Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Pewiit Skincare Testimoni | Pewit Skincare Review| Pewitt Skincare Pewiit Skincare Testimoni | Pewit Skincare Review| Pewitt Skincare
4.5
  Pewiit Skincare Testimoni | Harga Pewit Skincare Review | Testimoni Pewitt Skincare | Pewiit Skincare Testimoni Masih tak jumpa produk yang sesuai dengan... Pewiit Skincare Testimoni | Pewit Skincare Review| Pewitt Skincare

 

Pewiit Skincare

Pewiit Skincare Testimoni | Harga Pewit Skincare Review | Testimoni Pewitt Skincare | Pewiit Skincare Testimoni

Masih tak jumpa produk yang sesuai dengan kulit wajah????
Duit dah habis beratus-ratus tapi jerawat masih lagi membiak dengan banyak???
Tak tahan dek kutukan suami, kekasih dan rakan sekerja dgn masalah wajah???
Tertekan sampai nak tengok muka kat cermin pon takde selera????????
JANGAN RISAU PEWIIT SKINCARE KAN ADA…
 

MEMPERKENALKAN PEWIIT SKINCARE 3in1

Pewit Skincare 3 in 1 merupakan produk terbaru selepas kejayaan Sabun pewitt yang muncul di buletin utama TV3. Didatangkan dengan gabungan krim siang dan krim malam untuk membantu mengatasi masalah kulit muka terutama jerawat,jeragat, parut dan kulit kusam dengan lebih berkesan. Menampilkan duta terbaru Rafidah Ibrahim.
 
Rahsia Rawatan Semulajadi dengan Kulit Kayu Manis, kualiti terbaik turun temurun kini diformulasikan agar mesra pengguna. Cuba sekali pasti jatuh hati muka licin cerah berseri-seri.
 
ANDA ADA MASALAH NI?? :
✔Jerawat BATU dan Jeragat
✔Parut jerawat YANG TERUK
✔Pori-pori terbuka
✔Tona Kulit wajah tidak sekata dan Kusam
✔Black head dan White head
 
Pewitt Skincare dihasilkan drpd 100% bahan semulajadi spt cengkih, kayu manis dan ekstrak tomato. Juga diperkaya dgn ekstrak aloe vera, ekstrak gluta, vitamin A, C dan E
 

RASAI KEBAIKAN PEWIIT SKINCARE

✔menghilangkan jerawat batu
✔menghilangkan kesan jerawat yang TERUK
✔mengecilkan pori kulit
✔menghilangkan Black Head dan White Head .
✔menghilangkan jeragat dan menghilangkan kulit kusam
 
JAMINAN 100% daripada BEBAS bahan terlarang.
PENTING: LULUS KKM & HALAL
Pewitt Skincare

Pewiit Skincare | Pewit Skincare | Pewitt Skincare

Pewitt Skincare bukan sahaja mampu menghilangkan jerawat tetapi dapat merawat lebih banyak kulit yang bermasalah. Mereka sangat teruja apabila mendapati kulit mereka menjadi lebih putih, cerah dan anjal serta licin dan gebu. Masalah kulit berminyak juga telah dapat diatasi.
 

KELEBIHAN PEWITT SKINCARE

✔menghilangkan jerawat batu
✔menghilangkan parut jerawat
✔menghilangkan kesan jerawat
✔memutihkan
✔mengecilkan pori kulit
✔menyihatkan kulit
✔muka andar berasa segar .
✔glowing
✔menghilangkan jeragat
✔menghilangkan kulit kusam
✔uv protaction
✔mengekalkan kelembapan kulit
 

Dalam 1set PEWIIT SKINCARE ada;

✔Sabun kulit kayu manis (Sabun Pewiit)
✔Day cream ( uv protection)
✔Night cream ( alovera + vit A ,C E)
 Pewit Skincare

Kandungan Sabun Pewit/day cream/ night cream

extract bunga cengkih

✔membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu

extract kulit kayu manis

✔membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam

extract collagen

✔ mencantikan kulit dan mencerahkan kulit

extract gluta

✔ melembabkan kulit wajah

vitamin A C E

✔menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati .

extract aloe vera

✔merawat kulit dan mengecil pori kulit wajah

extract tomato

✔astringen untuk menghapuskan minyak berlebihan , dan vitaman A ,C untuk mencerahkan kulit kusam dan mengembalikan keremajaan kulit
 
KRIM SIANG Pewit Skincare juga ada SPF30 dan boleh melindungi kulit dari cahaya matahari yang boleh membakar kulit. So takdelah kulit gelap terbakar..
 
KRIM MALAM Pewit Skincare pula berupaya melembutkan dan mencerahkan wajah terutamanya ketika tidur .
 

CARA GUNA PEWIIT SKINCARE

WAKTU SIANG
Cuci muka dengan sabun pewitt, kemudian sapu nipis krim siang
 
WAKTU MALAM
Sebelum tidur, cuci muka dahulu dengan sabun pewiit. Lepas cuci muka, baru sapu nipis krim malam
 
Kesan penggunaan dapat dilihat dalam masa SEBULAN penggunaan.
 
Ketahui sekarang apa yang menjadi pilihan ramai dengan Produk ‪‎Pewiit skincare 3in1
 
✔Menggunakan bahan semula jadi seperti extrak bunga cengkih, extrak kulit kayu manis turun temurun nenek moyang dahulu, extrak collogen, vitamin C,semua extrak halal.
✔Sesuai untuk peringkat umur dari usia 11 tahun ke atas dan ibu mengandung juga boleb menggunakannya dengan tiada kesan sampingan
✔Kesan positif dalam masa 10hri hingga sebulan
✔Produk dijamin halal 100% penggunaanya
✔Mendapat kelulusan KKM
 Pewiit skincare KKM

Dah tau kebaikan Pewitt Skincare dan cara guna Pewiit Skincare now kita tengok Testimoni pilihan dia pula

Pewitt Skincare Testimoni

Pewiit Skincare Testimoni

Testimoni Pewitt Skincare

Testimoni Pewiit Skincare

Pewitt Skincare Review

Pewiit Skincare Review

Pewit Skincare Testimoni

Pewit Skincare Testimoni

Testimoni Pewit Skincare

Testimoni Pewit Skincare

Pewit Skincare Review

Pewit Skincare Review

Pewiit Skincare Testimoni

Pewiit Skincare Testimoni

Testimoni Pewiit Skincare

Testimoni Pewiit Skincare

Pewiit Skincare Review

Pewiit Skincare Review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Pewitt Skincare murah disini..dan pastinya Pewitt Skincare Original. Money back guarantee if not Pewit Skincare Original. Awas dengan Pewiit Skincare tiruan

CARA ORDER

 

1)Langkah 1: Harga Pewit Skincare / Pewiit Skincare Price

Pewiit Skincare Harga Pasaran : Rm120 SM Rm 130 SS

Pewit Skincare Harga Pasaran : Rm120 SM Rm 130 SS

Pewitt Skincare Harga Pasaran : Rm120 SM Rm 130 SS

Harga pewiit skincare

Borong Pewiit Skincare min 8: Whatsapp 01126271834

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Pewit Skincare,3 kotak,RM285, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

Like Pewiit Skincare FB: https://www.facebook.com/PewittSkincare/

PRODUK LAIN

Yarra Xtra C : Yarra Xtra C

Olicandy testimoni : Olicandy

Dian Vitamin : Dianz Vitamin

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • Anonymous

    June 28, 2017 #1 Author

    Tapi kak…rmai kata yang pewiit nie terlalu kuat.. kalau x sesuai dengan kulit akan lagi banyak jerawat naik

    Reply

    • admin

      July 5, 2017 #2 Author

      apa2 skincare kna tgk kesesuaian kulit..healing process pon biasa terjadi

      Reply

Your email address will not be published.