Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Manja Kaseh Review | Testimoni Manja Kasih | Harga Manja Kaseh Manja Kaseh Review | Testimoni Manja Kasih | Harga Manja Kaseh
5
Manja Kaseh Manja Kaseh Review | Testimoni Manja Kasih | Harga Manja Kaseh RAHSIA CANTIK LUAR & DALAM?   ✔Suasana malam semakin muram? ✔Tak... Manja Kaseh Review | Testimoni Manja Kasih | Harga Manja Kaseh

Manja Kasehmanja kaseh

Manja Kaseh Review | Testimoni Manja Kasih | Harga Manja Kaseh

RAHSIA CANTIK LUAR & DALAM?
 
✔Suasana malam semakin muram?
✔Tak suka lihat badan sendiri yang gelebeh di sana sini?
✔Lemah lesu tidak bertenaga setelah tugas seharian?
✔Inginkan kecantikan luaran & dalaman?
✔Ingin tarik perhatian suami kembali?
✔Muka berseri, cergas bertenaga sepanjang hari?
✔Mungkinkah terdapat kekurangan dalam diri yg tidak disedari?
 
Jika anda mendapati anda mempunyai salah satu masalah di bawah, maka PASTIKAN masalah ini DISELESAIKAN kerana ia mungkin adalah KUNCI untuk memikat semula hati suami..
✔Miss V Longgar
✔Payudara Kendur
✔Gelebeh Sana Sini
✔Tiada Bentuk Badan
✔Kurang ghairah bila bersama
✔Pinggul tidak menawan
✔Kurang bertenaga
✔Kulit kusam / gelap / pigmentasi / jeragat dan parut
✔Kulit wajah tua dari usia
 
APA?? Tak semua checklist di atas dapat markah penuh?
 
JANGAN PANIK!! Kerana masalah anda PASTI bakal dapat diselesaikan dengan MANJA KASEH!! Sejak di iklankan, lebih 10,000 jar TERJUAL dan ramai yang REPEAT ORDER kerana PUAS HATI dengan HASILNYA.
 
Manja Kaseh Drink merupakan minuman ‘SUPERWOMAN’ pertama di Malaysia yang menggabungkan 10 unsur penting menjadi 1 untuk wanita!
 
Produk ini telah terbukti mampu membantu anda dalam masa 7 hari. Masalah2 di bawah dapat di atasi :
 
✔Kurang bertenaga ,kelesuan
✔Berat badan berlebihan
✔Kurang ghairah bila bersama
✔Wajah kusam/gelap/pgmentasi/parut/jeragat
✔Kulit tua dari usia
 
RAHSIA CANTIK MENAWAN ,RASA CERGAS, WAJAH TAMPAK BERSERI, BERAT BADAN SEMAKIN IDEAL!!
 

Khasiat Manja Kaseh

✔Dapat mengembalikan keserian di wajah dengan cepat
✔Payudara akan menjadi montok serta menganjalkan terutama yang menyusukan anak
✔Menyerlahkan keanggunan dari dalam
✔Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
✔Mampu mencerahkan kulit serta memelihara kehalusan kulit
✔Menentang proses penuaan dengan pantas
✔Membentuk tubuh badan yang ideal
✔Menstabilkan kitaran haid serta Manja Kaseh dapat merawat masalah senggugut dan keputihan
✔Mengetatkan otot bahagian intim selepas bersalin
✔Dapat mengalakkan kesuburan kaum wanita serta membantu mengurangkan masalah serangan kanser
 

RAMUAN / KANDUNGAN BAHAN

✔Serbuk mutiara
✔Argan
✔Pueraria Mirifica
✔Green Tea
✔L – Carnitine
✔Garcinia Cambogia
✔Collagen
✔Citrus Aurantium
✔Manjakani
✔Serapat
✔Kopi Arabica
✔Serbuk Coklat
✔Serbuk Koko

manja kasih

Manja kaseh diperbuat dari 10 ramuan khusus ini untuk Kesihatan wanita, Mengetatkan, Menegangkan, Memontokkan dan Mencantikkan, kandungan manja kaseh iaitu
 
( AGEN KECANTIKAN )

1.SERBUK MUTIARA

✔mencerahkan kulit, menentang penuaan , melicinka dan menghaluskan kulit, menguatkan rambut.

2.ARGAN

✔Meneutralkan radikal bebas, merangsang oksigen dalam badan, meningkatkan keupayaan otak.

3.KOLAGEN

✔Menganjalkan kulit , menguatkan kuku dan rambut.
 
(AGEN PENJAGAAN WANITA)

4, PUERARIA MIRIFICA

✔Menegangkan kulit, mengurangkan garis halus,menegangkan payudara dan pinggul,memantapkan bentuk tubuh kewanitaan.
 

5. MANJAKANI

✔merawat keputihan,menghindarkan bau kurang enak, menguatkan otot rahim.
 

6. KAYU SERAPAT

✔mengetatkan dinding rahim, mengembalikan keremajaan organ pembiakan wanita
 
(AGEN PELANGSINGAN)

7. L- CARNITINE

✔bertindak sebagai nutrien pengangkut lemak/ merangsang pembakaran lemak.
 

8. GARCINIA CAMBOGIA

✔mengawal selera makan/menghalang pembentukan lemak berlebihan.
 

9. CITRUS AURANTUM

✔meningkatkan kadar metabolisma yang mengaktifkan pembakaran lemak.
 
(AGEN PEMBERSIHAN)

10. GREEN TEA

✔menyingkirkan segala toksin dan racun dalam badan
 

CARA MINUM MANJA KASEH

1.Ambil 2 sudu setiap pagi atau petang, atau kedua-duanya sekali (2x sehari).
2.Bancuh di dalam air panas @ shake di dalam air sejuk sebanyak 120-150 ml
3. Kacau hingga larut dan ia sedia untuk dinikmati.
4. Simpan di tempat yang dingin dan kering.
5. Jauhkan daripada kanak-kanak.
 
DIDATANGKAN DALAM 2 PERISA.

1.Kopi / Coffee

2.Coklat/ Koko/ Chocolate

 
PERISA COKLAT BARU DIPERKENALKAN BAGI PELANGGAN2 YANG MENGHADAPI MASALAH MEMINUM KAFFEIN.
1.ORANG YANG SAKIT KEPALA @ MAGRAIN.
2.ORANG YANG MENGHADAPI MASALAH JANTUNG.
 

Dah tau khasiat dan cara minum now kita tengok keberkesanan Testimoni pilihan dia pula

Testimoni Manja Kaseh

testimoni manja kaseh

manja kaseh testimonimanja kaseh review

 

manja kasih testimoni

testimoni manja kasih

manja kasih review

manja kaseh drink testimoni

testimoni manja kaseh drink

manja kaseh drink review

kopi manja kaseh testimonitestimoni kopi manja kaseh

kopi manja kaseh review

produk manja kaseh testimoni

testimoni produk manja kaseh

produk manja kaseh review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Soalan-soalan Lazim mengenai Jus Manja Kaseh

1) Apakah peringkat umur yang sesuai untuk mengambil ?

J: Seelok-eloknya yang berumur 18 tahun ke atas.
 

2) Adakah ibu mengandung dibenarkan menggunakan produk ni?

J: Tidak dibenarkan.
 

3) Adakah ibu di dalam pantang dan menyusukan bayi dibenarkan menggunakan produk ni?

J: Sangat digalakkan bagi mengecutkan rahim, menguatkan dinding rahim, menyembuhkan masalah dalaman wanita dan menambah susu badan.
 

4) Adakah pesakit darah tinggi, diabetes boleh menggunakan?

J: Tiada masalah sekiranya tiada alah kepada minuman kopi/kaffein.
 

5) Adakah boleh diminum bersama ubat-ubatan atau supplemen yang lain?

J: Boleh, tiada masalah.
 

6) Penggunaan 1 jar boleh tahan berapa lama?

J: Penggunaan 1 jar (500gm) boleh bertahan sehingga sebulan.
 

7) Adakah mempunyai kelulusan KKM?

J: Tergolong di dalam kategori pemakanan tambahan seperti Milo, Nescaffe. Jadi tidak memerlukan sebarang kelulusan dari KKM. Walaubagaimanapun ianya mempunyai GMP dan sijil HALAL yang sah.
 

8) Apakah rasa ?

J: Rasa Kopi Arabica @ koko yang sedap.
 

9)Sesuai atau tidak untuk yang belum berkahwin?

J: Sesuai juga untuk yang belum berkahwin kerana dapat menyelesaikan masalah seperti keputihan dan haid yang tidak teratur.

10) Ada apa pantang larang tak?

J: Tiada sebarang pantang larang

11) Berapa lama kesan akan dapat dilihat oleh pengguna  ?

J: Seawal 5 hari kesan akan nampak dan kesan akan berbeza kepada setiap orang kerana mengikut metabolisma badan seseorang

12) Perlu minum banyak air ke jika minum ini?

J: Banyakkan minum air putih untuk kesan yang cepat

13) Siapakah yang sesuai untuk minum ini?

J: Wanita yang sudah berkahwin/belum berkahwin serta yang baru melahirkan cahayamata sesuai minum produk ini. Jauhkan dari kanak-kanak
 

14)Manja kasih x blh minum masa period?

Time period hari pertama hingga ke 3 dear kena stop dulu minum Manja Kasih, hari ke 4 keatas period baru blh start minum mcm biasa..
 

15)Jika saya membeli dalam kuantiti yang banyak, bolehkah saya mendapatkan harga yang jauh lebih murah ?

J: Sudah pasti, kami akan membantu anda untuk mendapatkan harga yang lebih jimat dan berbaloi.
 
Berminat?
Nak Cuba?
“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”

Dapatkan manja kaseh murah disini..dan pastinya produk original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan produk Tiruan.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Produk Manja Kaseh / Manja Kaseh Price

produk manja kaseh

Borong Min 10 Jar Whatsapp 01126271834 stokis Hq

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPPDETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:ProdukManja Kasih,3 Botol,RM150, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Olicandy Review | Testimoni Olicandy Premium | Harga Oli Candy

Hannis Green Coffee Review | Testimoni Hanis Green Coffee

Blue Wizard

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

    Your email address will not be published.

    error: Content is protected !!