Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Kopi Hijau Alana Testimoni | Alana Green Coffee Review | Harga Kopi Hijau Kopi Hijau Alana Testimoni | Alana Green Coffee Review | Harga Kopi Hijau
5
Kopi Hijau Alana Kopi Hijau Alana Testimoni | Alana Green Coffee Review | Harga Kopi Hijau Alana Sape azam tahun ni nak kurus? Sebelum... Kopi Hijau Alana Testimoni | Alana Green Coffee Review | Harga Kopi Hijau

Kopi Hijau Alanakopi hijau alana

Kopi Hijau Alana Testimoni | Alana Green Coffee Review | Harga Kopi Hijau Alana

Sape azam tahun ni nak kurus? Sebelum raya nanti nak kurus??
Minat minum kopi tapi supplement kurus semua kena pantang kopi?
Meh ambil Alana Green coffee. sambil minum kopi, boleh kurus!
 

APA ITU ALANA GREEN COFFEE @ KOPI HIJAU ALANA?

Alana Kopi Hijau adalah supplement yang menggunakan bijian kopi muda yang dikisar tanpa dipanggang terlebih dahulu sebagaimana minuman kopi biasa yang kita minum.
Oleh sebab itu, ia mengandungi kandungan Asam Klorogenik, iaitu 3 kali ganda lebih tinggi khasiatnya pada tubuh badan kita. Ia berupaya menjadi ‘booster’ sebagai pembakar lemak + kalori dengan lebih pantas, meningkatkan stamina seterusnya mencegah pembentukan lemak baru di bawah lapisan kulit. Kerana itulah Kopi Hijau digunakan secara meluas untuk tujuan penurunan berat badan secara sihat dan selamat.
 

BAHAN KANDUNGAN

Green Coffee
Habbatus Sauda’
Chia Seed
Susu Kambing
 

KHASIAT ALANA GREEN COFFEE @ KEBAIKAN KOPI ALANA

✔Menurunkan dan menstabilkan darah tinggi
✔Membuang toksin yang terkumpul dalam badan
✔Melawaskan penghadaman
✔Meninggikan metabolismatubuh badan
✔Memberikan tenaga berpanjangan
✔Mengenyangkan walaupun sedikit
✔Kawal selera makan berlebihan
✔Badan lebih segar dan ringan
✔Bentuk badan lebih slim
✔Kulit awet muda
✔Tinggi anti oksidan
✔Membakar lemak yang berlebihan dengan pantas
kopi hijau malaysia
 
BADAN MAKIN LAMA MAKIN MENGEMBANG?
DAH PENAT EXERCISE & DIET TAPI SAMA JER..
KENAPA ANDA PATUT CUBA KOPI ALANA?
✔ Kopi Alana terbukti berkesan! Setiap hari ada feedback!
✔ Dipercayai satu dunia khasiat green coffee
✔ Kajian daripada Doktor, tu yang paling penting!
 

SIAPA YANG PATUT CUBA

✔ Yang mengalami masalah Peha besar dan selalu melecet bila berjalan
✔ Yang Berat badan makin bertambah walaupun dah exercise dan tahan nafsu tak makan
✔ Perut terlampau buncit sebab tak buang air
✔ Yang selera makan tak terkawal sampai over terlebih makan!
 
Minum Kopi Hijau Alana yang diperkaya dengan Chia Seed + Habbatussauda + Susu Kambing hari ini ! kebaikan kopi hijau Bukan hanya mencairkan lemak dalam badan dengan cepat, tapi kopi hijau Alana tinggi dengan antioksida yang boleh mengekalkan awet muda
PS : kopi untuk kurus ? Bagi pencinta kopi tapi nak kuruskan badan, anda boleh cuba KOPI ni, pasti terpikat dgn keenakan & keberkesanan !
kopi hijau untuk diet

CARA MINUM KOPI HIJAU ALANA @ CARA MINUM GREEN COFFEE ALANA

Amalkan setiap pagi ambil 1 sachet dan bancuh time breakfast.
1 box ada 15 sachet untuk 15 hari
Tips : minum air masak yang mencukupi sepanjang hari.
 

Ramai bertanya sedap ke ni?

– Yea.. pasti SEDAP! Lemak2 manis gitu.. rasa kopinya soft2 ajer, takde la rasa pahit kelat pekat mcm sesetengah kopi premix lain
Aromanya memang segar, minum panas2 memang berpeluh badan!
Bila masa sesuai untuk minum?
– Sebaiknya waktu pagi.. Bantu anda tambah tenaga, rasa kenyang lebih lama.. ke sana ke mari pun rasa cergas jer..
1 sachet sekali bancuh?
– Aah.. utk secawan yang lazat berkhasiat.. tapi kalau suka minum banyak dan nak efek cepat boleh buat 1 mug besar, bancuh 2 sachet sekaligus!

Dah tau khasiat dan cara minum now kita tengok testimoni pilihan dia pula

Kopi hijau alana testimoni

kopi hijau alana testimoni 

testimoni kopi hijau alana

kopi hijau alana review

kopi hijau malaysia testimoni

testimoni kopi hijau malaysia

kopi hijau malaysia review

alana kopi hijau testimoni

alana green coffee testimoni

green coffee malaysia

green coffee

Kopi alana Testimoni

Testimoni kopi alana

kopi alana review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Kopi alana premium

Kopi hijau alana premium

Alana Kopi Hijau Premium

Pengambilan selama 4 hari sahaja dapat mengurangkan berat badan sebanyak 2 kg tanpa perut terasa lapar dan letih.

Menstabilkan tekanan darah

Membakar lemak yang berlebihan dengan cepat

Meningkatkan metabolisme badan

Badan menjadi lebih segar, cergas bertenaga

Boleh mengenyangkan, mengawal selera makan

Tinggi antioksidan untuk awet muda

Buang toksin dalam badan

Melancarkan sistem penghadaman

Sesuai untuk lelaki & wanita

KELEBIHAN KOPI ALANA PREMIUM

Pengambilan selama 4 hari sahaja dapat mengurangkan berat

badan sebanyak 2 kg tanpa perut terasa lapar dan letih.

ANTARA BAHAN-BAHAN UTAMA

Susu Kambing Asli

Diperkaya dengan vitamin A, protein dan enzim. Mengandungi factor anti barah dan anti-antristis yang juga dikenali sebagai inflama sendi.

  1. Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
  2. Mengimbangi kadar kolesterol dan kandungan gula dalam darah
  3. Mudah dicerna (menyerap dalam tubuh badan) dan tidak menyebabkan alahan
  4. Membantu melancarkan sistem penghadaman dan permasalahan usus
  5. Merawat dan menyembuhkan penyakit kanser, demam kuning, gastrik, ulser, buasir, asthma (lelah), migrain (sakit kepala), penyakit kulit, insomia (sukar tidur), senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk kering dan gout
  6. Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf)
  7. Memulihkan tenaga batin dan awet muda

Kopi Arabika

Kopi arabika diduga pertama kali diklasifikasi oleh seorang ilmuan Swedia yang bernama Carl Linnaeus pada tahun 1753. Kopi ini mengandungi kafeina sebesar 0.8-1.4% serta diperkaya dengan 11% riboflavin (vitamin B2), 6% asam pantotenat (vitamin B5), 3% mangan & kalium dan 2% magnesium & niacin B3.

  1. Mencegah kanser dalam tubuh dari kanser payudara, kanser kandungan sampai ke kanser mulut.
  2. Mampu meningkatkan level energi dan membuatkan kita lebih cerdas secara tidak langsung dapat membakar lemak yang berlebihan.
  3. Meringankan sembelit, insomnia serta gangguan pada usus.
  4. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi dan sakit jantung
  5. Dapat mengurangkan derita penyakit Parkinson.
  6. Mampu mencegah rasa letih dan kelesuan.

Habbatus Sauda

Diperkaya dengan nutritional composition black cumin seed, 21% protein, 35% carbohydrates dan 35%-38% fats. Serta mengandungi asam amino, kalsium, sodium, potassium, magnesium dan zat besi.

  1. Menjaga stamina, memperkuatkan daya konsentrasi
  2. Mengatasi sembelit
  3. Membantu migraine
  4. Membuang racun dalam tubuh dan mengubati kanser
  5. Mengatasi masalh paru-paru
  6. Melambatkan proses penuaan

Asam Gelugor (Garcinia)

Asam gelugur (Garcinia atroviridis Griff) merupakan sejenis pokok nadir yang dipercayai berasal dari semenanjung Malaysia. Pokok ini telah disebarkan ke negara-negara jiran seperti di Thailand, Indonesia, Filipina dan India. Maklumat berkaitan keluasan tanaman asam gelugor tidak ada yang dicatitkan oleh Jabatan Pertanian Malaysia kerana kebanyakannya di tanam atau tumbuh di kebun secara bercampur dengan tanaman buah-buahan lain. Khasiat asid sitrik, asid tartarik, asid malik, asid askorbik, asid hidroksisitrik, flavonoid, serat, vitamin dan mineral. Asid askorbiknya berperanan sebagai antibakeria. Daunnya pula mengandungi serat, karbohidrat, alkoloid, vitamin dan mineral.

  1. Kandungan buah ini dapat membantu untuk menurunkan tekanan darah tinggi, sehingga membuatnya lebih stabil dan tidak membahayakan tubuh.
  2. Manfaat asam gelugur juga mampu menjadi ubat untuk penyakit kencing manis. Buah ini akan bekerja membersihkan saluran kencing dari bakteri sehingga penyakit kencing manis bisa cepat disembuhkan secara alami
  3. Mengatasi berat badan yang berlebihan.
  4. Mencegah dari serangan penyakit, contohnya penyakit jantung.
  5. Memperlambat pertumbuhan tumor dengan alami.
  6. Mengikat kolesterol jahat yang menyebabkan kegemukkan.
  7. Menyihatkan sel tubuh dan membuang sel tubuh yang rosak untuk mencegah pertumbuhan kanser.

KOPI ALANA PREMIUM JUGA MAMPU

  • Turun berat badan
  • Menyihatkan tubuh badan
  • Membantu masalah batu karang
  • Melancarkan haid
  • Masalah penyakit asma
  • Merawat jerawat

Kopi Alana Premium Testimoni

Kopi Hijau Alana Premium Testimoni

Kopi Hijau Alana Premium review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan kopi hijau alana murah disini..dan pastinya produk Original Hq. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan produk tiruan/Fake.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga kopi hijau alana / kopi alana price

kopi alana

Harga kopi hijau alana premium/ kopi alana premium price

1 KOTAK : RM55 SM RM60 ss

2 KOTAK : RM105 SM RM110 ss

3 KOTAK : RM150 SM RM155 ss

harga kopi hijau alana premium

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPPDETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk kopi hijau alana,5 Kotak,RM125, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Garam Bukit 7 Herba

Maxxslim

  • verve

    December 15, 2017 #1 Author

    I constantly delight in reviewing your site to read your latest article. You have some of the very best web content in your niche.

    Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!