Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Minyak Argan Emas Testimoni | Minyak Argan Oil Review Minyak Argan Emas Testimoni | Minyak Argan Oil Review
5
Minyak argan emas | testimoni i flawless argan oil | iflawless argan oil Price | Harga minyak argan emas iflawless | kelebihan i flawless... Minyak Argan Emas Testimoni | Minyak Argan Oil Review

I flawless minyak argan emas

Minyak argan emas | testimoni i flawless argan oil | iflawless argan oil Price | Harga minyak argan emas iflawless | kelebihan i flawless | jenama minyak argan terbaik | i flawless minyak argan emas testimoni

Pernah dengar tak Minyak Argan Emas?
 
Minyak Argan Emas i Flawless adalah Minyak Argan Emas No.1 di Malaysia.
Minyak Argan adalah sepenuhnya organik tanpa sebarang bahan terlarang. Di import khas dari Negara Morocco dan mempunyai “Certificate Of Organic Operation” dan diiktiraf oleh ECO Cert.
 

5 KELEBIHAN PRODUK MINYAK ARGAN EMAS

* MINYAK ARGAN PREMIUM – Inilah gred minyak argan yg paling premium dari Morocco yg diperakui oleh MUA-MUA Pro Malaysia keberkesanan serapan 5 x ganda lebih cepat.
* .DIFORMULA KHAS UTK WAJAH – Minyak Argan Pertama Malaysia yg diformulasikan khas untuk wajah sahaja yg setaraf asthetic level sebab tulah bile pakai di campurkan dengan foundation langsung tidak berminyak malah buat makeup maintain flawless sehingga 18 jam
* EMAS 24K – Wow!bukan je dapat khasiat minyak argan yg premium, malah dapat jugak khasiat Emas 24K yg confirm boleh buat muke awet mude.Bayangkan umur you olls 35 tahun tapi orang lain ingat you olls baru 25 tahun..suke tak?
*AROMA TERAPI – Hmmmmm.. Bauan iFlawless seperti sedang berada dalam SPA hotel 5 bintang di Morocco. I Flawless jugak mengandungi campuran aroma terapi yg paling mahal & popular di Morocco. Wow, duduk di Malaysia tapi bile gune iFlawless terase macam gadis-gadis Morocco la…cantik pun mesti la ala-ala org sane
 
Paling menarik!!!!
 
Texture Minyak Argan Emas i Flawless sangat ringan dan mudah menyerap.
Ia akan Menghasilkan kelembapan, membaikkan jerawat, menghilangkan parut jerawat dan menjadi agen anti penuaan yang terbaik. Semuanya kelebihan ini terkandung di dalam setiap botol Minyak Argan Emas i Flawless.
 
RAHSIA MAKEUP ARTIS TERKENAL TERBONGKAR !
 Minyak Argan Oil

Review argan oil untuk wajah | harga i flawless argan oil | minyak argan di watson | minyak argan di farmasi | minyak argan di guardian | harga minyak argan di malaysia

* KENAPA I FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS MENJADI PILIHAN MAKEUP ARTIS ?

Kerana hasil make up you olls akan jadi sangat cantik dan berbeza daripada sebelumnya.
Makeup akan lebih tampak Segar , Tahan lama & Wajah akan kelihatan “MAHAL”
Jika digunakan untuk Makeup Pengantin, Makeup akan tahan lebih lama walaupun di Outdoor
Makeup tidak akan Crack mahupun Bercapuk
 

* KENAPA PERLU MEMILIH I FLAWLESS?

i Flawless mempunyai ECO certification yg mengesahkan ianya sepenuhnya organik. Juga mempunyai sijil ONSSA dari Negara Morocco
Di import dari satu-satunya negara yang menghasilkan Minyak Argan Asli iaitu MOROCCO
Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang hanya DIFORMULASIKAN UTK KULIT WAJAH SAHAJA.
Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang mempunyai Emas Original 24 K yang memudakan wajah.
Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang mempunyai aroma terapi untuk membantu emosi dalaman.
i Flawless dijamin tiada sebarang kesan sampingan seperti menipiskan kulit atau mengelupas
Minyak Argan mengandungi nutrisi semulajadi Vitamin E, Vitamin A, Omega 6 dan 9 Asid Lemak Tak tepu untuk memerangi radikal bebas, kelembapan kulit wajah dan sebagai Antipenuaan
 

KEBAIKAN I FLAWLESS UNTUK PENJAGAAN KULIT

Melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
Kulit jenis berminyak kembali normal
Mengecutkan jerawat
Mengurangkan parut jerawat
Mengecilkan liang pori-pori
Kulit lembut halus gebu macam baby
Awet muda
Menenangkan (Kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
Bibir munggil & tiada lagi pecah2
Boleh digunakan pada mana-mana bahagian kulit badan bermasalah termasuk rambut
 

SIAPA YG SESUAI PAKAI MINYAK ARGAN IFLAWLESS NI ?

Wanita yg suke makeup ala-ala natural
Wanita yg menghadapi masalah susah nak blend foundation
Wanita yg menghadapi masalah muke cepat berminyak lepas makeup
Wanita yg menghadapi masalah foundation cepat bercapuk & cakey
Wanita yg mengimpikan nak cantik ala-ala retis peloles jeee
Wanita yg nak makeup tahan lebih 18 jam
Wanita yg mengalami bibir merekah dan berdarah
 

KELEBIHAN I FLAWLESS SEBELUM MEKAP

– Pelembap solekan terbaik, 5x ganda lebih bagus dari minyak argan biasa!
– 200% kulit lebih lembap seawal 1x sapuan!
– Menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey, bercapuk pada hasil sapuan foundation
– Makeup tahan lama sehingga 18 jam
– Makeup tampak glowing semulajadi
– Makeup tampak ekslusif effect gold 24K
– Mengawal daripada muka berminyak kesan daripada mekap
– Makeup nampak moist-moist (lembab + segar)
– Bibir terawat dari rasa kering dari pemakaian lipstik
– Boleh ditiskan dalam losyen / serum / krim wajah
 
Note : Disarankan menggunakan kedua-dua cara untuk mendapatkan kesan wajah yang flawless dalam masa seminggu sahaja
 minyak argan

Argan oil for face malaysia | where to buy argan oil in malaysia | best argan oil in malaysia | minyak argan emas i flawless harga | harga minyak argan emas | harga flawless minyak argan

CARA GUNA I FLAWLESS (cara guna i flawless minyak argan emas)

1. SEBAGAI SKINCARE/SERUM PAGI DAN MALAM
Korang hanya perlu titiskan dalam 2 titis aje Setiap Pagi & Malam selepas korang cuci muka… Malam tu make sure sebelom tido hokey !
 

FUNGSI i fLAWLESS JIKA DIGUNAKAN SEBAGAI SKINCARE / SERUM PAGI & MALAM :

Melembapkan wajah secara optimum tanpa berminyak.
Sesuai digunakan untuk kulit kering, normal, kombinasi dan berminyak. Jangan bimbang, iFlawless telah memilih high grade Minyak Argan yang boleh diserap kedalam kulit dalam masa 2minit sahaja. iFlawless mengimbangkan penghasilan minyak dikulit wajah.
Tiada lagi muka berminyak dan muka yang kering
Menghilangkan jerawat dikuit wajah. Sifat Minyak Argan iFlawless yang mempunyai kualiti yang tinggi akan memberikan kesan yang menakjubkan kepada korang yang mempunyai masalah jerawat dikulit
Awet muda dari usia sebenar.
iFlawless mengandungi Minyak Argan dan Emas 24K. Hasil gabungan kedua-duanya memberikan kesan maksima dalam menegangkan kulit wajah. Emas 24K mempunyai Ion yang dapat membantu merangsang sel,saraf & urat menyebabkan peredaran darah berlaku dengan lebih baik.
iFlawless akan bertindak untuk melambatkan penyusutan kologen dan memastikan kulit wajah sentiasa anjal & gebu
Bahagia dari dalaman. Ya, kami telah membuat kajian penyelidikan dimana 80% wanita yang kelihatan cantik, awet muda dan berseri sebenarnya mempunyai emosi kebahagian dalaman yang melonjak-lonjak. Di luar negara, aroma terapi merupakan salah satu skincare/perfume yang paling laris dijual kerana mereka mempercayai bau-bauan dapat mengubah emosi dalaman seseorang. iFlawless telah menggabungkan sebanyak 10% aroma terapi yang mengandungi unsur kebahagian. Kesan yang dapat dilihat,setiap kali bangun tidur you guys akan berasa fresh, happy dan bersemangat. Wanita yang mempunyai aura positif akan membuat tarikan hebat bagi setiap mata yang melihat!​
 
2. MAKEUP BASED YANG TERBAIK
iFlawless dijamin berbeza dengan Minyak Argan dipasaran kerana iFlawless telah diformulakan khas untuk kulit wajah sahaja. Ya, disebabkan itu, iFlawless mempunyai tekstur yang ringan dan mudah menyerap!
Kini tiada lagi rahsia Makeup artis mendapatkan hasil makeup yang cantik.
Hanya menggunakan 2 titis sahaja sebelum menggunakan foundation ataupun bedak. Hasilnya, kulit wajah flawless, glowing, eksklusif, makeup tahan lama, makeup tidak pecah walaupun berpanas dan berhujan, dan makeup senang untuk diblend
 

7 SEBAB KENAPA ANDA PERLUKAN i FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS UNTUK WAJAH

# Sangat Berkhasiat
Minyak Argan mengandungi anti oxidants, vitamin E dan fatty acid.
Semuanya adalah khasiat yang semulajadi dan sememangnya nutrisi yang terbaik untuk kulit wajah.
 
# Melembabkan Kulit Sampai Terlajak Lembab
Kalau korang adalah wanita yang mempunyai kulit wajah yang kering seharusnyanya i-flawless adalah pilihan yang terbaik.
Berhenti dari memakai sebarang skincare yang mengandungi bahan-bahan terlarang kerana ianya hanya akan menyebabkan kekeringan kulit wajah. i-flawless bukan sahaja melembapkan kulit wajah malah melindungi kulit wajah supaya bebas dari radikal & sebarang kesan dari persekitaran luar.
 
# Tidak Berminyak
Sangat bagus untuk kulit yang berminyak kerana ianya berfungsi mengawal penghasilan minyak pada kulit wajah.
If kulit korang jenis berminyak, ia akan membantu untuk mengimbangkan & menaturalkan penghasilan minyak
Bagi kulit korang jenis kering plak, Secara Automatic ia akan melembabkan kulit korang supaya nampak lebih Flawless & Fresh
 
# Liang Pori Wajah Tidak Akan Tersumbat Lagi
Semua tahu kan, if liang pori kita tersumbat, memang esok confirm akan naik Jerawat….
Minyak Argan dari i-Flawless akan seimbangkan kembali penghasilan minyak di wajah
Akan membantu menghiangkan Jerawat serta Parut Jerawat
 
# Anti-Penuaan
Minyak Argan adalah anti-penuaan yang terbaik sebab mengandungi antioxidant yang tinggi.
Ianya membantu menganjalkan kulit wajah.
 
# Boleh Digunakan Pada Waktu Siang & Malam
Sila Tinggalkan krim siang & malam korang yang mengandungi bahan kimia yang Berbahaya !
Nak kekal cantik, make sure korang gunakan i-Flawless ini setiap pagi & malam selepas cuci muka tau…
 
# Rahsia Sebenar Makeup Artis
Hanya menggunakan 2 titis sahaja sebelum menggunakan foundation ataupun bedak.
Kulit wajah flawless, glowing, eksklusif, makeup tahan lama, makeup tidak pecah walaupun berpanas dan berhujan, dan makeup senang untuk diblend.
Dengan hanya sebotol iFlawless, korang memang dah Ready untuk tampil flawless

KESAN SELEPAS MENGGUNAKAN I-FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS :

Makeup tahan lama sehingga 18jam
Muka kering kembali lembap
Muka berminyak kembali normal
Tiada lagi foundation retak seribu
Tiada lagi muka bercapuk sebab pakai bedak atau foundation
Tiada lagi “argggggh,susahnya nak blend foundation”
Jimat foundation yang harga beratus-ratus.
Hasil makeup moist-moist macam perempuan korea
Jerawat kecil,parut pudar,liang roma kecil & kulit lembut macam bayi.
 

SIAPA YG SESUAI PAKAI MINYAK ARGAN IFLAWLESS NI ?

Wanita yg suke makeup ala-ala natural
Wanita yg menghadapi masalah susah nak blend foundation
Wanita yg menghadapi masalah muke cepat berminyak lepas makeup
Wanita yg menghadapi masalah foundation cepat bercapuk & cakey
Wanita yg mengimpikan nak cantik ala-ala retis peloles jeee
Wanita yg nak makeup tahan lebih 18 jam
Wanita yg mengalami bibir merekah dan berdarah
 
Eh..Kejap ade lagi….
.
JUGA DISARANKAN 200% KEPADA MAK ANDAM YANG DAH BOSAN CUBE TEKNIK BERMACAM-MACAM NAK BUAT MAKEUP

Dah tau khasiat I flawless minyak argan emas dan cara pakai I flawless minyak argan emas now kita tengok Testimoni I flawless minyak argan emas pilihan dia pula

I flawless Testimoni

I flawless Testimoni

Testimoni I flawless

Testimoni I flawless

I flawless review

I flawless review

Testimoni minyak argan emas

Testimoni minyak argan emas

minyak argan emas review

minyak argan emas review

minyak argan emas Testimoni

minyak argan emas Testimoni

testimoni i flawless argan oil

testimoni i flawless argan oil

i flawless argan oil review

i flawless argan oil review

i flawless minyak argan emas testimoni

i flawless minyak argan emas testimoni

Testimoni iflawless minyak argan emas

Testimoni iflawless minyak argan emas

i flawless minyak argan emas review

i flawless minyak argan emas review

review argan oil untuk wajah

review argan oil untuk wajah

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan I flawless minyak argan emas murah disini..dan pastinya I flawless minyak argan emas original. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan I flawless tiruan..Minyak argany bahaya ialah yang fake.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga I flawless minyak argan emas / i flawless argan oil review

HARGA PASARAN RM 80 (SM) / RM 85 (SS)
PROMOTION PRICE
RM 65 (SM) / RM 70 (SS)
FREE POSTAGE

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk I flawless minyak argan emas,1Bottle,RM65, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

Minyak Argan Untuk Rambut : Feryal Argan Oil

Okaya Faundation : Okaya Faundation

Yarra moisturizer : Yarra Moisturizer

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.