Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Miss V Perfume Molly | Miss V Perfume Review | Miss V Perfume Testimoni Miss V Perfume Molly | Miss V Perfume Review | Miss V Perfume Testimoni
5
Miss V Perfume Molly Beauty | Miss V Perfume Review | Miss V Perfume Testimoni | Harga Miss V Perfume | Testimoni Miss V... Miss V Perfume Molly | Miss V Perfume Review | Miss V Perfume Testimoni

Miss V Perfume

Miss V Perfume Molly Beauty | Miss V Perfume Review | Miss V Perfume Testimoni | Harga Miss V Perfume | Testimoni Miss V Perfume

KENTUT FARAJ, FARAJ LONGGAR, KEPUTIHAN, FARAJ BERBAU??

Spray je, hilang gatal gatal Miss V
Spray je, keputihan pun lari
Spray je, Miss V terus wangi
Spray je, selesa sepanjang hari
 
Semuanya hilang semudah ABC hanya dengan MISS V PERFUME..
 
Tak perlu insert
Tak perlu jamu
Tak perlu cuci
 
Cuma SPRAY Cik V anda.. Tak perlu bilas.. Masalah ini hilang.. Cik V anda terus wangi aroma strawberry.. Encik suami pun melekat hari hari ..
 
Miss V Perfume Mollys Beauty

Miss V Perfume Molly Beauty

Miss V Perfume diformulasi dari bahan2 terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry utk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari… Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana2 sahaja.
 
KETAT. WANGI. KEPUTIHAN TIADA
 
MASALAH DALAMAN YG MENGHANTUI WANITA SELESAI DALAM MASA 3HARI SAHAJA
 
Akak2 wajib tau jaga Miss V akak utk suami..Berbau dah 1 masalah. Longgar lagi.. Gatal2.. Keputihan teruk.. Aduhhh.. Anak dara pon elok pakai produk ni.
 
Tak perlu feminin wash. Tak perlu pil, Cuma spray sahaja wangi semerbak strawberry dan KETAT
Suami pon bertambah syg uolsss
 
KEPUTIHAN TIADA. MISS.V WANGI SEPANJANG HARI.
 
Kat sini ada bakal pengantin tak ?? Yg dah kahwin atau anak dara pon WAJIB cuba. Elok jaga miss.V dari awal. Segala kotoran dan masalah miss.V boleh hilang. Tiada lagi gatal2 atau keputihan. Selasa dan wangi sepanjang hari.
 
Miss.V Perfume, semburan wangian pertama utk miss.V. Wangian strawberry. Miss.V dari bahan organik dan tiada bahan kimia. Ada kelulusan KKM.
 
Miss V Perfume ke Korea. Hehe. Ramai yg jatuh cinta berkali2 dgn Miss V Perfume. Beratus feedback positif yg diterima.Ramai wanita diluar sane berjaya pikat suami semula selepas menggunakan produk ni
 
Gunalah Miss V Perfume (Feminin Strawbery Spray + Manjakani)
Spray pertama tercipta utk Miss.V ..
Hanya spray, tak perlu cuci ..
Tak perlu pentyliner lagi.. Hoorayy!!
 

Kebaikan Miss V Perfume

✔ Menghilangkan kegatalan.
✔ Membunuh bakteria dan kulat.
✔ Merawat keputihan.
✔ Mengetatkan faraj.
✔ Memulihkan luka selepas bersalin.
✔ Memberi haruman sepanjang hari.
✔ Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan.
✔ Mencegah bau yg kurang enak.
 
Kebaikan Miss V Perfume

Kelebihan Miss V Perfume

✔Tidak perlu menggunakan pantyliner lagi.
✔Boleh digunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang.
✔Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari.
✔100% organik dan selamat digunakan.
 

Kandungan Bahan Miss V Perfume

Aqua, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Strawberry, Sireh, Yogurt, Pengawet, Pewarna dan Pewangi yg dibenarkan.
 

Pantang Larang Miss V Perfume

✔Time period Tak digalakkan utk Spray .
✔Pregnant 7 bulan pun tak boleh
 

Cara Guna Miss V Perfume by mollys beauty

✔Selepas mencuci bahagian intim (Miss-V) anda, lap atau keringkan terlebih dahulu… Kemudian semburkan MISS-V PERFUME pada jarak 15cm, seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung.
✔Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak utk memerangkap kuman serta mencegah bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
✔Boleh juga di spray terus ke panties (seluar dalam) utk menghalang bau.
✔masa mula2 pakai memang pedih sikit.. sebab ada manjakani ..lepas tu jadi sejuk wangi fresh je..
✔selepas bersalin pun elok pakai.. sebab boleh merawat luka lepas bersalin
 

Dah tau khasiat Miss V Perfume dan cara Guna Miss V Perfume now kita tengok miss v perfume molly testimoni pilihan dia pula

Miss V Perfume Testimoni

Miss V Perfume Testimoni

Testimoni Miss V Perfume

Testimoni Miss V Perfume

Miss V Perfume Review

Miss V Perfume Review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Soalan yang kerap ditanya mengenai Miss V Perfume

1)Apakah kesan nya jika bersetubuh selepas menggunakan Miss V Perfume ??

✔Tiada apa apa kesan sebab bahan yang digunakan organik dan tidak berbahaya.sebab kilang memang formulasikan miss v ni selamat.

2)start umur brapa blh pakai Miss V Perfume / ada had umur ke ??

✔sesuai utk 18 tahun ke atas,yg ada masalah keputihan.

3)Kalau suami saya terjilat perfume miss v ni takpe ke ??

✔Takpe….bahan organik dan selamat jika termakan..tapi jangan sengaja tuang miss v dalam mulut plak.

4)kalau tiba tiba gatal macam mane ya ?? perlu ke saya cuci atau biarkan je ??

✔gatal tu sebab keputihan yang keluar, kalau rasa gatal teruk baru cuci

5)kalau saya pakai perfume miss v ni , bulu akan gugur tak ??

✔tak gugur

6)kalau period boleh pakai Perfume Miss V  ??

✔tak di galakkan,spray lepas abis period untuk tarik keluar lebihan2 dari dalam

7)boleh mencerahkan tak?

✔boleh..miss v perfume spray di kawasan gelap

8)Perfume Miss V ade kelulusan KKM???

✔produk keluaran mollys beauty.. produk malaysia harus lah ada KKM..miss v perfume kkm

9)Berapa ML sebotol..Perfume Miss V boleh tahan berapa lama?

✔sebotol ada 120ml.. than sebulan – 2 bulan tau

10) Wangi ke? bau apa?

✔sangat wangi.. bau strawberry

11)Hari hari boleh pakai ke?

✔boleh pakai hari2.. sehari 2 kali.. tekan dlm 3-4 klik je
Jom grab skrg sementara stok masih ada… Alamilah kehebatan

MISS V PERFUME ( NEW FORMULA ) + FREE GIFT (perfume soap)

miss v perfume baru

 

.
Kandungan Bahan:
Aqua, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Strawberry, Sireh, lactoserum Yogurt, Pengawit, Pewarna dan Pewangi yang dibenarkan.
 
????New ; Tambahan Bahan Lactoserum digunakan utk mencerahkan cecelahan yg gelap ~~
 
✏Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari. Pertama dicipta
iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.
.
✏ Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.
.
Fungsi:
Menghilangkan kegatalan
Membunuh bakteria dan kulat
Merawat keputihan
Mengetatkan faraj
Memulihkan luka selepas bersalin
Memberi haruman sepanjang hari
Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
Mencegah bau yang kurang enak
Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
Boleh di gunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang
Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari
100% organik dan selamat digunakan
Mencerahkan celahan
 
Cara Penggunaan:
– Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu. Kemudian semburkan miss V perfume pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung. Tidak perlu lap atau keringkan
setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta
mencegah bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
– Boleh di spray terus ke pentis (seluar dalam) untuk menghalang bau.
 
SEBOTOL 120ML – BUKAN Tahan Sebulan ????~~
Tapi Boleh Tahan 3-5Bulan
miss v perfume molly

Dapatkan Miss V Perfume murah disini..dan pastinya Miss V Perfume Original. Money back guarantee if not Original.

 

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Miss V Perfume / Miss V Perfume price

RM75 SM / RM80 SS

Free Poslaju

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Miss V Perfume,1 botol,RM75, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

 Perla Potion : Perla Potion

Perla Coffee : Perla Coffee

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • Anonymous

    September 24, 2016 #1 Author

    Nak tanya kene semburkan secara mencangkung kan?? Kira nye jarak 15cm sembur biar kene di bahagian faraj atau sembur di kawasan je…?

    Reply

    • admin

      October 2, 2016 #2 Author

      Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu. Kemudian semburkan miss V perfume pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung. Tidak perlu lap atau keringkan..setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta
      mencegah bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.

      Reply

  • Anonymous

    November 21, 2016 #3 Author

    maaf ganggu, nk tahu produk miss-v-perfume masih ada ke? brp harganya? trima kasih..

    Reply

    • admin

      November 30, 2016 #4 Author

      Ada..rm75 sm rm80 ss

      Reply

  • Anonymous

    January 15, 2017 #5 Author

    Kena goncang dulu tak before spray?

    Reply

    • admin

      January 17, 2017 #6 Author

      ya goncang dulu

      Reply

Your email address will not be published.