Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Pink Lady Review | Testimoni Pink Lady Original | Harga PinkLady Pink Lady Review | Testimoni Pink Lady Original | Harga PinkLady
5
Pink Lady Pink Lady Review | Testimoni Pink Lady Original | Harga PinkLady | Testimoni pink lady body perfection | Pink lady malaysia Price... Pink Lady Review | Testimoni Pink Lady Original | Harga PinkLady

Pink Lady

Pink Lady Body Perfection

Pink Lady Review | Testimoni Pink Lady Original | Harga PinkLady | Testimoni pink lady body perfection | Pink lady malaysia Price

INGINKAN KULIT PUTIH,GEBU,ANJAL??TAKUT BAJET LARI??.JOM SAVE
BAJET ANDA HANYA DENGAN MENGAMALKAN PRODUK PINK LADY BODY PERFECTION
 
Pink Lady Body Perfection ialah supplement khas untuk orang yang ingin kekal dalam MENCANTIKKAN diri,MEMBESARKAN payudara dan MENGETATKAN miss v anda hanya dengan mengamalkan supplemen ini !!.
Satu-satunya supplemen wanita yg ada semua fungsi untuk cantik melentik.Jimat duit dah tak payah beli banyak-banyak lagi dah..Ianya berfungsi mencantikkan bentuk badan wanita supaya tampil lebih
menarik dan lebih yakin.
Dengan herba organik phytoestrogen yang terkandung di dalamnya yang diperlukan oleh wanita untuk menstabilkan hormon-hormon mereka.Kulit makin cantik & gebu bila amalkan nie.2 minggu penggunaannya dah blh nampak kesan..sangat-sangat berbaloi uolls!!Pink Lady Body Perfection boleh selesaikan
semua masalah isteri & anak-anak dara.  MELETOP DAN MENGGODA BODY KEGILAAN PARA LELAKI!!.JOM GRAB SEKARANG.!!
 
Pink Lady Supplement

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT PINK LADY BODY PERFECTION

Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
Membantu memulihkan keputihan teruk.
Membantu proses hami1 dengan mudah.
Tidak alami hot flashes.
Membantu mengawal stress anda.
Tidak mudah marah.
Menjadikan rambut lebat dan berkilat.
Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
Membantu mencegah “osteoperosis”.
Membantu mengurangkan period pain.
Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
Meremajakan kulit.
Membantu meningkatkan libido wanita.
Memantapkan payudara dan punggung.
 
Kulit makin cantik & gebu bila amalkan PinkLady Body Perfection nie. 2 minggu penggunaannya dah blh Nampak kesan..sangat-sangat berbaloi uolls!!
 

KEBAIKAN PINK LADY:

Supplement Awet Muda.
Membesar dan Menganjalkan payudara.
Menaikkan payudara dan punggung yang kendur.
Mengetatkan Faraj dan mengembalikan semula tenaga.
Menjaga Kesihatan faraj dan Meningkatkan libido wanita
Mengekalkan tahap kolagen dan elastin.
Kulit lebih berseri dan kelihatan muda
Mengurangkan keguguran rambut.
Berkesan untuk menurunkan berat.
Anti-penuaan dan Anti Kedutan.
Meningkatkan aliran darah.
Mencegah risiko osteoporosis.
Terhadap gejala-gejala menopaus.
Pink Lady Perfection

KANDUNGAN PRODUK PINK LADY BODY PERFECTION

Fenugreek.
Mexican Wild Yam.
Oat Grass.
Pacific Kelp.
Fennel.
Aleppo Oak.
 
Mengandungi fitoestrogen yang pelbagai:
 
Miroestrol, Deoxymiroestrol Genistein, Diadzein, Genistin, Coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, Stigmasterol, Campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol.
 

CARA PENGAMBILAN PINK LADY BODY PERFECTION / (cara makan pink lady)

1 Botol 60 Biji
Makan 2biji pada waktu pagi setiap hari SELEPAS makan.
Lebihkan minum air masak.
Elakkan pengambilan caffein dan gula berlebihan.
Jika hamil atau menyusu,dapatkan segera nasihat doktor
sebelum mengambil.
 

PANTANG LARANG PINK LADY BODY PERFECTION

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)
 
P/S : PERLU LEBIHKAN MEMINUM AIR MASAK/ AIR MINERAL. ELAKKAN PENGAMBILAN KAFEIN YANG BERLEBIHAN UNTUK KESAN LEBIH CEPAT.
 
Kesempurnaan Badan KETAT SENDAT RAPAT MELEKAT RAMPING
 
➨Breast yang MONTOK
➨Punggung yang GEBU
➨Miss ‘V’ makin KETAT
➨Rambut semakin LEBAT
➨Kulit yang CANTIK
 
 
BODY KEGILAAN PARA LELAKI!!. JOM GRAB SEKARANG.!!
 
Kualiti: sempurna
Keselamatan: terbukti
Kesan Seawal : 2 minggu
Isi kandungan : 60 biji kapsul
Harga produk pink lady: RM320.00
TERBUKTI BERKESAN!!
MELETOP DI PASARAN!!
.

Eksklusif PINKLADY BODY PERFECTION..

➽ Khusus untuk WANITA.
➽ Hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan.
➽ Selamat dan tiada kesan sampingan.
➽ Halal JAKIM dan melalui proses pengeluaran yang teliti.
➽ Produk berkualiti daripada HEIDI EMPIRE.
➽ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI.
➽ 500% dijamin BERKESAN dan TERBUKTI.
➽PAsti Selamat ..KKM MAL18056050TC

Amaran Keras Jangan mengambil PINKLADY BODY PERFECTION kepada :-

1. WANITA PERAWAN.. seawal 4 hari ia menjadikan susuk badan anda berubah. Rupa mukabumi yang mendatar menjadi beralun dan berombak. Penampakan rupa bentuk payudara yang montok dan ampuh juga bentuk punggung yang naik bulat dan pejal.
.
2. WANITA YANG BERGELAR ISTERI.. seawal 4 hari ia menyebabkan mata suami anda yang rabun menjadi celik bersinar disebabkan susuk tubuh anda yang berstatus Mak Dara Anak Lapan berubah menjadi Anak Dara Pujaan di malam pertama. Lurah yang hambar kembali menjadi Lurah Dalam. Lorong yang Longgar kembali menjadi Ketat dan Grip yang Super Hebat!
.
Nanti !!! Bukan itu saja..
.
☛ Ia merawat masalah rahim jatuh
☛ Ia menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA
☛ Ia mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks
☛ Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil
☛ Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina
☛ Ia mengatasi masalah keputihan
☛ Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar
.
Ada lagi..
.
Ia menjadikan kulit putih gebu
Ia memudarkan parut-parut hitam
Ia memudarkan jeragat
Ia merawat tumit yang merekah
Ia menghilangkan masalah jerawat
Ia menguatkan kuku dan rambut
Ia memberi kecergasan berganda
.
Hasilnya.. ia menyebabkan anda sentiasa awet muda dengan kulit yang anjal dan cantik jelita.
.
PinkLady tidak dihasilkan untuk wanita yang biasa-biasa. Siapa yang bertindak pantas sahaja akan melalui pengalaman luar biasa ini. 500% dijamin puashati.

Dah tau khasiat dan cara makan now kita tengok Testimoni  pilihan dia pula

Testimoni Pink Lady Malaysia

Testimoni Pink Lady

 

Pink Lady Testimoni

 

Pink Lady Review

 

Testimoni pink lady body perfection

 

pink lady body perfection testimoni

 

pink lady body perfection review

 

Pink Lady Perfection testimoni

 

Testimoni Pink Lady Perfection

 

Pink Lady Perfection review

 

Testimoni Pink Lady 2017

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Pink Lady murah disini..dan pastinya produk original HQ. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan produk tiruan/fake. yang mempunyai banyak keburukan.

CARA ORDER

 

1)Langkah 1: Harga Pink Lady  / Pink Lady Body Perfection price

pink lady baru

(1botol 60 Biji )
1 botol RM320
Free Postage Semenanjung, Sabah Dan Sarawak

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk PinkLady Perfection,1Bottle,RM320, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Bayaran mengguna Card Credit atau Debit card

Boleh Klik Link Dibawah atau Gambar Dibawah

  1. https://app.senangpay.my/payment/152973914681

senangpay

5) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Yarra moisturizer Testimoni | Yarra Xtra C Review | Harga yarra

Feryal Argan Oil Testimoni | Feryal Argan Oil Review | Feryal Oil

  • Nur shahira

    November 27, 2017 #1 Author

    Ieyrashahira36@gmail.com

    Reply

    • admin

      April 10, 2018 #2 Author

      Nak order..terus wasap admin.. 01126271834

      Reply

  • Anonymous

    February 28, 2018 #3 Author

    Ni nak tanya..Cara makan tu 2 biji pagi setiap hari sebelum DAN selepas sarapan?? Ker Sebelum ATAU selepas sarapan? kalau Sebelum DAN selepas sarapan maknanya pagi tu dah makan 4 biji la yer???

    Reply

    • Anonymous

      March 4, 2018 #4 Author

      untuk yg takut gastric better makan pinklady selepas makan

      Reply

      • Anonymous

        June 30, 2018 #5 Author

        Kalau takde gastric perlu makan sebelum sarapan kan???

        Reply

  • niza

    February 28, 2018 #7 Author

    Ni nak tanya..Cara makan tu 2 biji pagi setiap hari sebelum DAN selepas sarapan?? Ker Sebelum ATAU selepas sarapan? kalau Sebelum DAN selepas sarapan maknanya pagi tu dah makan 4 biji la yer???

    Reply

    • admin

      April 10, 2018 #8 Author

      2 biji sehari selepas makan

      Reply

      • Anonymous

        May 25, 2018 #9 Author

        kalau nak.gemukan badann makanya sebelum atau selepas.makan sist

        lalu pagi atau malam

        saya kja sip.malam

        Reply

  • Anonymous

    March 6, 2018 #10 Author

    ada kelulusan kkm x

    Reply

  • Anonymous

    March 12, 2018 #11 Author

    U xdk jual ibu putih ke??

    Reply

    • admin

      April 10, 2018 #12 Author

      ada..wasap 01126271834

      Reply

  • Anonymous

    March 17, 2018 #13 Author

    Berbadan besar berat 100 boleh ambil ker ubat nh..

    Reply

    • admin

      April 10, 2018 #14 Author

      bleh xde masalah

      Reply

  • ani

    March 30, 2018 #15 Author

    boleh ka yg mkn pil perancang keluarga mkn pink lady ni

    Reply

    • admin

      April 10, 2018 #16 Author

      bleh..kna jarakkn dlm 4 jam

      Reply

      • Anonymous

        April 17, 2018 #17 Author

        Klu mkn pil prancang mlm.pgi mkn pinklady boleh kn

        Reply

  • Airis

    April 6, 2018 #19 Author

    Penghantaran ke SG bole diuruskan?

    Reply

    • admin

      April 10, 2018 #20 Author

      Add pos ems singapore rm80 utk 500g .. nk order wasap 01126271835

      Reply

  • Liyana

    April 16, 2018 #21 Author

    Nak tanya ibu menyusui bayi g6pd boleh tak?

    Reply

  • Anonymous

    April 18, 2018 #22 Author

    Period blh mkn tak?

    Reply

  • Anonymous

    May 7, 2018 #24 Author

    SAYA NAK TANYA..PENGEPOSAN HANYA HQ SAHAJA YG POS OR WHT..BIASANYA BRAPA LAMA AMBIK MASA UTK POS..TQ

    Reply

    • admin

      May 22, 2018 #25 Author

      sm 1-3 ss 2-4 hari bekerja

      Reply

  • Anonymous

    May 13, 2018 #26 Author

    Sy dari indonesia….bagaimna cara pesannya?

    Reply

    • admin

      July 25, 2018 #27 Author

      tambah postage rm85 utk postage ke indonesia

      Reply

  • Abby

    May 29, 2018 #28 Author

    Klu umor dah 40an apa kah PL bulih bekesan atau tidak ..?

    Reply

    • Anonymous

      May 29, 2018 #29 Author

      Adakah mseh bekesan pembesaraan payudara ?

      Reply

    • Afiqah

      June 22, 2018 #30 Author

      Boleh sis. Sampai umur 60 masih boleh consume..sbb pinklady ni utk balancekn hormon dan kekalkn awet muda sis.

      Reply

  • Abby

    May 29, 2018 #31 Author

    Klu umor dah 40an apa kah PL bulih bekesan atau tidak ..?
    Ada bekesan pada pembesaran payu dara.

    Reply

  • Sheela

    June 4, 2018 #32 Author

    kalau umur 52, dah setahun tak period, miss v kering, jeragat dan kulit kusam mata fine lines, breast kendur, bontot kecil, boleh makan? Akan berkesan?

    Reply

    • admin

      July 25, 2018 #33 Author

      Bleh berkesan..Tapi lambat ckit..kena amalkn makan dari sekarang..Wasap 01126271834

      Reply

  • Anonymous

    June 7, 2018 #34 Author

    Boleh turun kan berat badan sekali ke ? Sebab malas nk ambil banyak supliment. Bahaya.

    Reply

    • admin

      July 25, 2018 #35 Author

      Dia boleh maintain kn bentuk badan

      Reply

  • Anonymous

    June 12, 2018 #36 Author

    Menyusu baby blh ambil pil ni ke

    Reply

    • admin

      July 25, 2018 #37 Author

      Sesuai utk ibu menyusu..anak 6 bulan keatas

      Reply

  • Afiqah

    June 22, 2018 #38 Author

    Boleh sis. Sampai umur 60 masih boleh consume..sbb pinklady ni utk balancekn hormon dan kekalkn awet muda sis.

    Reply

    • admin

      July 25, 2018 #39 Author

      Ya btul..Terima kasih

      Reply

  • ateh74

    July 17, 2018 #40 Author

    macamana nak bezakan yg asli dgn tiruan?

    Reply

    • admin

      July 25, 2018 #41 Author

      Ada barcode bleh scan..Asli smua hq yg pos..xde jual kt kedai2 jamu

      Reply

  • Anonymous

    July 20, 2018 #42 Author

    Boleh consume 1 biji sehari je?

    Reply

  • Anonymous

    July 20, 2018 #43 Author

    Boleh ke consume 1 biji sehari je?

    Reply

    • admin

      July 25, 2018 #44 Author

      Kurang berkesan..elok ikut dose yang disarankan

      Reply

Leave a Reply to niza Cancel reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!