLE RM75 SM / RM80 SS

FREE POSTAGE

Borong min 10 kotak Whatsapp 01126271834 Stokis Hq

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk honey bee venom multi solution cream , 1 Bekas, RM75, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Tati Skin Care Testimoni | Tati Skincare Review | Harga Tati SkinCare

Elite S7 Review | Testimoni Elite S7 Fat Burner | Harga Elite S7

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!