Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Princess Bvrc Testimoni | Princess Bvrc Review | Princess Bvrc Original Princess Bvrc Testimoni | Princess Bvrc Review | Princess Bvrc Original
5
  Princess Bvrc Testimoni | Testimoni Princess BVRC  |  Princess Bvrc Review | Harga Princess Bvrc | princess bvrc original Anda nak Kulit Flawless... Princess Bvrc Testimoni | Princess Bvrc Review | Princess Bvrc Original

 

princess bvrc

Princess Bvrc Testimoni | Testimoni Princess BVRC  |  Princess Bvrc Review | Harga Princess Bvrc | princess bvrc original

Anda nak Kulit Flawless macam Baby Doll???
Anda nak cantik jelita macam Princess???
Semua tu tak mustahil tau…
Rupa tak seberapa takpe tapi Kulit mesti Glowing, Cerah dan sihat
Memang Secara Automatic korang akan jadi cantik…
Segalanya bermula dengan KULIT !
Sakit bila senggugut atau bila ‘bersama’ suami tersayang?
Emosi & hormon badan yang kucar kacir buat diri murung berpanjangan?
Kulit pula mulai kusam, kering & hilang kekenyalan?
Semua permasalahan kewanitaan orang tak nampak, tapi kita yang rasa, kan?
Jom perbaiki semula dalaman kita, biar kembali cergas bertenaga bak orang muda!
Usah tunggu lama2 sebelum cik abang merungut dan menduakan kita!
Tambah plak bila Ketat , Rapat & Mantap serta Body Solid kan…
Memang Perghhh Meleleh air liur suami tau….
Memang suami korang akan peluk kuat-kuat tak nak lepas
Nak amal collagen, tapi tak lengkap jadi wanita kalau tak ambik jamu,
Nak makan jamu tak cukup rasanya untuk cantikkan dan putihkan yang sedia ada,.!!
Nak ambik dua-dua macam mana cara nak makan pulak..
Rasa macam terlalu banyak pulak yang kena makan.
 
Haa, sebab tu la kena ambik Princess BVRC !
Supplement all in one yg benar-benar menjadi dan berkesan.
Rahsia Wanita “RAPAT DALAM KETAT LUAR”
Ini merupakan Penyelesaian yang sangat MUDAH malah Semudah ABC kerana All In One !
Jom la korang dapatkan PRINCESS BVRC nih….
 
Princess Bvrc ialah merupakan antara produk memutih kulit tersenarai dalam membantu anda yang menginginkan kulit dua kali ganda putih dalam masa terdekat!!! Princess Bvrc membantu menjadikan akak-akak semua cantik dan berseri macam puteri sebagaimana bertepatan dengan namanya.
 
Jom dapatkan kulit yang sihat, cerah, cantik dan bebas dari cela dengan mengamalkan produk kecantikan Princess Bvrc. Jom order sekarang!! Tak try rugi taw..
 

KEBAIKAN PRINCESS BVRC

✔Membantu merapatkan saluran faraj.
✔Membantu mencantikkan kulit seluruh badan.
✔Melicinkan kulit wajah.menghilangkan parut hitam dan berlubang.
✔Merawat masalah jerawat dan jeragat.
✔Memerah bibir faraj dan puting payudara.
✔Mencerah celah peha,belakang leher,siku,tumit dan bawah ketiak.
✔Membesarkan punggung.
✔Membantu membesarkan payudara.
✔Mencerahkan penglihatan mata.
✔Mencantkkan kuku dan melebatkan rambut.
✔Mengecut dan menyihatkan rahim.
✔Membantu menstabilkan hormon
 

SIAPA YANG SESUAI AMALKAN PRINCESS BVRC?

✔Mereka yang berkulit kusam, gelap, jerawat dan jeragat.
✔Mereka yang mengalami masalah keputihan yang normal atau serius.
✔Mereka yang baru lepas bersalin.
✔Mereka yang mengalami masalah faraj longgar, becak @ kegatalan .
✔Mereka yang mengalami masalah punggung kecik, leper dan jatuh.
✔Mereka yang mengalami masalah puting payudara hitam dan payudara kendur dan kecil.
✔Mereka yang mempunyai masalah tiada nafsu terhadap hubungan intim.
✔Mereka yang mempunyai masalah badan berbau @ miss-v berbau.
✔Mereka yang mempunyai masalah faraj kering.
 

KHASIAT Princess BVRC

✔Mencerahkan dan memutihkan kulit seluruh badan
✔Mencantikkan kulit seluruh badan
✔Melicinkan kulit wajah
✔Merawat masalah jerawat dan jeragat
✔Menghilangkan parut hitam dan berlubang
✔Memerahkan bibir faraj dan puting payudara
✔Merapatkan saluran faraj
✔Mencerahkan celah peha,belakang leher,siku,tumit dan bawah ketiak
✔Menaikkan dan membesarkan punggung dan payudara
✔Mencantikkan rambut dan kuku
✔Mencerahkan mata
✔Mengecutkan dan menyihatkan rahim
✔Menstabilkan hormon
✔merawat keputihan
✔merawat bau badan
✔memulihkan tenaga batin
✔menaikkan nafsu untuk bersama suami
Sesuai untuk perempuan yang dah berkahwin atau belum berkahwin.
Princess BVRC sangat sesuai & selamat untuk wanita dalam Pantang & juga menyusu
Yang belum kahwin pun, confirm akan rasai kelainannya.
 

KESAN MACAM MANA TU? Kelebihan Princess BVRC

✔Payudara akan berdenyut-denyut untuk membesar dan anjal. !!
✔Faraj makin mengecil dan mengetat..!!
✔Senggugut hilang..!!
✔Kulit makin licin dan putih..!!
✔Jerawat mengecut..!!
✔Parut dan jeragat mula pudar..!!
✔Bau badan harum tanpa memakai deodorant..!!
✔Haid makin stabil..!!
✔Hubungan intim makin rancak dan ghairah..!!
 

CARA PENGGUNAAN PRINCESS BVRC

Sehari satu sachet 30 minit selepas breakfast
 

Princess bvrc berapa sachet :

20 SACHET
 
KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
???????? Princess BVRC produk 100% Original dijamin HALAL dan disahkan KKM !
 

TIPS PENJAGAAN KULIT

✔ Elakkan dari terlalu kerap mengambil sayur-sayuran yang bersifat sejuk seperti kangkung,timun,labu air atau kundur.
✔ Sebolehnya hadkan pengambilan buah-buahan yang menghasilkan air yang banyak seperti pisang atau betik.Amalkan minum jus lobak merah yang dicampurkan sedikit madu lebah.
✔ Jangan buang air kecil dan air besar serentak,sebaliknya cuba lakukan satu persatu.
✔ Jangan buang air ketika berada didalam air (kolam renang atau tab mandi). Ini dikatakan akan mampu melemahkan kemantapan vagina selain itu mempercepatkan monopus.
✔ Bersihkan alat kelamin setiap kali selesai hubungan intim,ia boleh melemahkan selain mengundang penyakit berjangkit
✔ Apabila mengambil jamu,jangan amalkan minum air kelapa kerana ia akan meneutralkan semula badan
✔ Untuk wanita lepas bersalin,pengambilan jamu boleh dimulakan pada jari ketujuh selepas melahirkan anak sehingga habis tempoh berpantang.
✔ Wanita yang bersalin secara pembedahan,digalakan mengambil jamu selepas 2 atau 4 minggu setelah luka pembedahan pulih
✔ Dalam tempoh 44 hari berpantang.jangan bersama dengan suami untuk mengelakkan kerosakan faraj.
✔ Sekiranya mendapati diri hamil,elakan mengambil jamu atau sebarang ubat-ubatan lain.
✔ Apabila usia mencecah 40 tahun,kurangkan pengambilan makanan laut sebalikanya lebihkan ulam-ulaman
 

PANTANG LARANG PRINCESS BVRC

✔Untuk hasil yang baik ,minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
✔Tidur awal,Rehat secukupnya
✔Amalkan gaya hidup sihat
✔Kurangkan makanan tidak berkhasiat
✔Lemak tinggi
✔Berminyak
✔Minuman bergas
✔Minuman keras

Dah tau manfaat Princess BVRC dan cara makan Princess BVRC now kita tengok Testimoni Princess BVRC pilihan dia pula

Princess bvrc testimoni

princess bvrc testimoni

Princess bvrc testimoni 1

Princess bvrc testimoni 2

princess bvrc testimoni 3

Princess bvrc review

Princess bvrc review

Princess bvrc review 1

Princess bvrc review 2

 

Testimoni princess bvrc

testimoni princess bvrc

Testimoni princess bvrc 1

Testimoni princess bvrc 2

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan princess bvrc murah disini..dan pastinya princess bvrc ori. Money back guarantee if not  princess bvrc original. Awas dengan princess bvrc tiruan

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga princess bvrcprincess bvrc price

princess bvrc murah

Borong princess bvrc Min 10 Kotak: Whatsapp 01126271834

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk princess bvrc ,5 kotak,RM265, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

CHECK PRODUK BELLA MAISON COLLAGEN YANG LAIN:

BVR Collagen

BVRC Advance

Save

Save

Save

Save

  • Anonymous

    September 8, 2017 #1 Author

    sis..princess bvrc ni di bancuh atau di kemam?

    Reply

    • admin

      September 10, 2017 #2 Author

      princess bvrc bleh kemam je

      Reply

Your email address will not be published.