Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Jus Goyang Rapat Che Ta Testimoni | Jus Goyang Rapat Review Jus Goyang Rapat Che Ta Testimoni | Jus Goyang Rapat Review
5
Jus Goyang Rapat Che Ta Testimoni | Jus Goyang Rapat Review | Khasiat Jus Goyang Rapat RCW | Harga Jus Goyang Rapat | Testimoni... Jus Goyang Rapat Che Ta Testimoni | Jus Goyang Rapat Review

Jus Goyang Rapat Che Ta

Jus Goyang Rapat Che Ta Testimoni | Jus Goyang Rapat Review | Khasiat Jus Goyang Rapat RCW | Harga Jus Goyang Rapat | Testimoni Jus Goyang Rapat

Adakah anda masih “WOW” , “MELETOPS” dimata suami??
Adakah anda masih ingin “MEMIKAT” suami anda??
Adakah anda ingin tetap “MAINTAIN” seperti Che Ta??
Kini dengan kehadiran “JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN” akan menjadikan setiap malam anda Umpama Malam Pertama….
Produk bakal ‘ “PANAS” & menjadi “FENOMENA” di Malaysia
 
JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN ialah rahsia badan Che Ta masih seperti anak dara. Kehadiran JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN akan menjadikan setiap malam anda umpama malam pertama.
 Jus Goyang Rapat

Kelebihan jus goyang rapat | kandungan jus goyang rapat | jus goyang rapat berkesan | jus goyang rapat online | jus goyang rapat by rcw | jus goyang rapat by rozita che wan 

RAMUAN UTAMA JUS GOYANG RAPAT RCW

✔ Ginseng
✔ Kacip Fatimah
✔ Pueraria Mirifica
✔ Kurma
✔ Buah Roselle
✔ Kunyit
✔ Daun Pegaga
✔ Buah Manjakani
 

KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN

✔ Menstabilkan hormon
✔ Memberi tenaga dalaman menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran
✔ Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔ Mengecutkan peranakan
✔ Vagina lebih grib dan tidak kering
✔ Menegangkan payudara
✔ Awek muda
✔ Mengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin)
✔ Merawat keputihan
✔ Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔ Boleh diambil oleh ibu ketika berpantang dan menyusukan anak
 

CARA PENGAMBILAN JUS GOYANG RAPAT CHE TA

✔ Jus berperisa Laici
✔ Sehari Ambil 4 Sudu Iaitu 2 sudu pagi sebelum sarapan & 2 Sudu malam sebelum tidur
✔ Pastikan anda banyak minum air suam/air masak
✔ Ibu Menyusu boleh mengamalkan Jus Goyang
✔ Ibu Mengandung TIDAK DIGALAKKAN untuk mengamalkan Jus Goyang
✔ Simpan dalam Peti Sejuk selepas dibuka Berat 250ml Sebotol

Dah tau khasiat jus goyang rapat dan cara minum jus goyang rapat che ta now kita tengok jus goyang rapat testimoni pilihan dia pula

Jus goyang rapat testimoni

Jus goyang rapat testimoni

Testimoni jus goyang rapat

Testimoni jus goyang rapat

Jus goyang rapat review

Jus goyang rapat review

Jus Goyang Rapat Che Ta Testimoni

Jus Goyang Rapat Che Ta Testimoni

Testimoni Jus Goyang Rapat Che Ta

Testimoni Jus Goyang Rapat Che Ta

Jus Goyang Rapat Che Ta Review

Jus Goyang Rapat Che Ta Review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

PENCUCI GOYANG SEGAR ROZITA CHE WAN

PENCUCI GOYANG SEGAR
PENGENALAN MENGENAI APA ITU PENCUCI GOYANG SEGAR ROZITA CHE WAN
Pencuci Goyang Segar Rozita Che Wan ialah merupakan Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita di samping merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina. Produk terbaru keluaran Rozita Che Wan ini mengandungi wangian dari bunga jasmine yang membuatkan anda terasa harum dengan memberikan kesegaran berterusan serta berkeyakinan selepas menggunakannya 😍😍.
Pencuci Goyang Segar Rozita Che Wan penyelesaian kepada masalah “miss v”anda!.Kandungan Pencuci Goyang Segar Rozita Che Wan sebanyak 150ml.  APA LAGI…….tawan hati suami anda la…Seperti anak dara you all…..Pasti suami anda X kan pergi jauh la dari anda……Pasti suami jatuh cinta kali kedua la….
FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT PENCUCI GOYANG SEGAR ROZITA CHE WAN
Membersih
Merapat
Menyegar
Mewangi
Melancarkan perjalanan haid.
Memberi keyakinan kepada si pemakai.
Mengecutkan vagina serta merawat kembali
 saluran peranakan.
Mengecut dan merawat kembali vagina serta
menstabilkan pH vagina.
Mengurangkan masalah senggugut.
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN PENCUCI GOYANG SEGAR ROZITA CHE WAN
Kacip Fatimah
Sireh
Manjakani
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN PENCUCI GOYANG SEGAR ROZITA CHE WAN
Titiskan Pencuci Goyang Segar di tapak tangan anda.
Sapukan Pencuci Goyang Segar di bahagian intim anda hingga
ke bahagian belakang.
Biarkan selama 30-60 saat sebelum anda membasuhnya.
Anda akan terasa HARUM,SEGAR,DAN BERKEYAKINAN
selepas menggunakannya.
TIPS KESIHATAN KULIT
Cuci celah peha dengan bersih.
Jangan lupa scrub celah peha sekurang-kurangnya 3 hari sekali.
Selepas mandi jangan lupa lap celah peha dengan bersih sehingga kering.
Jangan sesekali menggaru pada bahagian intim anda.
Jangan pakai bedak di celah kemaluan.
Ambil vitamin atau krim untuk mencerahkan celah kelangkang.
KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
Pencuci Goyang Segar Rozita Che Wan dijamin HALAL dan disahkan KKM!.
PANTANG LARANG PENGGUNAAN PENCUCI GOYANG SEGAR ROZITA CHE WAN
Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya
2liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)
TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA PENCUCI GOYANG SEGAR ROZITA CHE WAN
Ada testimoni penggunaan Pencuci Goyang Segar Rozita Che Wan.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah😉
Testimoni Pencuci Goyang Segar
testimoni Pencuci Goyang SegarPencuci Goyang Segar Review
Pencuci Goyang Segar Review
*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Losyen Putih Ajaib Testimoni | Lotion Putih Ajaib Review

Losyen Putih Ajaib
Hai mereka yang sukakan kecantikan! Yaya tahu ramai pembaca Yaya kebanyakannya dikalangan kaum hawa maka dengan itu Yaya nak pesan awal-awal untuk sentiasa menjaga kecantikan luaran dan dalaman serta penampilan diri kita. Nak tahu tak? Yaya time kecik-kecik dulu memang gedik sikit tau suka kacau barang make up ibu ^^’ . Sampai ibu naik fed up dia pun belikan kita lip balm, bedak baby ala-ala compact tu dengan losyen! Yes losyen. Punya excited tiap hari nak pi sekolah wajib pakai losyen tau uols sebelum pergi sekolah rendah atau sekolah agama. Hehe. Tabiat tu dah sebati sampai sekarang dalam diri Yaya. Kalau tak pakai losyen rasa tak lengkap je hari-ku-ini.
So Yaya pun nak cuba Losyen Putih Ajaib Rozita Che Wan yang orang dok sebut-sebut ni. Dengar cerita memang best sangat losyen ni. Sempat juga Yaya godek-godek kandungan semulajadi yang diperkatakan tu. Paling penting, tengok ada kelulusan KKM ke tak. Ternyata ada! Okay proceed. Hee
Untuk pengetahuan semua, losyen ini diperbuat dari bahan semulajadi yang terbaik seperti :
Minyak Bunga Matahari :
Membantu merawat keradangan kulit, kulit sensitif atau eczema dan juga melembapkan kulit kerana minyak bunga matahari sangat kaya dengan Vitamin E.
Gliserin : 
Melindungi kulit dari cahaya matahari, Mencerahkan kulit dan juga Anti penuaan
Marine Kolagen :
Memelihara keremajaan dan keanjalan kulit , Mengekalkan kelembapan kulit dan mencegah kedutan, Memulih masalah kulit (mestimulasi sel baru) , Mencerahkan kulit dan Mengurangkan garis halus di kulit.
Aqua (ikon mineral water) :
Menghaluskan kulit, Menjaga kelembapan dan kekenyalan kulit serta Melindungi dari radikal bebas.
Haruman Wangian Precious by RCW ini memanglah tersangat harumnya. Selain dari kaya dengan Vitamin E ianya juga mengandungi Vitamin C yang diperlukan oleh kulit untuk memberi khasiat dalaman kulit kita.
Lotion Putih Ajaib
Cara penggunaan :
1. Picit sehingga lebih kurang 2cm dan sapu pada kawasan yang hendak diputihkan atau yang bermasalah seperti tangan, celah peha, pelipat kaki, stretch mark, kawasan berparut, bahagian tumit kaki yang merekah, siku mahupun di kawasan lutut.
2. Boleh disapu pada bila-bila masa tetapi masa yang paling sesuai ialah pada waktu pagi dan malam iaitu selepas mandi. Ini kerana keadaan kulit kita yang masih lembab membantu penyerapan losyen secara menyeluruh dan menjadikan kulit lebih lembut dan wangian losyen lebih tahan lama. Lagi best, korang akan rasa wangi dan segar dalam tempoh jangka masa yang panjang. Sangat pratikal untuk mereka yang mempunyai masalah kulit kering, lagi bagus kalau selalu sapu tak kira selepas mandi atau pada bila-bila masa sahaja. Wee!

 

LOSYEN PUTIH AJAIB ROZITA CHE WAN
Kulit tangan sebelum menggunakan losyen Putih Ajaib RCW.
LOSYEN PUTIH AJAIB RCW
Picitkan losyen mengikut keperluan kawasan yang hendak disapu. (time ni sebenarnya sapuan kedua hahaha lupa nak snap gambar sebab wangi sangat tak sabar nak sapu :p )
LOSYEN PUTIH AJAIB ROZITA
Kulit lebih tampak cerah dan berseri gituuuu 🙂
Sebenarnya, pertama kali sapu kita dah boleh tengok kesan putih serta merta tetapi untuk kesan putih yang kekal, kenalah rajin amalkan secara konsisten sekurang-kurangnya 7 hari okay! Kalau korang sentiasa rajin dan konsisten, tak sampai 7 hari korang dah boleh lihat kesan putih berseri tu tau! Lepas tu bonus tambahan boleh dapat kulit yang lembut, gebu dan wangi sentiasa! Mesti cik abang makin sayang kan? :p
Yang paling penting, Losyen Putih Ajaib RCW ini mempunyai Kelulusan KKM – NOT160101051 K 😀
Selain memberi khasiat dan kelebihan kulit yang cerah berseri, Losyen Putih Ajaib RCW juga berupaya untuk menyelesaikan masalah :
  • Kulit kusam
  • Regangan kulit (stretch mark)
  • Parut
  • Kudis
  • Bekas jerawat
  • Tumit kaki merekah
  • Ruam lampin bayi dan banyak lagi!

 

LOSYEN PUTIH AJAIB ROZITA CHE WAN
Testimoni dari Yaya : Sememangnya losyen Putih Ajaib RCW yang Yaya bawa kehulu-kehilir dalam beg sekarang hihi. Mudah dan senang sangat sebab botolnya tak besar dan tak kecil sangat. Just nice. Jujur kata memang losyen ni best dan buatkan kulit Yaya lembut dan lembab sentiasa. Baunya yang wangi dan tidak terlalu menyengat memang Yaya suka. Harum lembut je bau losyen ni memang sesuai dan best kalau korang pakai sebelum tidur. Nyenyak je rasa tidur kita tau. Hehe. Lagi best sebelum nak sampai rumah mak mertua tak payah dah nak calit perfume ke apa. Pakai je losyen ni dengan secara magicnya terus tangan lembut dan wangi. Pendek kata, losyen wajib yang perlu ada dalam setiap beg tangan perempuan! (lelaki nak pakai pun boleh Yaya selalu je sapu lebihan losyen kat Shawn hihi)
Jom baca testimoni dari pengguna Losyen Putih Ajaib RCW yang lain pula!
Testimoni LOSYEN PUTIH AJAIB ROZITA CHE WAN
LOSYEN PUTIH AJAIB ROZITA CHE WAN testimoni

 

LOSYEN PUTIH AJAIB ROZITA CHE WAN Review

 

Testimoni LOSYEN PUTIH AJAIB
Kebabom ke tidak? Kalau rasa-rasa nak kulit awak tu lembut cantik wangi selalu kenalah jaga ya!
LOSYEN PUTIH AJAIB ROZITA
PUTIH AJAIB Hand & Body Whitening Lotion 110 ml 
Harga : SM RM35.90 / SS RM37.90
Senangnya boleh letak dalam beg tangan je tau! Nak bawa pergi mana-mana pun senang. Hihi.
(Apeni tangan lagi cerah dari muka ^^’)

Dapatkan jus goyang rapat murah disini..dan pastinya jus goyang rapat Original. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan jus goyang rapat tiruan. Jus goyang rapat bahaya ialah yang fake.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga jus goyang rapat / jus goyang rapat price

RM 45.00
(1 BOTOL)
(250ML – SEBULAN)
ADD POSTAGE 
RM 7.00 SM/RM 10.00 SS

PENCUCI GOYANG SEGAR ROZITA

RM 29.00
(1 BOTOL)
(150ML )
ADD POSTAGE 
RM 7.00 SM/RM 10.00 SS
PUTIH AJAIB Hand & Body Whitening Lotion 110 ml 
Harga : SM RM35 / SS RM40

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk jus goyang rapat che ta,1 Bottle,RM52, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Jamu Kacip Malam : Jamu Kacip Malam

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.