Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Jus Hidayah Gold Review | Testimoni Jus Hidayah | Harga Jus Hidayah Jus Hidayah Gold Review | Testimoni Jus Hidayah | Harga Jus Hidayah
5
Jus Hidayah Gold Jus Hidayah Gold Review | Testimoni Jus Hidayah Gold | Harga Jus Hidayah Gold Jus Hidayah Gold Plus Collagen keluaran Serai... Jus Hidayah Gold Review | Testimoni Jus Hidayah | Harga Jus Hidayah

Jus Hidayah Goldjus hidayah gold

Jus Hidayah Gold Review | Testimoni Jus Hidayah Gold | Harga Jus Hidayah Gold

Jus Hidayah Gold Plus Collagen keluaran Serai Mas. Minuman ini dapat membantu merawat penyakit kronik.Dengan pengambilan secara teratur,insyaAllah akan mendapat kesan dan perbezaan yang ketara.Minuman ini sesuai diambil seisi keluarga tidak kira muda mahupun warga emas.Perbezaan antara yang biasa dengan yang goldini adalah jus ini tidak boleh diambil bagi kanak-kanak dan juga wanita hamil manakala yang biasa boleh diambil seisi keluarga dan sesuai untuk wanita mengandung. Jus hidayah gold serai mas ini khususnya untuk pesakit yang mangalami sakit kronik sahaja.Penambahan 23 bahan herba terbaik di dunia telah menjadikan minuman ini terbaik kesinambungan terbaik selepas jus hidayah  yang biasa.Penuh dengan kebaikan dan nilai keberkatan juga membantu memberi tenaga secukupnya kepada tubuh badan.Mari kita lihat kelebihan dalam jus ini

jus hidayah gold plus collagen

Khasiat Jus Hidayah Gold Plus Collagen

  • Membantu meningkatkan tahap kecergasan jasmani
  • Membantu mengatasi masalah kelesuan tubuh badan
  • Membantu Menguatkan sistem imunisasi seterusnya melindungi tubuh daripada jangkitan penyakit
  • Membantu Mengawal paras kolestrol dan gula dalam darah
  • Membantu mengawal tekanan darah
  • Membantu Memelihara sistem kardiovaskular yang terdiri daripada jantung, darah dan saluran darah
  • Membantu Memelihara kesihatan organ dalaman seperti buah pinggang, ginjal, hati dan paru-paru
  • Membantu Menguatkan otot
  • Membantu merawat masalah ulser, buasir, pedih ulu hati, batu karang dan keracunan
  • Membantu Mempercepatkan pemulihan luka dan kecederaan
  • Membantu Mengatasi masalah radang
  • Membantu Mengekalkan tahap kesihatan yang optima bagi seisi keluarga

 

Kelebihan

1) Membantu Memberikan tenaga

2) Membantu Menyembuhkan penyakit kronik sekian lama

3) Membantu Menyembuhkan masalah urat saraf dan sebagainya

 

Kandungan

Ianya diperkaya dengan 23 herba terbaik di dunia antaranya

1) Radix Angelicae

2) Sinensis

3) Lada pintal

4) Temulawak

5) Akar putat

6) Mengkudu

7) Aprikot dan diadun bersama makanan sunnah iaitu kurma,madu,habbatusauda dan buah tin

 

Cara Minum Jus Hidayah Gold

– Goncang dahulu sebelum diminum

– Diambil 1-2 sudu besar

– 2 kali sehari sebelum makan pagi atau makan tengahri dan sekali lagi sebelum makan malam

– Perbanyakkan minum air masak kerana pengambilan air masak yang lebih kerana herba-herba ini sangat memerlukan air bagi memastikan kelancaran pembuangan dan baikpulih bahan-bahan penyakit yang tidak diperlukan oleh badan anda

Perhatian

1) Tidak sesuai untuk kanak-kanak dan perempuan hamil

Dah tau khasiat dan cara makan now kita tengok testimoni pilihan dia pula

Jus Hidayah Gold Testimoni 

jus hidayah testimoni

testimoni jus hidayah gold

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan jus hidayah gold murah disini..dan pastinya produk Original. Money back guarantee if not ori. Awas dengan produk tiruan/Fake yang bahaya.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Jus Hidayah Gold / Jus Hidayah Gold price

jus hidayah gold murah

Borong min 12 Botol: Whatsapp 01126271834 Stokis Hq

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Jus Hidayah Gold ,5 botol,RM425, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Jus Lega testimoni | Jus Lega Review | Harga Jus Lega | Testimoni jus lega

Bee Venom Skin Care Testimoni | Bee Venom Skincare Review

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • Anonymous

    January 12, 2017 #1 Author

    Mcm mana law mslh Haid boleh juga ke ?

    Reply

    • admin

      September 4, 2017 #2 Author

      ya membantu..bleh try sebotol tengok kesan jus hidayah gold macam mana

      Reply

  • Anonymous

    January 24, 2017 #3 Author

    Ibu mengandung dan masalah haid tidak sesuai.

    Reply

    • admin

      September 4, 2017 #4 Author

      ibu mengandung tak bleh minum jus hidayah gold

      Reply

  • Anonymous

    May 8, 2017 #5 Author

    hrga borong brp

    Reply

    • admin

      May 30, 2017 #6 Author

      wasap 01126271834

      Reply

  • Anonymous

    July 14, 2017 #7 Author

    Mcm mana nak jadi ahli

    Reply

    • admin

      August 29, 2017 #8 Author

      bleh whatsapp 601126271834

      Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!