Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Lemonex Review | Testimoni Lemonex | Harga Lemonex Lemonex Review | Testimoni Lemonex | Harga Lemonex
5
Lemonex Lemonex Review | Testimoni Lemonex | Harga Lemonex ❝TAKKAN NAK BIARKAN PERUT MEMBESAR DENGAN JAYANYA ❞   Rasa serba tak kena bila jumpa... Lemonex Review | Testimoni Lemonex | Harga Lemonex

Lemonexlemonex fat burner

Lemonex Review | Testimoni Lemonex | Harga Lemonex

❝TAKKAN NAK BIARKAN PERUT MEMBESAR DENGAN JAYANYA ❞
 
Rasa serba tak kena bila jumpa awek, sama gak kawan kawan kerja memang tak selesa
Tambah lagi bila ada kawan perli semacam masa cakap depan-depan macam kite takde perasaan je.
 
Aduhhh… tekanan..tekanan…tekanan..
 
Siapa ada masalah perut buncit tapi tapi malas bersenam dan taknak diet?
TIDAK PERLU DIET KETAT!
TIDAK WAJIB BERSENAM!
 
lemonex kurus
LEMONEX adalah minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat.Seperti mana yang kita tahu,lemon sangat berkhasiat dalam Melancarkan Pencernaan ,Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi, Detoksifikasi Racun Dalam Tubuh, Vitamin C yang membantu dalam menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan.
LEMONEX mengandungi ‘grapefruit’ iaitu buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif.
LEMONEX membantu anda untuk lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja!
 
 

KHASIAT LIMAU GEDANG (GRAPEFRUIT)

1. Buah LIMAU GEDANG ialah antara buah-buahan yang paling tinggi kandungan VITAMIN C di kalangan buah-buahan citrus malah jus buah limau gedang adalah pilihan paling terbaik untuk keperluan vitamin C di musim sejuk.
2. Mengandungi pelbagai vitamin dan galian antaranya ialah kalsium, glukosa, fosforus, kalium, lycopene, potasium dan serat yang tinggi.
3. Bioflavonoid – Mengurangkan risiko penyakit berbahaya seperti kanser, penyakit jantung dan tumor.
4. Meningkatkan metabolisme tubuh dan membantu tahap insulin yang lebih stabil dan membekalkan rasa kenyang yang lebih lama.
5. Mengurangkan masalah keletihan , demam, malaria, penyakit kencing manis ,sembelit, masalah kencing, masalah tubuh berasid, masalah pencernaan dan banyak lagi.
6. Antiseptik untuk luka, malah ia juga sesuai sebagai tonik hati.
7. Membantu mencantikkan kulit dan membuatkan kulit lebih lembab dan sihat serta membantu kulit kelihatan lebih muda terutama dengan kandungan potasium di dalam buah limau gedang membantu menghilangkan garis-garis halus dan kedutan di tubuh,
8. Mengurangkan risiko penyakit kanser prostat.
9. Tryptophan – Membantu dalam masalah insomnia bagi mendapat tidur yang lebih berkualiti.
10. Vitamin A dan vitamin C – Membantu pembentukan kolagen kulit sekaligus membantu mengekalkan keanjalan kulit, selain itu khasiat limau gedang juga turut membantu dalam mengurangkan risiko sinar matahari yang merbahaya kepada kulit.
enot pelakon kurus
SIAPA TAK KENAL ENOT?
Habis smua page viral pasal enot & LAMONEX ni.
Kalau LEMONEX tak berkesan, produk ni tak kan jadi viral mcm ni…kan
 
Artis komedi Malaysia yang terkenal dengan tubuh badannya yang sangat comel
Hah sekarang Enot dah berbeza banyak tau. Kemain lawa lagi. Ini semua LAMONEX punya pasal.
Bukan susah pon. Enot minum satu sachet sehari je.
Dalam 2 ke 3 hari dah nampak perubahan ketara.
enot malaysia kurus

SELEBRITI ENOT KURUS DENGAN AIR DETOX NI
ENOT SHARE BAGAIMANA ENOT BOLEH CANTIK DALAM MASA SINGKAT

1.Setiap hari ENOT akan rasa bertenaga..
2.Setiap hari ENOT lawas membuang dengan gembira.
3.Hari kedua dah nampak kesan penurunan di meter timbang ENOT.
4.Hari ketujuh baju ENOT semua mula longgar
5.Hari ke 14 perut ENOT mula rata.
6.Hari ke 30 baju seluar lama yang dah 10 tahun tak boleh pakai dah boleh pakai semula.

7 KESAN LUAR BIASA YANG ANDA AKAN ALAMI SETELAH MINUM JUS DETOX INI:
1. Bertenaga sepanjang hari.
2. Buang air makin LAWAS
3. Kesan penurunan seawal hari kedua.
4. Perut semakin rata.
5. Peha makin kecil
6. Pinggang makin ramping
7. Baju & seluar lama kini boleh pakai semula.

Lengkap dengan sijil KKM, HALAL, GMP, HACCP, ISO 22000.
lemonex kkm
 

APA ITU LEMONEX NI :-

Adalah minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat.
 
Seperti mana yang kita tahu,lemon sangat berkhasiat dalam Melancarkan Pencernaan ,Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi, Detoksifikasi Racun Dalam Tubuh, Vitamin C yang membantu dalam menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan.
 
Mengandungi ‘grapefruit’ iaitu buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif.
Membantu anda untuk lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja!
 
KANDUNGAN LEMONEX

KANDUNGAN LEMONEX

(I) GRAPEFRUIT(BUAH LIMAU GEDANG)

GrapeFruit atau buah limau gedang sangat berkesan dalam menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh tubuh
 

(II) LEMON

Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan.Ia meningkatkan kadar pencernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah.Dengan itu ia mencegah insulin yang dihasilkan dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.
 

(III) CITRIC ACID

Citric Acid/Vitamin C,adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum.Menurut kajian,semakin tinggi Vitamin C dalam badan,semakin besar peluang untuk membakar lemak dalam badan.
 

(IV) NANO SUGAR

Nano sugar adalah partikal halus sucralose.Ia penganti terbaik untuk gula biasa.
 
MEREKA PILIH LEMONEX! APA YANG BESTNYA :-
> Tidak perlu berlapar
> Tidak wajib bersenam
> Meningkatkan Metabolisma
> Detox
> Cepat mencairkan lemak
> 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
> Tenaga bertambah
> 3x lebih pantas kecilkan perut
> Berat badan menyusut seawal 3hari
 

CARA MINUM LEMONEX :-

Minum 1 sechet sehari, 15 minit sebelum sarapan/sahur
 
1. Minum air 2-3L sehari
2. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula
 
PERHATIAN :
X Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil
X Ibu menyusui bayi tidak digalakkan mengambil
X Lemonex Bahaya diambil oleh Pesakit yang ada masalah jantung.
 

SOALAN-SOALAN LAZIM TENTANG LEMONEX (Q&A):

 

1. UNTUK APA?

Kuruskan badan,detox,bakar lemak anda dan jadikan anda lebih ringan dan sihat.
 

2. SUSU ATAU JUS?

Dalam bentuk serbuk.Premix Lemon drink.1 sachet dalam air 180ml dan minum.Mudah kan?
 

3. BERAPA LAMA TAHAN?

1 botol ada 30 sachet.1 hari 1 sachet 15-30 minit sebelum sarapan pagi. So,1 botol lemonex untuk 30 hari.
 

4.MEMANG BERKESAN KE ?

Tahap keberkesanan untuk setiap org pasti berbeza-beza.Setiap orang kan badan lain. So far Alhamdulillah customers majoriti berpuas hati,berjaya turunkan berat badan dan siap repeat orders untuk kawan-kawan yg lain.
 

5.MACAM MANA RASANYA ?

Rasa lemon yang sedap.Walaupun bahan utamanya dari lemon dan grapefruits tapi rasanya sangat-sangat best..tak masam.
 

6.BERAPA LAMA BOLEH NAMPAK KESAN ?

Kesan penurunan berat badan biasanya dapat lihat seawal 7 hari. Berdasarkan pengalaman dari customers  ,ramai yang berat mereka dah mula berubah dalam 1-2 hari sahaja.
 

7.ADA PANTANG LARANG LEMONEX?

Actually tak ada apa2 pantang larang pun.Berat anda pasti turun walaupun anda makan seperti biasa dan tanpa senaman lansung. Tapi ada tips mudah untuk anda yang nak penurunan berat badan 3X ganda cepat.
 

8.ADA SIDE EFFECT/KEBURUKAN/KESAN SAMPINGAN LEMONEX? CIRIT BIRIT DAN LAIN2?

Tak ada side effect yang tak baik.Cirit birit tak ada tapi perut anda akan rasa lebih selesa sebab produk ini melawaskan pembuangan air besar anda.
 

9.ADA SIDE EFFECT KALAU BERHENTI MINUM? KENA MAINTAIN MINUM?

Tak ada side effect kalau berhenti.Tak perlu maintain.Tapi majoriti customers tetap minum lemonex walaupun dah dapat berat ideal mereka,sebab katanya bagi energy dan boleh makan apa sahaja tapi tetap maintain kurus.Lagipun mudah nak amalkan Dan sedap.
 

10. ADA KKM? ATAU APA-APA SIJIL?

Diklasifikasikan sebagai bukan ubat oleh KKM,jadi produk ini tidak dikawalselia oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah KKM. Produk ini yang dikilang di BOT Industries International Sdn Bhd ini sudah tentu memiliki sijil MESTI,HALAL,GMP dan HACCP
 

11.KENAPA PERLU BELI ?

Sebab kami serius dalam bantu anda mendapatkan LEMONEX anda dengan mudah.Kami sgt berpengalaman dalam menguruskan bisnes online. Kami POSLAJU ke seluruh MALAYSIA.
 

12.KENAPA MENYUSU BAYI DAN PREGNANT TAK BOLEH MINUM ?

Sebab kita jaga kesihatan baby tersebut buah pinggang die masih baru,perlu dijaga.bukan sebab baby tu akan jadi berak2 tetapi baby tu akan dapat hasil lemonex dari susu ibu.
 

13.GASTRIK BOLEH MINUM?

Boleh je nak minum tapi pastikan awak makan macam biasa walaupun awak diet hanya kurangkan makanan berminyak dan manis sahaja.
 

14. KENAPA PESAKIT 3 SERANGKAI TAK BOLEH MINUM?

Pesakit itu pasti makan ubat doktor, limau gedang tak boleh minum dengan ubat doktor akan mengakibatkan kematian.
 
Nota : Setakat ini kami ada cuba dekat pesakit darah tinggi dan dia memang tak pernah makan ubat doktor dan dia ok je minum sampai harini dan boleh kurus,berbeza dengan sebelum ni dia ada try ubat kurus lain effect pening yang teruk dan dia comsume lemonex masih ok dah hampir 2 minggu consume.

Dah tau khasiat  dan cara minum  now kita tengok  testimoni pilihan dia pula

Lemonex Testimoni

Lemonex Testimoni

Testimoni Lemonex

Lemonex Review

Lemonex Fat Burner Testimoni

Testimoni Lemonex Fat Burner

Lemonex Fat Burner Review

Lemonex Kurus Testimoni

Lemonex Kurus Review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Lemonex murah disini..dan pastinya Produk Original HQ. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan produk tiruan/Fake yang bahaya.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Lemonex Fat Burner | Lemonex Price

lemonex kurus

Harga asal 1 Botol RM189.00
 
HARGA PROMOSI  :-

1 botol RM139
2 botol RM260
3 botol RM390

FREE POSTAGE SEMENANJUNG SABAH DAN SARAWAK

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk Lemonex Fat Burner,3 Botol,RM390, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

B Confident

Hannis Green Coffee Review | Testimoni Hanis Green Coffee

  • Anonymous

    March 8, 2018 #1 Author

    Bole bikin workout tak lepas minum lemonex ? Contoh : gym , sports atau bersenaman

    Reply

  • Muhammad Farhan

    March 8, 2018 #2 Author

    Dan bole minum pagi saje ke bile2 mase ?

    Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!