Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Pen Pemutih Gigi Teeth Whitening By RZN BEAUTY Pen Pemutih Gigi Teeth Whitening By RZN BEAUTY
4.5
  Cara Putihkan Gigi dengan Pen Pemutih Gigi Teeth Whitening By RZN BEAUTY Waaa,, Cantiknya kulit kakak!!! Putih Cerah, Glowing-glowing gitu!! Tapiiiii Gigi tu…... Pen Pemutih Gigi Teeth Whitening By RZN BEAUTY

 

Pen Pemutih Gigi

Cara Putihkan Gigi dengan Pen Pemutih Gigi Teeth Whitening By RZN BEAUTY

Waaa,, Cantiknya kulit kakak!!! Putih Cerah, Glowing-glowing gitu!! Tapiiiii Gigi tu… Tidakkkkk..’
 
Rawatan klinik gigi mahal,,mana mampu!! Sekarang tiada alasan lagi!!!
Tak perlu buang duit!! Tak perlu buang masa!! Sangat mudah!!
Hanya letak dalam handbag, ada masa senyum & sapu!!
Harganya berbaloi, tiada kesan sampingan!!
PEN PEMUTIH GIGI TEETH WHITENING BY RZN BEAUTY ramuan berasaskan tumbuhan tiada lemak haiwan!!
Kesan dapat dilihat seawal 1 minggu penggunaan!!
Kulit cantik!! Senyum cantik!! Makin cantik lagi!!
Yang paling penting tak perlu jumpa Dentist!!!!

KEISTIMEWAAN PEN PEMUTIH GIGI TEETH WHITENING RZN BEAUTY :

✔Berkesan menghapuskan warna kuning pada gigi supaya kelihatan putih berseri seperti mutiara yang bersinar.
✔Gigi putih hanya dalam masa 7 hari sahaja.
✔Harga yang murah berbanding rawatan di klinik gigi.
✔Ramuan herba semulajadi tanpa bahan yang merbahayakan kesihatan dijamin selamat dan HALAL digunakan.
✔Senang dibawa kemana sahaja & hanya sapu bila2 masa anda mahu
✔Satu pen 10ML boleh tahan 60 kali sapuan halus pada gigi (jika guna 2x sehari, bertahan selama sebulan)
✔Kesan pemutihan boleh dilihat seawal 1-2minggu bergantung pada konsistensi pemakaian dan kawalan pemakanan / minuman juga penjagaan gigi harian.
✔Kesan pada gigi boleh jadi KEKAL jika penjagaan gigi diutamakan. Pen ini membantu membersihkan / membuang daki kuning pada gigi supaya kelihatan putih sepeti warna asal sediakala.
✔Jadi anda perlu berdisiplin menjaga kebersihan gigi dan jadikan pen ini sebagai salah satu rawatan sampingan setiap masa.
 

Kelebihan Pen Pemutih Gigi RZN BEAUTY

Gel pemutihan gigi yang bermutu tinggi 
Guna di mana sahaja – cepat dan mudah
Berus untuk senyuman yang menawan
Neutral PH
Selamat digunakan
 
putihkan gigi

Putihkan Gigi

KANDUNGAN DALAM PEN PEMUTIH GIGI RZN BEAUTY TEETH WHITENING

✔ Deionized Water
✔ Non – Peroxide
✔ Glycerin
✔ Potassium Sorbate
✔ Polysorbate 20
✔ Triethanolamine
✔ Carbomer
✔ EDTA
Pemutih gigi

PEMUTIH GIGI

Cara Putihkan Gigi dengan Pen Pemutih Gigi Teeth Whitening By RZN BEAUTY – Cara guna pen pemutih gigi

1. cara guna pen pemutih gigi malaysia Buka penutup atas yang ada berus
2. cara penggunaan pen pemutih gigi malaysia Putar bahagian bawah sampai gel naik ke berus (perlahan-lahan)
3. cara menggunakan pen pemutih gigi Sapukan berus pada gigi sambil senyum dan biarkan 30 saat untuk kering
4. Selepas 60 saat tutup mulut dan boleh buat kerja macam biasa
5. Jangan makan dan minum dalam tempoh 30 minit
6. Selepas 30 minit, kumur-kumur dan boleh makan dan minum
Cara Putihkan Gigi

Cara Putihkan Gigi

Dah tau kelebihan Pen Pemutih Gigi dan Cara Nak Putihkan gigi guna Pen Pemutih Gigi now kita tengok Testimoni Pen Pemutih Gigi pilihan dia pula

Pen Pemutih Gigi Testimoni

Pen Pemutih Gigi Testimoni

Testimoni Pen Pemutih Gigi

Testimoni Pen Pemutih Gigi

Pen Pemutih Gigi Review

Testimoni Pen Pemutih Gigi

 *Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

SOALAN YANG SELALU DIAJUKAN BERKENAAN PEN PEMUTIH GIGI TEETH WHITENING RZN BEAUTY

Q : Adakah PEN PEMUTIH GIGI TEETH WHITENING RZN BEAUTY Halal digunakan?

A : Bahan yg digunakan telah disemak dan dirujuk terlebih dahulu kepada pakar sebelum diambil dari kilang. Memang tiada unsur-unsur haram. Bahan produk adalah sama digunakan oleh para doktor Gigi dalam proses cuci gigi/servis gigi.
 

Q : Ada kesan sampingan Pen Pemutih Gigi?

A : Tiada.
 

Q : Bahan Pen Pemutih Gigi dia ape ye?

A : Ada dua jenis pen whitening. Satu yg ada peroxide (menghakis. Tidak bahaya) . NON-peroxide (tidak menghakis) Produk yg ada peroxide tidak diterima masuk ke eropah atas sbb2 tertentu. Tp non-peroxide boleh. Kami jual yg Non-peroxide.
Teeth Whitening

Q : 1 pen pemutih gigi berape kali boleh guna?

A : Satu pen boleh tahan 60 kali sapuan halus pada gigi yg mana kalau sehari dua kali sapu boleh tahan sebulan.
 

Q : PEN PEMUTIH GIGI BRIGHT WHITE BY RZN BEAUTY kekal ke atau macam polish?

A : Kesan awal pen whitening boleh dilihat seawal 1-2 minggu bergantung pada konsistensi pemakaian dan penjagaan minuman seperti kopi, nescafe etc. Kesan pada gigi boleh jadi kekal jika penjagaan gigi diutamakan. Maksudnya produk ini membersihkan/membuang daki kuning pada gigi supaya kelihatan putih/cerah seperti sediakala. Jadi perlu ada disiplin untuk kekal. Namun produk ini bukanlah produk yg dapat mengekalkan kerana ianya bukan seperti cat mewarnakan untuk kekal.
 

Q : Kalau saya guna colgate plax untuk kumuh selepas guna pen whitening boleh?

A : Boleh tiada masalah. Lagi bagus. Usaha lebih hasil pun lebih dan cepat.
Jadi apa tunggu lagi? Anda cuba, gigi anda cantik, anda suka!

Dapatkan pen pemutih gigi murah disini..dan pastinya pen pemutih gigi Original Malaysia. Money back guarantee if not Original. pen pemutih gigi bahaya ialah uang tiruan

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Pen Pemutih Gigi / Pen Pemutih Gigi Price

RM 35.00 (sm) | RM 40.00 (sm)
Free Poslaju Semenanjung, Sabah dan Sarawak!!

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Pen Pemutih Gigi,RM35, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

Like Pen Pemutih Gigi FB : https://www.facebook.com/PenPemutihGigiTeethWhitening/

PRODUK LAIN

Zofea Beauty Secret Bust Up : Zofea Beauty

Bust Up Express : Bust Up Express

Azanis Scar Serum : Azanis

Save

Save

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.