Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Juzfit Testimoni | Juz Fit Mixed Fiber Juice Review Juzfit Testimoni | Juz Fit Mixed Fiber Juice Review
5
JuzFit Juzfit Testimoni | Juz Fit Mixed Fiber Juice Review | Harga juzfit Siapa ada masalah camni? . 😨 BUNCIT 😓 SUSA JAGA MAKAN... Juzfit Testimoni | Juz Fit Mixed Fiber Juice Review

JuzFit
Juzfit Mixed Fiber Juice

Juzfit Testimoni | Juz Fit Mixed Fiber Juice Review | Harga juzfit

Siapa ada masalah camni?
.
😨 BUNCIT
😓 SUSA JAGA MAKAN
😫 BRT SUSA NK TURUNN
🙀 TIADA SHAPE
😢 SELALU PENAT
.
Sis sebelum ni mmg susah nak turun brt..mcm2 dah cuba..Lepas consume Juz fit dah 7 hari dah,berat sis dah trun 3kiloo , rasa seronok sangat bila hasben ckp dh kuruss” – zura,
.
🔥Badan lebih bertenaga.
🔥Kawal selera mkn.
🔥Tidak perlu berlapar.
🔥Tiada lagi badan penat dan rasa lesu-lesu.

Badan dah rasa susut.
Puas hati dan happy sangat.
semua baju dan seluar lama-lama dah mula longgar, terima kasih juz fit. -Hani-

🍋Kulit makin cerah
🍋Badan rasa susut
🍋Badan lebih bertenaga
🍋bersihkn toksinn dlm badan
🍋Mengempiskan perut buncit
🍋Kawal selera makan

 

JuzFIT adalah formulasi dari 100% bahan semula jadi campuran buah-buahan seperti Garcinia Cambogia, Acaiberi, Prun, Kurma khusus untuk kecantikan dan kesihatan. Khasiat serta manfaat pengambilan Jus Diet ini terbukti membantu proses penurunan berat badan serta amat digalakkan sebagai pelengkap diet harian anda.

Kenapa ANDA Perlu Ambil JUZFIT ? 
🌸Tidak perlu diet ketat.
🌸Tidak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
🌸Sesuai untuk lelaki atau perempuan.
🌸100% daripada buah-buahan berkesan menurunkan berat badan produk yang selamat digunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
🌸Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
🌸Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
🌸Fokus pada tempat-tempat lemak yang senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan pinggul.

Fungsi / Kebaikan / Manfaat Juzfit Juice :
  • Jus no 1 untuk kurus dan mencantikkan kulit
  • Kurus 3-4 KG pantas dengan hanya sebotol sahaja
  • Membakar lemak 200% lebih effektif
  • Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
  • Menambah tenaga anda
  • Membaiki sistem pencernaan (lawas)
  • Meningkatkan imunisasi badan
  • Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
  • Perut terus KEMPIS
  • Muka Sentiasa Segar dan Tidak Kusam
  • Rasa yang sedap dan tidak perlu bancuh hanya tuang atas sudu terus minum.

juz fit

KANDUNGAN BAHAN JUZFIT :

JUZFIT merupakan formulasi terbaik dengan  gabungan 7 estrak buah-buahan semulajadi serta makanan sunnah untuk diet yang sihat. Antaranya gabungan :

ACAIBERI, KURMA, GARCINIA CAMBOGIA, PRUN, WHITE KIDNEY BEANS


Cara Pengambilan Juzfit Mixed Juice :
  • MUDAH. TIDAK PERLU BANCUH. HANYA 2 SUDU SEHARI. PAGI DAN MALAM.
  • TIADA KESAN SAMPINGAN!!

TIPS BERSAMA JUZFIT:—–
 1. Minum air masak minima 3 liter sehari
 2. Buat senaman ringkas untuk percepatkan proses pembakaran lemak
 3. Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
 4. Jauhi sementara makanan yang berminyak, makanan segera dan bergula semasa proses penurunan berat badan.
Tengok tu, kelebihan Juzfit yang pertama, bakar lemak 200% ni kalau workout, lagi burn la lemak , cepat lagi la proses penurunan berat badan , yang kedua kalau nak menten senang dah sebab dengan minum Juzfit, selera makan akan berkurang dan merasa tidak lapar so takde la keje nak makan je.. Hehehe..

Ketiga menambah tenaga, tak semestinya nak turun berat badan je. Kesihatan jugak perlu dijaga, kalau kurus tapi tak bermaya pun tak best gak kan. Seterusnya, semua bertujuan untuk menjaga kesihatan. Lagipun sekarang macam-macam penyakit. Jadi apa salahnya try produk JUZFIT ni. Tak semestinya untuk menurunkan berat badan saja, tapi untuk menjaga kesihatan jugak. Dan yang pasti Produk ni dijamin HALAL.

Sesuai di minum oleh lelaki dan wanita. Namun tidak digalakkan untuk wanita mengandung atau tengah menyusu. Jangan tunggu lama untuk dapat tubuh menawan menjadi kenyataan dengan juzfit jus terlajakk menawan ni!

juzfit

Dah tau khasiat Juzfit dan cara minum Juz Fit now kita tengok JuzFit testimoni pilihan dia pula

JuzFit Testimoni

Juzfit testimoni

Testimoni JuzFit

testimoni JuzFit

JuzFit Review

JuzFit review

Juz Fit Testimoni

Juz Fit Testimoni

Testimoni Juz Fit

testimoni juz fit

Juz Fit Review

juz fit review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan JuzFit murah disini..dan pastinya Juz Fit original. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan JuzFit tiruan.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga JuzFit | Juz Fit Price

juz fit

1 botol RM60 SM RM65 SS

2 botol RM115 SM RM120 SS

3 botol RM165 SM RM170 SS
FREE POS SEMENANJUNG, SABAH N SARAWAK

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPPDETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk JuzFit,3 botol,RM165, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Ephyra Collagen Testimoni | Ephyra Premium Review | Testimoni Ephyra

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!