Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Jamu Nenek Review | Testimoni Jamu Nenek | Harga Jamu Nenek Jamu Nenek Review | Testimoni Jamu Nenek | Harga Jamu Nenek
5
Jamu Nenek Review | Testimoni Jamu Nenek | Harga Jamu Nenek Kepentingan jamu dan wanita Rahsia HEBAT wanita untuk kekal SIHAT, BERTENAGA dan CANTIK... Jamu Nenek Review | Testimoni Jamu Nenek | Harga Jamu Nenek

jamu nenek

Jamu Nenek Review | Testimoni Jamu Nenek | Harga Jamu Nenek

Kepentingan jamu dan wanita
Rahsia HEBAT wanita untuk kekal SIHAT, BERTENAGA dan CANTIK
Di setiap kapsul jamu nenek mengandungi herba-herba yang hebat 100% natural tanpa bahan pengawet,penahan, bebas kimia.

Terkenal sejak 1982
Di hasilkan dari 200 herba dan ulaman TERPILIH & BERMUTU TINGGI
Dijamin 100% TIDAK PANAS
Sesuai untuk PENGHIDAP KENCING MANIS & DARAH TINGGI
Selamat untuk wanita MENYUSUKAN BAYI
Kesan SEAWAL 2 HARI
LULUS KKM / TIADA BAHAN KIMIA
BERDAFTAR dgn KPNKK
Amalkan tanpa WAS WAS

Jamu Nenek ialah produk natural yang hanya menggunakan bahan bahan semulajadi berasaskan tumbuhan seperti senna, kunyit, saffron, pulut, dan lain lain.
Jamu Nenek 100% tanpa steroid, bahan kimia, atau bahan penahan makanan. Oleh itu, Jamu ni selamat digunakan bagi ibu berpantang dan menyusu bayi.
Jamu ni sama sekali tidak panas badan kerana Jamu Nenek telah dimasak terlebih dahulu sebelum dikapsulkan

KEISTIMEWAAN JAMU NENEK :-
Tiada pantang
Boleh diambil semasa haid
Boleh diambil bersama supplement lain
Tanpa bahan kimia yg merbahaya: bahan penahan hanya dimasak untuk ketahanan dan keaslian
Tiada kolagen
Tidak panas
Boleh diamalkan ketika hamil dengan peraturan tertentu
Diekstrak daripada tumbuhan segar & 200 herba terpilih, ulaman, bungaan, bijian dan makanan sunnah.
Tiada sumber haiwan.
Merupakan 100% kepakaran turun temuran untuk menjaga mutu dan kualiti setiap capsul yg anda amalkan.
Telah di masak sebelum di capsulkan.

 JAMU NENEK RAPAT PLUS

jamu nenek rapat plus
Lulus KKM MAL 06030951 T
7 SEBAB SETIAP WANITA MESTI CUBA JAMU NENEK RAPAT PLUS :-

MissV Semakin Cantik
Mencegah kendur, kecut, kedut, ketatkan & lembabkan faraj, mengatasi bau, keputihan & kegatalan di kemaluan

Rahsia Awet Muda
Menggalakkan collagen, menaikkan seri, mencantikkan badan, kulit kuku & rambut

Badan Lebih Seksi
Bentuk badan menawan, pejalkan punggung & payudara

Mudahkan Wanita Berpantang
Menyembuh luka kemalangan & wanita bersalin serta banyakkan susu badan

Badan Lebih Sihat
Baikpulih saraf, sendi, tumit, lutut, mengurangkan kolestrol, memberi tenaga & mengurangkan senggugut

Masalah Resdung Hilang
Mengatasi jerawat, sakit resduung, menghaluskan & mencerahkan kulit

Kitaran Haid Lebih Sempurna
Memulihkan masalah haid tidak teratur, kerap keguguran & menaikkan keinginan untuk bersama pasangan

CARA GUNA JAMU NENEK RAPAT PLUS :-
2 kapsul 2 kali sehari selepas makan
Baca Bismillah & selawat 3x
HARGA JAMU NENEK RAPAT PLUS :-
RM 20
+POSTAGE RM8 SM / RM10 SS
(50 Kapsul)
NOTIS PENTING !!
“Seller bagitahu Jamu Nenek™ boleh makan semasa mengandung & menyusukan anak. Tapi kenapa kat botol jamu tulis DILARANG?
Mana satu ni saya dah confuse?”
Jangan confuse diknon. Meh akk eksplain guna bahasa senang k. Harap mudah difahami
.
Setakat ni tiada strong research mengenai kesan herba2 terhadap ibu mengandung & ibu menyusu. Maksudnya tiada sufficient data dari pihak KKM untuk confirm yang sebarang produk herba atau supplement tradisional macam Jamu Nenek™ ni selamat/totally tidak selamat diconsume oleh ibu mengandung & ibu menyusukan anak.
.
Menjadi rules KKM untuk semua jenis produk herba & tradisional perlu ada indication di label berkenaan larangan tu kerana tiada data yang reliable. Dilarang kat botol tu dia tulis “contraindicated”. Which means, dalam condition tertentu ianya dilarang untuk consume. Jika ragu2, consult doktor anda terlebih dahulu in case ada sebarang alahan terhadap sebarang herba dalam kandungan jamu kami. Lain badan lain reaksinya. Kami tak pukul rata semua orang boleh amal ya.. 😊
.
Jamu Ni dah lama femes & diamalkan ramaaii ibu mengandung dan hamil selama ni. Lama sebelum isu ni timbul. Kerana cara penyediaan Jamu Ni, ramuannya adalah moderate sahaja & dimasak(sangai) terlebih dahulu sebelum dikapsulkan. Sebab tu juga jamu ni tak menyebabkan panas dalam. 😉
.
Apa-apa pun, dapatkan nasihat cara pengunaan dari seller yang berpengalaman & boleh guide anda cara & dos yang betul. Dapatkan yang original dari agen dn stokis yg sah tau!
==============================================

 

JAMU NENEK SANG SURIA

jamu nenek sang suria
Lulus KKM MAL 11060059 T
7 SEBAB SETIAP WANITA YANG NAK ANGGUN KENA AMALKAN  JAMU NENEK SANG SURIA :-

Kulit Lebih Sihat
Merawat masalah jerawat, resdung, kulit bermasalah akibat resdung, bengkak & gatal mata.

Hilangkan Keguguran Rambut
Merawat keguguran rambut supaya tiada botak kesan akibat hama kuman resdung

Rawat Kulit Akibat Kesan Bahan Kimia
Memperbaiki kulit yang bermasalah & rosak akibat penggunaan bahan kimia pada muka dan badan

Masalah Kerap Selsema & Demam Hilang
Merawat secara semulajadi masalah kerap deman, selsema, batuk, lelah & astma

Masalah Resdung Hilang
Mengatasi jerawat, sakit resdung, menghaluskan & mencerahkan kulit

Merawat Parut & Cela
Mengatasi masalah kesan parut pada kulit seperti parut jerawat & luka. Memperbaiki sel-sel kulit untuk kelihatan lebih menawan

Mengecilkan Pori
Memperbaiki struktur kulit untuk kelihatan lebih licin & mengecilkan pori-pori supaya nampak lebih gebu & halus

jamu nenek suria

 

CARA GUNA JAMU NENEK SANG SURIA :-
2 kapsul sebelum tidur.
Baca Bismillah & selawat 3x
HARGA JAMU NENEK SURIA :-
RM 20
+POSTAGE RM8 SM / RM10 SS
(40 kapsul)
==============================================

JAMU NENEK FIT I KAPSUL

Jamu Nenek fit
Lulus KKM MAL 05032640 T
7 SEBAB ORANG YANG OBES KENA AMALKAN JAMU NENEK FIT I KAPSUL

Serat Yang Tinggi
Mempunyai kandungan serat yang sangat tinggi bertujuan untuk memerangkap lemak & memudahkan untuk disingkirkan

Kempiskan Perut Buncit
Merawat masalah perut kembung, menyingkirkan racun, pembendung air, kekusaman akibat lemak & toksin dalam badan

Menguruskan Badan
Dengan pengambilan kapsul secara berdisiplin, anda dapat menguruskan badan secara sekata dalam masa 3 hari

Mengatasi Masalah Sembelit
Memudahkan anda untuk buang air & dapat mengelak masalah sembelit yang berlarutan yang boleh membawa kepada buasir

Memudahkan Ibu Berpantang
Melawaskan pembuangan air besar & mengelakkan masalah yang lebih besar sehingga buang air berdarah

Merawat Kencing Kotor
Melawaskan pembuangan air kecil & kotor

Badan Jadi Lebih Ringan
Badan terasa lebih cergas & ringan kerana mudahnya proses membuang toksin & najis dengan lancar

jamu nenek fit i
KANDUNGAN JAMU NENEK FIT I KAPSUL :-
Fructus Garcinia Cambogia
-Sejenis buah spt pumpkin/labu, kemampuannya utk menurunkan berat bdn dan merupakan pelansingan bdn yg plg efektif
Folium Centella Asiatica
-dikenali sbg Pegaga..spt yg kita semua sedia maklum byk khasiat pegaga ni. Ianya mampu membaiki kulit yg kusam,gangguan saraf, & mbaiki peredaran darah
Zingiber Officinale Rhizome
-Halia.. Khasiatnya buang angin, toksin, membantu memecahkan lemak, melangsingkan bdn, menaikkan seri wajah, dan menghilangkan bau bdn.
-Bagi wanita yg sudah bkahwin, halia mbantu mhangatkan ranjang dan menaikkan nafsu
Folium Murraya Paniculata
– Tanaman kemuning utk mgubat keputihan, menurunkan lemak yg blebihan dan byk lagi..
Radix Morinda Citrifolia
– Buah mengkudu bagus utk mgubati pyakit kanser, gangguan percernaan, diabetis and strok.
Nigella Sativa Semen
– Habbatus Sauda yg sememangnya kita tau byk khasiat dan merupakan mknan sunnah Nabi.
Fructose
– Gula dlm buah buahan seperti madu dan beri
Sebab itulah jamu nenek ni amat berkesan dan bagus diamalkan.
CARA GUNA JAMU NENEK FIT I KAPSUL :-
2 kapsul 2 kali sehari selepas makan
Baca Bismillah & selawat 3x
HARGA JAMU NENEK FIT I KAPSUL:-
RM 20
+POSTAGE RM8 SM / RM10 SS
(50 Kapsul)
Q&A JAMU NENEK :-

✩ Boleh kurus x ?
★ Boleh ! Janji makan dengan konsisten & minum air masak banyak2 tau !
 
✩ Berapa lama baru nampak kesan nya ?
★ Bergantung pada tubuh badan seseorg. ada yg nampak kesannya seawal 2minggu , ada yg berbulan2.. jamu nenek 100% organic so makan masa utk menampakan kesan.
✩ Betul ke makn jamu ni kena minum air masak banyak?
★ Betull !! Tak kira makan jamu ape sekali pon wajib kena minum air masak banyak !
✩ Cara pegambilan JAMU Ni plak macam mana?
★ Mudah sahaja , 2 biji pagi 2biji malam selepas makan
✩ Pahit ke x?
★ Tidak jamu nenek berbentuk kapsul mudah di telan dan berbau herba
✩ Ada pantang larang tak ?
★ Tiada !
✩ Sebotol tahan brape lama?
★ 12 hari jika di ambil mengikut saranan kami !
✩ Boleh ke makan ketiga-tiga jenis serentak
★ Boleh ! Sangat di galakan.
Jangan risau jamu ni 100% herba. Tak memabukan !!

JAMU NENEK LELAKI SP ( KHAS UNTUK LELAKI )

Jamu nenek KHAS untuk Lelaki Byk sesangat khasiat bkn sahaja boleh sihat dan kuat Malah boleh merawat masalah dalaman lelaki
sakit pinggang
sakit lutut @ gout
Smoking teruk
buasir
SAKIT URAT SARAF
jamu nenek sp
KELEBIHAN JAMU NENEK SP
Menstabilkan HORMON KELAKIAN
Memekatkan benih/ untuk KESUBURAN
Membentuk tubuh MASKULIN
Meningkatkan TENAGA KECERGASAN fizikal & minda
Menurunkan berat badan & MENGEMPISKAN perut
Melegakan SAKIT KEPALA kepala darah rendah DARAH TINGGI penyakit JANTUNG & semput
Menghaluskan KULIT mengatasi masala kulit resdung & kulit kusam
Merawat KENCING MANIS melawaskan perkumuhan dan mengelakkan KERAP KENCING
Membaikpulih SARAF sendi tumit dan LUTUT
Mempercepatkan KESEMBUHAN luka
Mengatasi MATI PUCUK KANDUNGAN JAMU NENEK LELAKI SP
Tongkat ali
Tongkat ali merah
Tongkat ali hitam
Ubi jaga
CARA MAKAN JAMU NENEK LELAKI SP
2 kapsul – pagi
2 kapsul – malam ( Selepas makan ) …
Selawat 3x
Bismilah 3x
Niat, doa dan amalkan
Dah tau khasiat dan Cara pakai now kita tengok testimoni pilihan dia pula

TESTIMONI JAMU NENEK

testimoni jamu nenek
jamu nenek testimoni
jamu nenek sang suria testimoni
testimoni jamu nenek sang suria
jamu nenek sp testimoni
jamu nenek rapat plus testimoni
testimoni jamu nenek rapat plus
testimoni jamu nenek fit
jamu nenek fit testimoni

jamu nenek review

jamu nenek fit review
jamu nenek rapat plus review
jamu nenek rapat testimoni
jamu nenek fit 1 testimoni
jamu nenek fit plus testimoni
jamu nenek testimoni 2018
testimoni jamu nenek rapat plus
*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Jamu Nenek murah disini..dan pastinya produk original hq. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan produk tiruan/fake yang bahaya.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Jamu Nenek | Jamu Nenek Price

jamu nenek

RM20 SETIAP BOTOL
+POSTAGE RM8 SM / RM10 SS
BERMINAT :-
HARGA SET BALQIS :-
RM60
+POSTAGE RM8 SM / RM10 SS

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPPDETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk Set Balqis,1 set,RM68, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Jus Pulih Dara Testimoni | Jus Pulih Dara Review | Harga Jus Pulih Dara

Jamu Kacip Malam Review | Testimoni Kacip Malam | Harga Kacip Malam

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!