Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Olicandy Review | Testimoni Olicandy Premium | Harga Oli Candy Olicandy Review | Testimoni Olicandy Premium | Harga Oli Candy
5
Olicandy Olicandy Review | Testimoni Olicandy Premium | Harga Oli Candy JERAWAT YANG SERIUS DAN SERING KECEWA? RENDAH DIRI SEBAB KULIT GELAP? SIAPA NAK... Olicandy Review | Testimoni Olicandy Premium | Harga Oli Candy

Olicandy

Olicandy

Olicandy Review | Testimoni Olicandy Premium | Harga Oli Candy

JERAWAT YANG SERIUS DAN SERING KECEWA?
RENDAH DIRI SEBAB KULIT GELAP?
SIAPA NAK KULIT CANTIK??
SIAPA NAK KULIT GEBU??
SIAPA NAK KULIT SIHAT??
SIAPA TAK NAK KULIT KUSAM??
SIAPA NAK CARA MENGHILANGKAN JERAWAT??
SIAPA NAK CARA MENGHILANGKAN BEKAS JERAWAT??
ANDA BERSEDIA UNTUK KULIT LICIN YANG BERGANDA SIHAT?
WOW! BETUL KE HANYA KUNYAH & GEBU?
 
Memperkenalkan Olicandy. Bagi yang dah cuba Oli candy mesti dah tau kebabommnyerr hasilnya kan??
Membuktikan Kunyah Kunyah Gebu MEMANG BERKESAN!!
Nak hasil lagi lagi best tak???
KINI! tampil dengan Olicandy Premium Edition
 
Mempunyai kandungan PITERA dan menjanjikan kesan 5X GANDA LEBIH BAIK daripada yang biasa.

APA ITU OLICANDY PREMIUM?

Merupakan produk yg mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa.
Pitera merupakan bahan eksklusif yang terkenal dan berkait rapat dengan dunia kecantikan.
 

Apa tu Pitera?

✔Adalah Bahan semulajadi yang kaya dengan asid amino, mineral, vitamin & asid organik
✔Membantu memperbaiki kehalusan kulit, mengurangkan kedutan & memudarkan bintik2 hitam.
✔Membantu meningkatkan fungsi halangan di dalam sel-sel kulit manusia.
✔Membantu mengekalkan kelembapan kulit dan yang paling penting ia dapat memutihkan kulit dengan cepat dan berkesan
 

KELEBIHAN OLICANDY:

✔Membantu Perubahan tona kulit 5X berganda lebih cerah
✔Membantu kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✔Membantu Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✔Membantu Menyekat pembentukan jerawat dan Cara Menghilangkan Jerawat yg serius
✔membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
✔Membantu Memudarkan dark spot di seluruh badan

Khasiat oli candy

✔Membantu Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. Lebih efektif berbanding mengambil gluta.
✔Membantu Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✔Membantu Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✔Membantu Meningkatkan sistem imunisasi, Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
✔Membantu Memulihkan sakit sendi dan otot
✔Membantu Memberi kecergasan badan sepanjang hari
✔Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik
olicandy murah

KEISTIMEWAAN OLICANDY

✔Membantu Mencerah kulit Dan Cara Menghilangkan Jerawat
✔Membantu Melembap & Menyinarkan kulit
✔Membantu Menganjalkan kulit
✔Membantu Memudarkan parut jerawat
✔Anti-penuaan
✔Membantu Membaikpulih sel kulit
 

CARA MAKAN OLICANDY DENGAN BETUL :

Boleh diambil bila2 masa, terbaik semasa perut kosong
✔Amal 1-2 biji sehari
✔Jarakkan 4 jam sekira nya minum minuman berkafein
✔Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari
 

Dah tau khasiat dan cara makan now kita tengok Testimoni pilihan dia pula:)

TESTIMONI OLICANDY

oli candy

 

Testimoni Olicandy

olicandy Testimoni

 

Olicandy review

 

olicandy testimoni 2015

olicandy testimoni 2016

 

oli candy Testimoni

 

Testimoni oli candy

 

oli candy Review

 

olicandy testimoni lelaki

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

=================================================================================

SOALAN YANG SELALU DIAJUKAN BERKENAAN OLICANDY

1.Apa beza dgn produk Collagen lain di pasaran?

Oli candy adalah supplement berbentuk tablet gula2 pencerahan pertama di Malaysia yg menggabungkan khasiat daun buah zaitun & collagen, berkesan untuk mencerahkan kulit wajah & terbukti bagus untuk kesihatan, ia mudah diconsume, hanya kunyah dan senang di bawa ke mana2. 99% pengguna memperakui keberkesanannya.

2. Lelaki pun boleh ambil? berapa biji sebotol? rasa?

Ya, semestinya. Formulasi bahan dalam produk ini tidak melibatkan hormon wanita, lelaki juga boleh mengamalkannya. Kanak2 boleh ambil dari umur 13 tahun & ke atas. Sebotol ada 30 biji. Rasa macam gula-gula oren vitamin c

3.Wanita pregnant atau menyusu adakah boleh mengambil ?

Tak ada masalah untuk ibu menyusu mengambil , untuk ibu mengandung adalah tidak digalakkan .

4. Saya ada seafood allergy dan alah kepada marine collagen pun boleh ambil ke?

Ya, sudah tentu, produk ini dirumus khas untuk mereka yg turut alah dengan marine collagen, diformulasi dengan menggunakan bovine collagen yg halal dan selamat. Bovine collagen adalah kolagen yang diekstrak daripada lembu setelah memlalui proses pembersihan dan ianya menjadi sumber collagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine ini lebih kurang sama dengan sel kolagen manusia, oleh itu penggunaannya sangat meluas dalam bidang perubatan & kecantikan. kami memilih menghasilkan kolagen sumber bovine kerana kadar peratus alahan sangat2 rendah berbanding kolagen daripada sumber laut.

5. Berapa lama boleh Nampak kesan selepas mengambil produk ini?

Kesan bergantung kepada hormon & amount toksin dalam badan seseorang. Majoriti pengguna dapat melihat perubahan & merasai kesan seawal satu minggu.

6. Boleh ke diambil semasa period?

Ya boleh, malah dengan mengambil produk ini dapat membekalkan tenaga kerana semasa menstruasi badan kita lesu & tidak bermaya, jadi dapat membantu merawat lemah badan dan mengekalkan kulit muka yg glowing!
7. Side effect ada ke?kkm ? halal atau tidak?
Halal..Jangan risau, produk ini selamat di ambil, dan tiada kesan sampingan negatif. Produk ini telah di luluskan oleh KKM & diklasifikasikan under makanan kesihatan bukan ubatan. Ini no. dibawah sebagai rujukan 041114/10/033. Berhati-hati dengan produk fake.. banyak kesan sampingan nya.

8. Betul ke pengambilan supplement collagen menaikkan selera makan kita?

Fakta ini tidak betul sama sekali, bila kita ambil apa apa supplement kesihatan & kecantikan, peredaran darah akan mengalir dengan lancar, itu bermakna supplement itu benar2 berkesan dengan tubuh badan kita. Apabila blood circulation elok, badan rasa ringan dan cergas serta berupaya meningkatkan selera makan kita. Betul kan bila badan kita letih, selera pun berkurang? Begitulah sedikit sebanyak konsepnya.

9.Tahan berapa lama?

Kalau amik sebiji sehari tahan sebulan..nak kesan lebih cepat amik 2 biji sehari tahan 15 hari.

10:Cara makan Olicandy di bulan Ramadhan/Puasa?

Disyorkan Ambil selepas berbuka, lebih kan pengambilan air suam dan elakkan ais

olicandy pink baru

 

Berminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”

Dapatkan Olicandy murah disini..dan pastinya produk Original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan produk tiruan yang banyak dipasaran sekarang.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Olicandy Baru/ Oli candy price

 olicandy premium murah

 

Borong Min 10 Botol: Whatsapp 01126271834 Stokis Hq

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Oli candy ,5 Botol,RM165, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 01234567890

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Jemaima Whitening Pills Testimoni | Jemaima Review | Harga Jemaima

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

    Your email address will not be published.

    error: Content is protected !!