Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Okaya Foundation Review | Okaya Malaysia Testimoni | Testimoni Okaya Okaya Foundation Review | Okaya Malaysia Testimoni | Testimoni Okaya
5
Okaya Foundation Review | Okaya Malaysia Testimoni | Okaya Foundation Malaysia | okaya cream foundation | okaya foundation price | harga okaya malaysia |... Okaya Foundation Review | Okaya Malaysia Testimoni | Testimoni Okaya

OKAYA FOUNDATION

Okaya Foundation Review | Okaya Malaysia Testimoni | Okaya Foundation Malaysia | okaya cream foundation | okaya foundation price | harga okaya malaysia | Testimoni Okaya | Okaya Review

NAK NAMPAK NATURAL BEAUTY DAN GLOWING DALAM MASA SEMINIT?
NAK NAMPAK CANTIK TANPA SEBARANG MAKE UP?
Uolls nak kulit nampak licin & berseri dalam 1 minit?
 
NAKK!!!!.CEPAT DAPATKAN OKAYA FOUNDATION!!”
.
Memperkenalkan Okaya Foundation Cream To Powder 2 in 1 membantu anda flawless sepanjang masa.Calit-calit sapu-sapu pakai lipstick pakai celak tak sampai 2 minit terus putih berseri..senyum sampai ke telinga pegi kerja.Cream to Powder merupakan cream ajaib yang diperbuat dari bahan berkualiti tinggi setanding jenama antarabangsa yang sangat popular di pasaran.Okaya Foundation Malaysia memang terbaik uollsss rugi la kalau korang tak try.Tak perlu pakai cream lain dah kalau pakai ni.Wangi pun wangi dan ni adalah salah satu foundation favourite yang selalu guna so kepada sesiapa yang nak try Okaya ni please cepat sebelum terlambat okay bai. Stok terhad!!!
 
Okaya Cream To Powder 2 In 1 adalah Foundation full coverage yg menjadikan kulit anda tampak licin berseri tanpa cela, membasmi kulit berminyak disampingkan mengekalkan kelembapan agar kulit wajah segar sepanjang hari. Calit je Okaya, sapu rata, pakai lipstick tak sampai 2 minit terus wajah cerah berseri. Bila tengok kulit sendiri kat cermin, senyum je sampai telinga pegi kerja.
 
Okaya Cream To Powder Foundation adalah krim ajaib yg dirumus dari bahan berkualiti tinggi setanding dengan brand antarabangsa lain yang famous di pasaran. Effectnya pun terbaik.. Senang dipakai, smooth pada kulit. Kalah kot Foundation yg rege ratus2. Bila pakai Okaya, tak perlu Foundation lain dah. Wangi pon wangi & confirm Foundation ni bakal jadi feveret korang. Uolls kena cuba, baru tau hakak tak tipu
 
Okaya Foundation sesuai untuk semua jenis kulit. Dengan cara pakai yg betul, hasilnya tiptop
 
Kulit normal @ berminyak boleh terus pakai Okaya.
Kulit kering digalakkan pakai pelembap + Okaya.
Kulit sensitif disarankan pakai serum + Okaya.
 
Okaya Malaysia

kelebihan okaya foundation | harga okaya foundation malaysia | cara pakai okaya foundation | pengasas okaya foundation | okaya foundation berapa gram

Keistimewaan Okaya Foundation 2in1

Pengganti bedak (tak perlu pakai bedak/ compact powder)
Make up tahan lama sampai 12 jam
Ada Vitamin E, Olive oil untuk membasmi jerawat &; jeragat
Make up tak bercapuk walaupun berpeluh
Tinggi kandungan SPF 30 yg melindungi dari sinaran uv berbahaya
Kulit menjadi cerah, gebu, shining sepanjang hari
Wudhuk friendly & mesra solat
Tiada alkohol &; bahan kimia merbahaya
Mengurangkan kedutan serta menganjalkan kulit
Berkesan cover jerawat, jeragat & parut
Boleh dijadikan sebagai base mekap
 

Manfaat Okaya Foundation

Membasmi kulit kusam, masalah jerawat & jeragat
Mengurangkan kulit berminyak
Kulit semakin lembap & licin
Menjadikan tona kulit kembali sekata
Membaiki sel kulit yg rosak akibat terdedah dgn sinaran uv
Anti radang & anti-inflamasi kulit
Menjadikan kulit lebih anjal, kedutan & garis halus berkurang
Kaya dgn Olive oil, Vitamin E & Tea tree oil untuk kecantikan kulit
Kulit kekal berseri &; flawless tahan selama 12 jam
Mesra solat
Tak oily, tak melekit mahupun bercapuk ketika berpeluh
Ada 1 kod warna yang akan blend mengikut warna kulit anda
Kandungan SPF 30 yg berupaya melindungi kulit dari sinaran uv
 
 
Okaya Foundation bila disapu, tekstur bertukar dari cream ke powder. Uolls tak perlu pakai bedak compact lain dah hokeeh. Okaya Foundation ni dah 2in1. Sekali Foundation + bedak! Yang paling best, dia tahan lama plk tu, n lembut je pada kulit
 Okaya

FAKTA OKAYA CREAM TO POWDER FOUNDATION

95% pengguna kali pertama mengatakan kulit mereka nampak lebih cantik, gebu & cerah berseri
 
98 % pengguna tegar Okaya beri feedback mereka tak perlu lagi nak touch up dengan bedak, cukup dgn Okaya Foundation ini sahaja
 
97 % dari pengguna yang repeat order mengatakan Okaya Foundation ini tak berminyak & senang dipakai. Rata-rata mereka berpuas hati dengan kesannya
 
Okaya Foundation ni make up artis malaysia yg hebat2 semua pakai tau. Bila dah apply Okaya, tak perlu lagi pakai bedak. 1 jar tahan lebih dari 2 bulan
 
Okaya Cream To Powder Foundation dah viral sekarang !! Since pakai Okaya ni ramai kawan asyik puji, muka nampak glowing berseri2.. Paling best mudah dicuci & senang nak solat!
 

Okaya Foundation pilihan make up artis terkenal malaysia

Kami yakin mesti ramai yg dah familiar dgn Foundation Okaya ni sebab ramai para mua (makeup artis) yg menggunakan Foundation ini dalam tuturiol make up mereka di media social.
 
Tahniah Okaya malaysia sebab berjaya hasilkan 1 Foundation serba boleh yg all in 1. Makin sapu makin lawa, kening pun uolls boleh conceal dgn Okaya. Make up artist famous, bella juga pengguna setia Okaya Foundation
 

Soalan Yang Sering Ditanya Mengenai Okaya Malaysia Foundation

1) Pakai Okaya Foundation, kena basahkan span ke?
Kalau dah pakai moisturizer, tak perlu basahkan span,
Kalau terus pakai Okaya, tak pakai apa apa pada kulit sebelum tu , kena basahkan span.
 

2) Mcm mana nak pakai Okaya + i flawless

Cara 1st : Pakai Okaya Foundation mcm biasa. Kemudian titikkan iflawless atas span baru dap dap dekat muka
 
Cara 2nd : Sapukan rata I flawless dimuka kemudian baru pakai Okaya Foundation
 

3) Okaya tahan berapa lama ? Okaya berapa gram?

Cream Okaya padat, tahan lebih kurang 4 bulan. Isi kandungannya 15 gram
 

4) Boleh tak campur pakai Okaya dengan skincare lain?

Boleh tak ada masalah
 

5) Okaya Malaysia Foundation ni senang tak nak dicuci bila berwudhuk?

Okaya senang dicuci. Tak perlu tonyoh boleh terus hilang.
 

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT OKAYA FOUNDATION

 
Boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak)
Tahan lama sehingga 12 jam
Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat
jeragat dan jerawat
Tidak bercapuk walaupun berpeluh..
Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya
Cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari
Mesra solat
Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya
Menutup cela,parut,jerawat dan jeragat
Boleh dijadikan alas mekap
Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
 
 

CARA PENGGUNAAN OKAYA MALAYSIA FOUNDATION

 
Calit sedikit Okaya macam Foundation biasa, kemudian ratakan leseluruh wajah dan leher. Zaass n muka uolls dah flawless. Gunakan tanpa was-was okehh.. Lagi sapu lagi cantik
 
Nak Blend Okaya Supaya Make up Lebih Smooth &;Cantik?
Okaya Foundation ni actually sangat senang nak di blend, Paling best dengan argan oil. Kalau takde argan oil pun korang basahkan je sikit span tu dengan air, calit Okaya &; ratakan seluruh muka. Tak payah pakai bedak pun dah elok set kat muka, makin sapu, makin gebu flawless gittew. Kalau uolls nak lagi cantik make up, sebelum sapu Okaya tu, sapu dulu yarra moisturizer &; calit sikit vevious ultra correction serum @ I flawless argan oil, lagi lah kebaboom hasilnya setaraf retis nanti make up korang!!
 

TIPS KULIT SENTIASA FLAWLESS

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan pengeluaran sebum minyak.
Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas lah dengan air.
Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.
 
 

PANTANG LARANG OKAYA MALAYSIA FOUNDATION

Tiada pantang larang keras
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)

Dah tau kebaikan Okaya Foundation dan cara pakai Okaya Foundation now kita tengok Okaya Foundation testimoni pilihan dia pula

Okaya Foundation Testimoni

Okaya Foundation Testimoni

Testimoni Okaya Foundation

Testimoni Okaya Foundation

Okaya Foundation Review

Okaya Foundation Review

Okaya Malaysia Testimoni

Okaya Malaysia Testimoni

Testimoni Okaya Malaysia

Testimoni Okaya Malaysia

Okaya Malaysia Review

Okaya Malaysia Review

Okaya Foundation Malaysia Testimoni

Okaya Foundation Malaysia Testimoni

Testimoni Okaya Foundation Malaysia

Testimoni Okaya Foundation Malaysia

Okaya Foundation Malaysia Review

Okaya Foundation Malaysia Review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Okaya Foundation murah disini..dan pastinya Okaya Foundation Original. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan Okaya Foundation tiruan..Okaya Foundation bahaya ialah yang fake.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Okaya Foundation / Okaya Malaysia Price

OKAYA FOUNDATION

RM75.00 (SEM)
RM80.00 (SBH/SRWK)
FREE POSLAJU

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk Okaya Foundation,1 bekas,RM75, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

Minyak Argan Untuk Rambut : Feryal Argan Oil

Minyak Argan Untuk Muka : I flawless minyak argan emas

Yarra moisturizer : Yarra Moisturizer

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.