Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Jemaima Whitening Pills Testimoni 2017 | Jemaima Whitening Pills Review | Jemaima Pills Jemaima Whitening Pills Testimoni 2017 | Jemaima Whitening Pills Review | Jemaima Pills
5
  Jemaima Whitening Pills Testimoni 2017 | Jemaima Whitening Pills Review | Jemaima review | Jemaima Testimoni Nak Putihkan Muka dan Seluruh Badan? Nak... Jemaima Whitening Pills Testimoni 2017 | Jemaima Whitening Pills Review | Jemaima Pills

 

jemaima whitening pills

Jemaima Whitening Pills Testimoni 2017 | Jemaima Whitening Pills Review | Jemaima review | Jemaima Testimoni

Nak Putihkan Muka dan Seluruh Badan?
Nak Hilangkan Masalah Jerawat?
Jemaima Whitening Pills Boleh Selesaikan!
 
Uolls nak kan kulit putih tak?? Tona sekata & berseri-seri? kulit yang lebih cerah tanpa parut barulah lebih yakin dgn penampilan diri ye tak? Tapi alahaaaii….cuaca panas kat Malaysia ni tak membantu pon impian kak tonn nak putih… kalau yg kerja nya hari2 berjemur kt panas mmg uolls kena take extra care. Kena pandai pilih produk, cari supplement yang boleh bagi kesan efektif pada kulit. Untuk nampak cantik & pada masa yang sama nak kekal sihat.
 
Mostly produk yang dekat pasaran hnya putihkan kulit muka je. Macam mana dgn pengguna yg nak putihkan seluruh badan + wajah??
 
Kami faham keinginan anda. So, kami nak perkenalkan produk yg bakal buatkan uolls cun melecun 1 badan smpai ke kaki. Haa…ini dia Jemaima Whitening Pills yg diasaskan oleh Jemaima beauty dapat membantu memutihkan kulit muka & seluruh badan tanpa kesan sampingan. Ia dirumus dgn memanfaatkan khasiat collagen sisik ikan merah sebagai ingredient utamanya
 
Jemaima whitening pills ni dah setahun menembusi pasaran tempatan. Berjaya dapat sambutan ramai uolls… Sebab yang dah cuba, rasa teruja dgn keberkesanannya dlm masa 2 minggu sahaja!
 

Apa itu Jemaima Whitening Pills?

Jemaima Whitening Pills adalah supplement yg berfungsi mencantikkan kulit kita dpd dalaman, mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 5 hari kerana formulasinya menggunakan manfaat sisik ikan merah sebagai bahan utama.
 
Jemaima Whitening Pills adalah antara produk BEST SELLER di market online sekarang. Ramai yg dah dengar tentang Jemaima whitening pills ni tapi tak ramai tau mcm mana nak ambik, apa kelebihan dia, siapa boleh ambil..
 
7 HARI JERAWAT HILANG!
 
Jemaima Whitening Pills Collagen yg digunakan adalah collagen paling mahal & terbaik utk memutihkan kulit. Ianya dari SISIK IKAN MERAH iaitu salah 1 collagen yg terbaik di DUNIA kerana dapat menghasilkan sel2 baru dalam badan kita serta memberi kesan positif dari dalam & luar tubuh dengan cepat
 

Khasiat Jemaima Whitening Pills

✔Mengurangkan kedut-kedut & garis halus
✔Agen semulajadi utk mencerah & memutihkan kulit
✔Membantu melindungi kulit dari sinaran uv
✔Sebagai antioksidan, anti radang, anti kanser & mampu mengawal masalah leukemia
✔Membantu mencegah penyakit alzheimer
✔Mengawal tekanan darah tinggi & penyakit diabetes
✔Bahan kandungan ikan merah sumber kolagen yg sangat elastik
✔6000 kali lebih efisien dari vitamin c biasa
 
JANGAN GUNA BENDA NI, NANTI TAK PASAL2 CANTIK & FLAWLESS!
 
“I suka sangat sejak amalkan Jemaima ni, bangun pagi ketara nmpak kulit i ni dah jadi moist, parut dekat muka n badan makin pudar, kulit makin putih!! Kat ofis pon ramai tegur, dorang tanya pakai ape brubah jadi cantik smpai camni? I jawab pakai jemaima je, tak pakai produk lain dah. Finally i jumpa apa yg i nak. Hope kekal..”
 

BAHAN KANDUNGAN JEMAIMA WHITENING PILLS

✔Vitamin c
✔Collagen sisik ikan merah
✔Astaxanthin
 

Kebaikan Jemaima Whitening Pills?

✔Mengurangkan garis-garis halus dimuka dan kedutan
✔Berfungsi sebagai antioksidan pada kulit
✔Melembutkan & melicinkan kulit
✔Menghasilkan sel-sel kulit baru
✔Kulit menjadi lebih halus, putih merona
✔Mencerahkan dan melembutkan kulit wajah
✔Membuatkan kulit lebih kenyal dan gebu
✔Kuku dan rambut lebih kuat, tak mudah patah atau gugur
✔Mengatasi masalah kulit kering, berminyak dan kusam
✔Mengaktifkan kolagen yg menjadikan kulit anjal seperti kulit baby
✔Mengurangkan kemerahan yg diakibatkan oleh radang @ kulit sensitive
✔Mencegah & menghilangkan blackhead, whitehead dan bekas jerawat
✔Memudarkan tanda penuaan pada kulit dan mengecilkan pori-pori
✔Kulit kering @ pecah-pecah kembali sembuh dan semakin halus
✔Menyekatakan tona kulit, mencerah dan membuatkan kulit bersinar
✔Bibir & sekitar puting yg hitam menjadi merah pinkish kerana
pigmen gelap makin berkurang
✔Memutihkan ketiak hitam, siku, flex dan noda serta celah lipatan lain
yg hitam tanpa pengelupasan
✔Mencegah muka dari naik jerawat & mempercepatkan proses penyembuhan jerawat
 
Pil Untuk Putih No.1 di Malaysia!
 
Hanya Seawal 3-5 hari perbezaan..
✔Kulit makin putih
✔Jerawat beransur hilang
✔Kulit menjadi sihat
✔Menambahkan tenaga
Harga pun berpatutan & tak ada bahan kimia sbb ia diperbuat dari sisik ikan merah
 

Fakta Bahan Utama Jemaima Whitening “Collagen Ikan Merah Laut Dalam”

Sisik ikan merah dianggap sebagai salah 1 sumber Collagen terbaik. Collagen yg terhasil dpd sisik ikan merah antara collagen marine paling mahal & merupakan sumber premium kerana ianya hidup dilautan dalam. Ikan merah berupaya hidup dilaut dalam kerana adanya insang yg dapat menahan tekanan tinggi. Ini sekaligus menjadikannya sumber collagen yg amat lasak, elastik, kepaduan sel yg tinggi, kapasiti tinggi dlm mengekalkan kelembapan serta jisim molekul sgt rendah bagi memudahkan kadar penyerapan
 
Tahukah anda, kandungan collagen dalam kulit kita semakin berkurang bila usia meningkat, jadi Jemaima Whitening Pills ini menggunakan kebaikan collagen sisik ikan merah supaya dapat memberikan kesan optimum kepada pengguna
 
Jemaima Whitening Pills juga mengandungi bahan aktif seperti vitamin C, astaxathin utk memaksimumkan keberkesanan collagen dlm memberi manfaat pada kulit.
 
Pengasas Jemaima whitening pills, Yusmira sendiri guna ye uolls sebelum lancarkan produk ni. Dulu muka dia pun problem, masalah jerawat. Lepas dah cuba sendiri & berpuas hati dgn kesan pengurangan jerawat maka terhasillah Jemaima whitening pills yg dpt dikongsikan manfaatnya dgn uolls semua.
 
Pengasas yusmira pesan, uolls kena ambik secara rutin dua biji sehari klu nak cepat kesan. Makan 1 biji sebelum sarapan & 1 biji sebelum tidur. Kesan seawal 5 hari warna kulit uolls jadik makin sekata, garis halus berkurang sambil merangsang pembaharuan sel kulit
 
Bagi anda yg inginkan kulit putih tanpa cela, Jemaima Whitening Pills ini memberikan faedah berganda seperti pencerahan seluruh badan & menjadikan kulit lebih sihat dgn mencegah jerawat, mengecilkan liang pori serta menghilangkan bintik hitam kesan dpd parut jerawat
 
Side effect negatif mmg tak ada. Uolls tak perlu risau penggunaannya sbb dijamin selamat untuk digunakan dan sudah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) Jemaima whitening pills kkm.
 
Klu boleh kita nak kan produk biarlah yg berkesan & selamat giteww…Kita bntu uolls yg nak selesaikan masalah kulit muka. Problem Jerawat? Kulit kusam? Jeragat??
 
Say Bye utk masalah kulit hanya dengan Jemaima Whitening Pills!
 
“BERJEMUR LAMA PON TAK LEGAM”
 
“Cuti haritu berjemur kat pantai habis burn kulit i, kawan tanya mcm mana boleh cepat putih balik ni? Jemaima la jawapannya! Alhamdulillah, suka sangat dgn pil ni. Harga berpatutan & cepat pulak effect dia. Memang berbaloi sgt!”
 
Ramai yg dah berjaya putih gebu hanya dalam masa SEMINGGU JE!
 
ANTARA BAHAN JEMAIMA WHITENING PILLS, ASTAXANTHIN
 
Astaxanthin adalah salah 1 bahan utama yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS yg berupaya MENCERAHKAN KULIT dari dalam secara natural & CEPAT.
 
Baru berapa hari amalkan Jemaima dah putih. Say Bye to sunburn & kulit kusam. Jom uolls dapatkan Jemaima sekarang!
 
Sekarang ni semua berebut-rebut nak Jemaima Whitening Pills!
 
Kenapa? Sebab feedback & testimoni Jemaima ni amat mengejutkan kalau uolls nak tau. Kalau dulu pakai produk lain lambat. Dulu paling cepat average sebulan baru nmpak kesan kan? TAPI sekarang Jemaima Whitening Pills boleh dikatakan 90% cust dapat feedback dlm masa 5 hari! Serius power!
 

KELEBIHAN JEMAIMA WHITENING PILLS

KESAN PANTAS & SELAMAT SEAWAL 5 HARI!
 
✔BERBENTUK PIL (KAPSUL) – Mudah diambil. Tak ada rasa pahit, hanya telan & minum air kosong sahaja. kalau uolls jenis yg susah nak minum supplement lain jenis cecair ke, Inilah penyelesaiannya
 
✔TAK BAHAYA- Kepada uolls yg takut nak inject-inject ke, ambil je Jemaima Whitening Pills. Jangan risau, jemaima tak ada side effect pon. Hanya telan shja. Senangkan?? Tak perlulah nak ambik INJECT yg beratus-ratus & tak jamin keselamatannya tu haa..
 
✔BAHAN NATURAL – Bahan kandungan yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS semua berkualiti premium! COLLAGEN Jemaima dari SISIK IKAN MERAH, Bukannya collagen biasa. Collagen ini paling mahal & berkualiti. ASTAXANTHIN – kesannya lebih efektif beribu kali ganda berbanding vitamin lain dan juga VITAMIN C – yg memang popular untuk mencantikkan & menghaluskan kulit.
 
✔SELAMAT – Tak ada bahan kimia, Tak ada kesan buruk & selamat digunakan. Mak2 pun boleh guna juga
 
✔PENJIMATAN BERGANDA – Hanya pakai 1 produk sahaja, Jemaima Whitening Pills dah boleh putih & siap boleh hilangkan jerawat. Tak perlu cucuk yg mahal2, tak payah pakai skincare. Dan lepas ni bila holiday kat pulau dah tak perlu beli sunblock mahal2.
 
✔MUDAH- Saiz Botol yang kecil mudah untuk dibawa kemana-mana
 
Anda Kini…
 
✘TAK PERLU buang duit banyak2 utk produk lain
✘TAK PERLU pakai make up & bedak tebal
✘TAK PERLU malu dah lepas ni, confrm ramai yg memuji kulit anda
✘TAK PERLU risau kalau nak bersukan
 
TAK PAYAH TAK PAYAH semua TAK PAYAH lagii… sebab JEMAIMA WHITENING PILLS adalah jawapannya!!
 
Yang PALING PENTING ada kelulusan KKM
 

CARA PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS (jemaima whitening pills cara makan)

✔Makan 1 biji pagi sebelum sarapan
✔1 Biji pada waktu malam sebelum tidur
✔Sebotol penggunaan tahan untuk 30 hari
✔Sesuai untuk lelaki & wanita 16 tahun keatas
✔Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
✔Boleh diambil semasa period
✔Untuk hasil optimum minum banyak air kosong
✔Jemaima Whitening Pills mencerahkan kulit dalam masa 2 minggu
✔Mengandungi 60 kapsul tahan utk sebulan
 

Tips Jemaima Whitening Pills

Anda yg sudah mengambil Jemaima, jangan lupa utk minum air secukupnya ya. Ambil apa-apa supplement pun mesti kena cukup minum air. Utk flush toksin dahulu, baru produk boleh berkesan. Lagi-lagi musim panas ni, bykkan pengambilan air.
Kalau boleh detoks dahulu sebelum mengambil Jemaima utk kesan yg lebih hebat. Ambil makanan yg sihat. You are what you eat too. Lebihkan buah-buahan, sayur-sayuran & kurangkan oily food.

Dah tau khasiat jemaima whitening pills dan cara makan jemaima whitening pills..now kita tengok jemaima whitening pills Testimoni pilihan dia pula

Jemaima whitening pills testimoni

Jemaima whitening pills testimoni

Jemaima Testimoni

Jemaima whitening pills testimoni 1

Testimoni Jemaima

Jemaima whitening pills testimoni 2

Jemaima Review

Jemaima whitening pills testimoni 3

Testimoni jemaima whitening pills

Testimoni jemaima whitening pills 2

Jemaima beauty Testimoni

Testimoni jemaima whitening pills 3

Jemaima whitening pills review

Jemaima whitening pills review

Jemaima beauty Review

Jemaima whitening pills review 2

Testimoni Jemaima beauty

Jemaima whitening pills review 3

Jemaima whitening Testimoni

Jemaima whitening Testimoni

Jemaima whitening review

Jemaima whitening review

Jemaima whitening review 1

Jemaima Pills Testimoni

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan jemaima whitening pills murah disini..dan pastinya jemaima whitening pills Original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan jemaima whitening pills tiruan. Jemaima whitening pills bahaya ialah yg tiruan.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga jemaima whitening pills / jemaima whitening pills price

Jemaima whitening pills harga asal

RM120 SM
RM130 SS
 

Jemaima whitening pills murah (HARGA PROMO)

RM100 SEMENANJUNG
RM110 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk jemaima whitening pills ,1 botol,RM100, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

 Glutacaps Blister : Glutacaps

K Colly Sweet 17 : K Colly

Nafura honey bee venom : Nafura honey bee venom

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.