Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Jamu Kencur Gold | Jamu Kencur Tradisi Bidan Istana | Basahan Kencur Jamu Kencur Gold | Jamu Kencur Tradisi Bidan Istana | Basahan Kencur
5
  Jamu Kencur Bidan Istana | Testimoni Jamu Kencur Tradisi Bidan Istana |  Jamu Kencur Testimoni 2017 | Jamu Kencur Tradisi Bidan Istana Review... Jamu Kencur Gold | Jamu Kencur Tradisi Bidan Istana | Basahan Kencur

 

Jamu kencur

Jamu Kencur Bidan Istana | Testimoni Jamu Kencur Tradisi Bidan Istana |  Jamu Kencur Testimoni 2017 | Jamu Kencur Tradisi Bidan Istana Review | harga jamu kencur

Period tidak teratur?
Ingin Dapatkan Zuriat?
Ingin Kekal Awet Muda?
 
Dapatkan Jamu Kencur untuk Rawatan Wanita Luar dan Dalam
 
Jamu kencur ialah jamu yang bakal menyerikan rumahtangga anda. fungsi jamu kencur mampu membantu merawat diri wanita dari akar hingga ke umbi.
 
Khasiat jamu kencur akan meningkatkan ghairah & daya tarik tubuh. Produk jamu kencur gold ini diperbuat bagi wanita yang ingin tampil lebih percaya diri.
 
Selain itu jamu kencur rahsia bidan istana juga boleh diminum oleh wanita yang baru melahirkan bayi. fungsi jamu kencur tradisi bidan istana ini membantu melancarkan sisa sisa darah nifas & membuat tubuh sang ibu menjadi lebih segar & sihat.
 jamu kencur tradisi bidan istana

Jamu kencur tradisi bidan istana

Tak sampai umur 30 angkat berat sikit dah terkencing dalam seluar,silap buat kerja angkat berat sikit pun dah sakit dekat peranakan.
 
Itu beza mak kita maintain buat kerja sampai sekarang.Nak banding dengan kita?kita ni sikit sikit lepas kencing nak terkencing lagi…teran teran tak keluar apepun.
 
haaaa apa maksudnya tu?
 
Itu salah satu tanda peranakan jatuh.
 
Dalam pantang mak dah pesan duduk diam diam,hatta nak cek anak “kuning” pun biar suami dan adik-adik tolong bawakkan.Ini tak…baru hari ke 4 dah siap nak jalan ke klinik.
 
Bila emak cakap,pandai cakap amalan dulu dulu kuno.Tapi hakikatnya badan kalau tak diulek rapi terima sendirilah.Badan kita,kita sendiri lah yg rasa!
 
Itu belum bab sakit satu badan…makan suka hati ikut menu moden.yang sejuk yang kembang yang menjalar semua taram…last last akhirnya bila badan dah tak tahan baru mengadu
 
Tidak perlu lagi kakak kakak risau jika peranakan Jatuh hingga atau alat sulit berbau busuk.Wangikan semula dengan bahan bahan alami di dalam produk jamu kencur bidan istana.Malah dahulu inilah pilihan dayang dayang dan puteri raja di Istana.Nah bila sihat rahim maka sihatlah kita!
jamu kencur bidan istana

Jamu kencur bidan istana

KANDUNGAN JAMU KENCUR :-

Jamu kencur manjakani

✔kebaikan jamu kencur bidan istana mengetatkan rahim, menegangkan otot vagina yg kecut setelah bersalin
 

Kacip Fatimah

✔manfaat jamu kencur untuk wanita dapat melewatkan proses penuan. mengukuhkan tulang. Tenaga kepada tubuh badan
 

Jamu kencur kunyit

✔khasiat jamu kencur dan kunyit merawat kulit lecet, mengurangkan masalah berdengkur. Antioksidan dlm kunyit dpt mengecutkan jerawat.
 

Asam Jawa

✔atasi darah rendah, meyembuhkan batuk kering. Menghilangkan bau hapak ketika haid.
 

Serapat

✔menegangkan payudara, memgurangkan bengkak selepas bersalin. Membaiki & menegang tisu faraj yg longgar.
 

Halia

✔membuang angin dlm badan, megubati sakit sendi. Merawat tenaga batin

 

Jamu kencur tradisi bidan istana Formula yang di perbaharui, dengan lebih advance. Jamu kencur gold Kesan lebih cepat.

Jamu kencur gold Bersama Bahan Tambahan

***** EKSTRAK TEMU LAWAK *******

Khasiat Temu Lawak

✔Membantu Menghilangkan sakit otot
✔Membantu Mengatasi masalah hati.
✔Membantu Merawat demam kuning dan memecahkan batu karang.
✔Membantu Mengurangkan kekejangan otot otot badan.
✔Membantu Mengatasi buasir.
✔Membantu Merawat keputihan dan kulat dalam bahagian intim perempuan.
✔Membantu Membuang angin angin badan.
 
******* EKSTRAK BAWANG PUTIH *******

Khasiat Bawang Putih

✔Membantu Menurunkan tekanan darah tinggi.
✔Membantu Melancarkan peredaran darah.
✔Membantu Menyembuhkan penyakit kulit.
✔Membantu Menghilangkan rasa kebas kebas pada tumit kaki.
✔Membantu Sebagai antibodi yang terbaik.
✔Membantu Menghilangkan jerawat.
 
******* EKSTRAK LADA HITAM *******

Khasiat Lada Hitam

✔Membantu menurunkan berat badan.
✔Membantu Mengeluarkan angin bisa bisa dalam badan.
✔Membantu Merawat sendi sendi yang lenguh.
 

Jamu kencur warisan istana 300% dijamin keberkesanannya InsyaAllah

Jamu kencur istana 100% bahan herba alami &organik

Jamu kencur malaysia 100% diproses di kilang bertaraf GMP

KELULUSAN KKM JAMU KENCUR GOLD EDITION

jamu kencur gold

Jamu kencur gold

KISAH WANITA YANG MEMPUNYAI MASALAH DENGAN SISTEM PERANAKAN SILAP SIKIT….PERANAKAN JATUH Angkat berat sikit…pinggang sakit berlarutan Batuk kuat sikit…terkencing dalam seluar. Bila “lasak” sikit dgn suami, mula kencing tak lawas. Normal bagi wanita yang pernah bersalin utk jatuh peranakan. Kadang2 anak2 dara pun jatuh peranakan disebabkan nature of work mereka. Kadang kadang pramugari dan atlet yang masih anak dara pun ada . Ini kerana pramugari perlu angkat barang berat di kabin dan Atlet yg melompat2 ni senang jatuh peranakan mereka. Jarang…dan bukan semua. Tetapi yang jatuh setiap kali lepas bersalin atau 2 kali setahun tu ok lah. Boleh diterima lagi Akan tetapi….akak agak risau bila ada Wanita yang jatuh peranakan tiap tiap bulan.Ini kerana wanita yg rahim mudah jatuh menunjukkan pelvic floor, otot, urat dan ligamen yg menyokong kedudukan rahim sangat2 lemah. Dan bagi akak… Bukanlah sesuatu yang normal jika kedudukan rahim terlalu mudah jatuh. Jadi wanita…. Jika anda wanita yang mudah jatuh peranakan….tolonglah amalkan herba herba yang membantu menguatkan otot rahim. seperti jamu ni JAMU KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA. Tolonglah pantang angkat benda berat dan berlasak tak kena tempat. Tolonglah jangan bangga sangat kalau tak berpantang lepas bersalin. Dan tolonglah….tolonglah….. jaga rahim yang takde galang ganti macam gigi emas atau gigi palsu atuk nenek kita tu. Kalau bab “nasi lemak” dan pung.gunng…..semua nak montok terletak bagai tapi bab rahim…umur tak sampai 40 tahun…dah melandur dan terjatuh rebeh. nasi lemak dan pung.gungg tu aksesori je puan2….rahim tu ENJIN. Aksesori mantap…tapi enjin semput pun….tak puas suami drive lama lama. Boring katanya.hehe Boleh cuba amalkan JAMU KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA.InshaAllah cepat dan bagus untuk merawat masalah masalah wanita terutama yang dah tersangat kembang tak kuncup kuncup. Jom kita jadi seperti hari pertama bersama suami. Memang mudah utk diamalkan.lagipun jenis cecair ni kesan serapan kepada tubuh lebih cepat Jamu ni jenis jus di dalam sachet Hanya koyak dan minum je, senang sgt kan? 1 kotak tahan selama 10 hari.
 
Sudah semestinya JAMU KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA GOLD EDITION ini MEMANG terhebat di dalam setiap sachetnya, kesannya dapat dirasai seawal 1 hari penggunaan. Perubahan yang dapat dirasa kan ialah seperti denyutan pada miss v dan payudara, itu menandakan yang miss v kita semakin mencengkam rapat dan mantap. miss v kembali persis dara,dan payudara semakin menegang dan anjal. Dengan jamu kencur gold Advance formulation anda dapat rasai perubahan pada dalaman dan pada keseluruhan badan lebih bertenaga dan wajah lebih berseri-seri.
 
Sesuai untuk wanita yang mengalami masalah
 
✔Peranakan jatuh/tombong
✔Haid tidak teratur
✔Keputihan
✔Perut buncit selepas bersalin
✔Badan & alat sulit berbau busuk
✔Aset atas dan bawah mulai kurang pejal
✔Aset utama mula mengembang & longgar
✔Wajah pucat
 

KHASIAT JAMU KENCUR

✔Membantu Mengetatkan kembali otot2 rahim yang longgar.
✔Membantu Mencantikkan kulit.
✔Membantu Mengecutkan peranakan wanita
✔Kitaran haid teratur, Membantu mengecutkan cyst.
✔Membantu Menyuburkan rahim.
✔Membantu Memberikan tenaga
✔Membantu Menguatkan sistem peranakan.
✔Membantu Menganjalkan payudara dan punggung yang jatuh.
✔Membantu Mengempiskan perut. sekaligus menurunkan berat badan.
 

CARA MAKAN JAMU KENCUR ::

✔jamu kencur cara makan 1 sachet setiap pagi sebelum makan/diwaktu perut kosong
✔Koyak dan minum tanpa perlu bancuh.
✔Digalakkan minum air masak secukupnya
✔Simpan di tempat yang sejuk. boleh di letakkan dalam peti ais lebih sedap.

Dah tau khasiat jamu kencur dan cara makan jamu kencur gold now kita tengok jamu kencur testimoni pilihan dia pula

TESTIMONI JAMU KENCUR

jamu kencur bidan istana

Jamu kencur testimoni

jamu kencur testimoni

 

Jamu kencur review

Jamu kencur review

 

Jamu kencur tradisi bidan istana testimoni

Jamu kencur tradisi bidan istana testimoni

 

Testimoni jamu kencur tradisi bidan istana

Testimoni jamu kencur tradisi bidan istana

 

Jamu kencur tradisi bidan istana review

Jamu kencur tradisi bidan istana review

 

Jamu kencur bidan istana testimoni 

Jamu kencur bidan istana testimoni

 

Testimoni  jamu kencur bidan istana

Testimoni jamu kencur bidan istana

 

Jamu kencur bidan istana review

Jamu kencur bidan istana review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

SOALAN LAZIM JAMU KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA

Q: Boleh ambik  jamu kencur tradisi bidan istana bersama supplement lain x?

A: Boleh.. jarakkan selama 4 jam.
 

Q: jamu kencur ok ke ?Jika diri ada darah tinggi..tak ada kesan ke?

A: Boleh tiada masalah..insyaAllah dapat merawat penyakit itu
 

Q:jamu kencur berapa sachet?

A: 10 sachet X 20 ml.
 

Q: Ibu menyusu boleh minum tak jamu kencur bidan istana?

A: Boleh..
 

Q: Ibu mengandung boleh amalkan produk jamu kencur tradisi bidan istana?

A: Tidak boleh
 

Q:Jamu kencur dara..Anak dara blh mkn ke jamu ni?yg belum kawin

A:Boleh..khasiat jamu kencur dapat merawat pelbagai masalah luaran dan dalaman wanita.
 

Q:Kalau brsalin czer bleh mkn x jamu kencur gold ni.

A:Boleh

Jamu kencur online..Dapatkan  jamu kencur murah disini..dan pastinya jamu kencur original. Money back guarantee if not Jamu kencur Asli.


Basahan kencur tradisi bidan istana | basahan kencur testimoni | basahan kencur murah

Basahan kencur tradisi bidan istana

 

Anda Ada Masalah Perang Rumahtangga?
Hubungan Semakin Hambar & Takde Mood?
Badan Rasa Tak Sihat, Sakit Belah Situ, Belah Sini?
 
Jom kami kongsikan pada anda rahsia rumahtangga bahagia. Ini bukan jamu, tapi sekali dipakai memang rasa kesannya. Berkali-kali pakai makin mantap asetnya! Memperkenalkan Basahan Kencur, ia merupakan resepi herba turun temurun yg dikongsikan untuk semua kaum wanita diluar sana yg menghadapi masalah diatas
 
Basahan Kencur adalah produk yg diformulasikan buat wanita masa kini utk amalan tradisi yg semakin dilupakan. BASAHAN KENCUR memantapkan lagi aset dalaman & luaran wanita untuk menambat hati suami
 
Basahan Kencur mampu bertindak sebagai 3in1. Sebagai Tangas, Miss V Cleanser & boleh digunakan semasa mandi. Sis diluar sana mesti dapatkannya hari ini juga utk menjaga aset penting sis!! Belum try belum tau, Jom buat husband shock giler2 dengan perubahan sis, makin ketat, makin wangi & makin mengancam!!
 
Basahan kencur tradisi bidan istana ini adalah produk 3 In 1 yg sangat istimewa
✔Sebagai Pencuci Miss V
✔Sebagai Mandian
✔Sebagai Tangas
 
Meh kak kiah nak habaq, Basahan kencur ni bukan produk biasa2 tau, basahan kencur ini sgt luar biasa, Sekali pakai je kesannya memang serta-merta, serius uolls akan rasa mcm magik sbb sekejap je pakai dah ada effect. Tak rasa rugi 1 sen pun cuba, dijamin puashati!
 
Fungsi utama basahan kencur ia boleh dijadikan sebagai tangas.
Hanya picitkan sedikit basahan kencur ke dalam air panas & wap kan sebagai tangas. Sedap & lega je rasa badan uolls. Kemudian selepas bertangas akan keluarlah semua darah-darah kotor yg tersumbat, ia berkesan membersihkan dalaman supaya sentiasa dalam keadaan sihat, membuang angin dalam badan & juga menghilangkan sakit urat
 
Siapa cakap bertangas tu tak penting? Penting sgt sayang oii especially yg dah kahwin… nenek kita tu sampailah ke tua pon atuk kita maintain sayang je kan? sebab nenek dari muda jaga enjin dia. Bertangas ni amalan tradisional, orang lama-lama. Ia juga salah 1 rawatan efektif utk pulihkan balik otot-otot, dalaman yg dah teruk.
 
Pregnant mom yg lepas bersalin lagilah perlu banyak jaga. Actually dari mula-mula kita datang period patut jaga. Lebih awal, lebih baik. Darah kotor yg tersumbat bahagian dalaman kita tak nampak.
 
Kalau rambut busuk boleh di syampu, tapi klu rahim busuk?
 
Kini ada cara mudah untuk wanita zaman moden sekarang menjaga aset.
Lagi2 dlm keadaan ekonomi sekarang ni dan kesibukan hidup.
 
Mesti Uolls Nak kan Produk yg Mudah, Murah & Berkesan Kan??
 
Mudah sangat untuk guna BASAHAN KENCUR ni. Ianya dalam bentuk gel yang telah di adun segala herba didalamnya
 

BAHAN KANDUNGAN BASAHAN KENCUR BIDAN ISTANA

✔Sireh
✔Manjakani
✔Minyak Kelapa Dara (VCO)
 

KEISTIMEWAAN BASAHAN KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA

✔ Boleh menaikkan seri wajah
✔ Muka sentiasa kelihatan awet muda
✔ Kulit wajah lembut, halus, gebu & pinkish
✔ Boleh menghilangkan lenguh badan
✔ Menghilangkan bau masam & hanyir
✔ Mengurang & menyingkirkan masalah keputihan
✔ Membersihkan & memberikan rasa segar pada miss v
✔Mengetatkan miss v seperti kembali dara
✔ Menghilangkan kehitaman di celah pelipat miss v
✔ Bauan yg sedap & wangi seperti apple
 
Zaman moden ni, bertangas makin dilupakan orang sekarang. Sampai ada yg tak tau apa tu bertangas? bertangas ni sama mcm mandi wap/ sauna la, fefeeling kat spa tapi dekat rumah pun boleh buat. Orang dulu-dulu biasa guna herba-herba & rebus. Sekarang dgn BASAHAN KENCUR tak perlu uolls susah-susah nak pi cari akar kayu
 
Dan takde dah alasan malas kutip daun utk mandi herba. Gel basahan kencur ini boleh diguna untuk buat mandian herba. Mudah, uolls mandi je mcm biasa. Sedar-sedar angin jahat, beracun dalam badan keluar ikut sendawa, kentut. Sedar-sedar ketiak makin putih, pelipat cerah & badan pun tak sakit sakit. Itu yg bagusnya basahan kencur. Peredaran darah dlm badan lancar. Bila dah lancar barulah kulit muka uolls naik seri, nafsu dengan suami pun kembali. Yg penting amalan ni semua sangat membantu dalam kehidupan seharian kita. Insyaallah…
 
Bertangas biasanya kaum wanita buat semasa pantang sahaja, tapi tahukah anda bertangas juga sebenarnya sgt bagus dilakukan lepas habis period
 
Untuk guna sebagai tangas, picit sedikit Basahan Kencur ke dalam secedok air panas. Kemudian wap kan sahaja di kawasan miss v. Bagus utk menaikkan balik peranakan, bagus utk membuang darah kotor yang tersumbat & membusuk di dalam
 
APA KATA WANITA YG DAH GUNAKAN BASAHAN KENCUR SEBAGAI TANGAS ?
 
“Aku malu kalau nak cuba pakai yg seksi-seksi depan husband. Yelah… bawah ketiak hitam. Nak pakai cantik-cantik masa nak tidur pun tak ade mood. Abang pun jarang on. Aku perasan aku dah takde nafsu macam dulu. Mak aku pesan kalau dah tak nak telan jamu tapi bertangas jangan lupa. Biar pulih urat-urat dalam badan, urat kemut. Biar berseri, baru suami tengok ada selera katanya. Mana lah aku nak kutip daun2 tu semua. Sudah lah aku ni kerja dari pagi sampai petang.
 
Tapi one day husband aku hadiahkan sesuatu. Dia kata nanti try. Bila aku bukak tengok dalam tu Basahan Kencur Tradisi Bidan Istana. Aku pun apa lagi excited la kan tak pernah jumpa produk2 mcm ni. Bukak tengok, ohh.. dalam bentuk gel. Bau pun wangi sedap sangat. Aku mula lah picit sikit dlm air panas, ambik kain batik selubung diri aku & bertangas..
 
Aduhhh… sedapnya rasa macam puteri raja zaman dulu…
Yang aku perasan lepas brtangas tu kan, bibir bawah (Miss V) tu cantik terletak balik. Betul lah kata mak, rawatan bertangas ni bantu utk pulihkan semula aset kita.
Lepas dari tu, aku setiap hari guna basahan kencur buat mandi. Ala-ala mandian herba gitu. Mood aku dgn husband pun dah makin improve. Pergi kerja, balik kerja, badan maintain segar jer.
 
Husband pun tak perli aku dah. Dia dok senyum je sekarang. Bangga lah tu…
Alhamdulilah, hubungan kami pun bertambah baik. makin best gitu.. Serius syok sungguh pakai basahan kencur ni. Aku takkan rekomen kalau aku sendiri tak confident!”
 
Basahan Kencur Tradisi Bidan Istana resepi warisan tradisional yg dikongsikan dgn semua peminat khasiat dari herba semulajadi. Ia dari herba yg sangat bagus utk menjaga bahagian sulit wanita :
 

MANFAAT MANDIAN HERBA

✔Membuang angin dalam badan
✔Menyegarkan urat-urat saraf
✔Menyegarkan tubuh badan + memulihkan tenaga batin yg lemah
✔Menghilangkan bau badan yg busuk
✔Membantu melancarkan pengeluaran susu ibu
 

MANFAAT FEMININE WASH

✔Mengekalkan kelembapan kulit secara natural
✔Mengekalkan PH normal Miss V (vagina)
✔Menghilang & menyingkirkan bau yang kurang enak
✔Mencegah kegatalan, kekeringan & memberi keselesaan
 

MANFAAT BERTANGAS

✔Mempercepatkan proses penyembuhan + pengecutan rahim
✔Menghindari sakit puan seperti keputihan, tombong & Rahim rendah
✔Mempercepatkan luka kering & jahitan cepat sembuh utk wanita berpantang
✔Melawaskan nifas & mengecutkan rahim
✔Menegang serta mengembalikan kelembapan pada kulit di bahagian Miss V
✔Mengetatkan faraj (Miss v)
✔Membantu memecahkan lemak yg terkumpul dlm badan
✔Mengembalikan tenaga serta melegakan sakit pinggang
✔Menghilangkan masalah segugut & haid yg tak stabil
✔Mengembalikan mood & mengatasi masalah hubungan suami isteri
✔Menjadikan kulit Sentiasa awet muda
 
Basahan Kencur produk 100% Original, dijamin HALAL & Lulus KKM !
 
Formulasi herba Basahan kencur & ramuan didalamnya cukup untuk menyihatkan dan menyegarkan seluruh badan menjadikan ia produk yg amat digemari wanita pada zaman sekarang.
 
Basahan kencur terdiri daripada ekstrak minyak kelapa dara (VCO), ekstrak manjakani, ekstrak daun sireh, RO water & wangian yg sangat harum. Sebotol tahan penggunaan selama sebulan. Amat sesuai utk sesiapa yg meminati SPA @ mandian wap.
 

KEHEBATAN BASAHAN KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA

✔Membersihkan Miss V
✔Mengurangkan gatal-gatal
✔Menyingkirkan keputihan
✔Angin keluar dpd faraj
✔Menghilangkan masalah bau
✔Mengecutkan peranakan
✔Mengeluarkan darah-darah beku
✔Memulihkan badan yg lesu
✔Membekalkan kesegaran & keselesaan
 
Ada byk lagi manfaatnya jika digunakan berterusan akan menjadikan aset anda sihat, mantap & cantik
 

CARA GUNA BASAHAN KENCUR

UNTUK BERTANGAS
1. Picitkan basahan kencur pada sudu besar tea
2. Sukatan Basahan kencur dalam 4 sudu
3. Masukkan Basahan kencur ke dlm air panas yg baru mendidih
4. Selepas itu, wapkan ia ke bahagian intim (Miss V) anda
5. Tangas selama 10 – 15 minit
 
Bertangas Buat 2 kali dalam 1 minggu (kena selang selang hari)
(Utk yang period atau mengandung DILARANG Bertangas)
 
UNTUK MANDI HERBA
✔Boleh sapu di sekitar kawasan ari-ari & kawasan urat2 yg tak dingin
✔Badan akan kembali segar selepas mengamalkan mandian herba ini
 
UNTUK FEMININE WASH
✔Boleh guna seperti pencuci miss v biasa
✔Untuk yg ada masalah segugut boleh urut & gosok dibahagian ari-ari
✔Boleh diguna setiap hari untuk kesan yg lebih efektif
 
1 Botol Basahan Kencur mengandungi 200ML

Dah tau khasiat basahan kencur bidan istana dan cara guna basahan kencur now kita tengok basahan kencur testimoni pilihan dia pula

Basahan kencur testimoni

Basahan kencur testimoni

Testimoni basahan kencur

Testimoni basahan kencur

Basahan kencur review

Basahan kencur review

Basahan kencur tradisi bidan istana Testimoni

Basahan kencur tradisi bidan istana Testimoni

Testimoni basahan kencur tradisi bidan istana

Testimoni basahan kencur tradisi bidan istana

Basahan kencur tradisi bidan istana review

Basahan kencur tradisi bidan istana review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan  basahan kencur murah disini..dan pastinya basahan kencur original. Money back guarantee if not original.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Jamu Kencur Bidan Istana Gold Edition / Jamu Kencur price

Jamu kencur harga pasaran: Rm95 SM/ Rm100 SS

jamu kencur murah borong original

jamu kencur borong min 10 kotak whatsapp 01126271834 Pemborong /Agen/pengedar/stokis jamu kencur jamu kencur hq

 

1)Langkah 1: Harga Basahan Kencur Bidan Istana / Basahan kencur price

basahan kencur murah

 

COMBO (1 JAMU KENCUR + 1 BASAHAN KENCUR)

Rm120 sm / Rm125 ss

SET COMBO LENGKAP (3 Kotak Jamu Kencur + 1 Basahan Kencur)

Rm205 sm / Rm210 ss

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Jamu Kencur,3 Kotak,RM150, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 4:00 Petang dari Isnin – Jumaat dan Sabtu minggu 2-4 sebulum 2.00 petang..pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan hari bekerja (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

Like Jamu Kencur FaceBook : https://www.facebook.com/JamuKencurTestimoni/

PRODUK LAIN

Hannis Green Coffee : Hannis Green Coffee

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Your email address will not be published.