Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Pudding Montox Soap Masker Review | Pudding Montox Testimoni Pudding Montox Soap Masker Review | Pudding Montox Testimoni
5
Pudding Montox Anda nak tegangkan payudara dan punggung? Nak cerahkan nipple yang gelap? Jom cuba PUDDING MONTOX SOAP MASKER sekali beli tahan 6 bulan... Pudding Montox Soap Masker Review | Pudding Montox Testimoni

Pudding MontoxPudding Montox Soap Masker

Anda nak tegangkan payudara dan punggung?
Nak cerahkan nipple yang gelap?
Jom cuba PUDDING MONTOX SOAP MASKER sekali beli tahan 6 bulan tau.
Sangat Jimat!
 
Sapu-sapu terus Anjal
Sapu-sapu terus Padat
Sapu-sapu terus Gebu
Sapu-sapu terus Tegang
Sapu-sapu terus Montok
Pudding Montox satu lagi produk hebat keluaran Berry Stoberry Pudding Montox membantu wanita tampil lebih mantap. Digunakan sebagai sabun atau masker. Dijamin berkesan seawal 1 minggu penggunaan. Nampak sahaja bekasnya kecil tapi sapu nipis-nipis sahaja. 1 bekas boleh tahan sehingga 6 bulan! Berbaloi sungguh dengan harganya!
pudding montox
FUNGSI & MANFAAT PUDDING MONTOX SOAP MASKER : 
🍓 Menambah keaslian asset wanita
🍓 Payudara/punggung menjadi montok, padat, berisi
🍓Menegang dan menganjalkan
🍓Mengembalikan warna puting payudara dan menjadi gebu
🍓Untuk kesan yg lebih ohsem.. gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya
🍓 Wangi seolah2 perfume badan
🍓 Menghaluskan kulit
SIAPA YANG WAJIB MENCUBA PUDDING MONTOX SOAP MASKER :
1.ibu-ibu yang payudaranya kendur
2. Para wanita yang aset sudah kendur
3. Para wanita yang puting payudaranya hitam akan kembali berwarna pink
4. Anak dara yang bakal berkahwin
5. Wanita yang bontot jatuh dan tidak lagi up
6. Wanita yang payudara kecil dan tidak menarik (selepas guna pudding ni payudara akan kelihatan lebih menarik serta padat dan penuh tapi bukan membesar)
7. Ibu yang sedang menyusui bayi sangat digalakkan kerana Pudding Montox dapat membantu mengalakkn pengeluaran susu badan apabila bila payudara mengembang (tidak berbahaya kerana ia hanya perlu disapu pada breast dan dibilas sahaja)
8. Payudara yang tiada isi dan kelihatan labuh jatuh ke bawah kerana mnyusu anak
9. Boleh digunakan oleh wanita mengandung.
CARA GUNA PUDDING MONTOX SOAP MASKER
CARA PENGGUNAAN PUDDING MONTOX SOAP MASKER : 
→ Cubit sedikit sahaja pudding ini kemudian letak air sedikit pada tapak tangan kemudian digosok pada payudara dan juga punggung. Gosok secara membulat sehingga ia kering (dalam masa 3-5minit).
→ Gunakan setiap kali mandi. Jika mandi 3kali sehari, maka guna lah sabun ini 3kali juga.
→ Selain diguna semasa mandi pudding ini juga boleh dibuat masker iaitu malam sebelum tidur sapu pada breast dan kemudian tidur, bangun pagi esok barulah dibilas. Tetapi cara ini mungkin tidak sesuai pada sesetengah kulit individu kerana ia agak melekit dan agak tidak selesa jika dibawa tidur.
WAJIB BACA SOALAN LAZIM UTK PUDDING MONTOX SOAP MASKER khas utk menegangkn dan meganjalkn payudara serta punggung
1. CARA SEBENAR DAN BERKESAN UTK JADIKN PAYUDARA DAN BONTOT SEMAKIN MANTOP

Gunakan sebagai rutin harian. Letak dalam bilik air, kalau mandi 3kali sehari, maka guna la sabun ni 3kali jugak. Cubit sikit ja puding ni kemudian letak air sikit gosok2 kat tangan pastu sapu kat keliling payudara secara membulat gosok2 smpai la kering. Biar 3-5minit macam tu bilas. Insyallah dalam masa seminggu payudara akan mula rasa nyut2 tandanya dia mula nak menegang. Nak buat masker pon boleh tapi saya xgalakkan la sebab menyusahkan sikit malam2 nak sapu..then melekit sikit. Kalau masker ada setengah orang sesuai setengah x. Sebab kan dia jenis sabun so tindakbalas dia berbeza mengikut kulit.

2. ORG MENGANDUNG, BERPANTANG SERTA MNYUSU BOLE GUNA X? BAHAYA X?
100% boleh sayang. Ni bukan supplement bukan jugak losyen. Dia just sabun saja, kita guna masa mandi, gosok dan bilas dah habis. Mudah, selamat dan berkesan untuk ibu yang meyusu, dia tak kan mengganggu proses penyusuan. Sebaliknya menguntungkn lg adalah sbb susu akan bertmbah meriah. bila payudara mula menegangkn aliran susu dlm badan pon semakin banyak (bole rujuk pada tstimoni ramai ibu2 yg mnyusu pon guna, susu mereka smpai terpercik dan basah kerana trlalu byk). utk ibu mngandung bila guna sabun ni dia akn mambantu menghilangkn sakit payudara yg semakin mgembang tu..dan bole mengelakkn dr trjadinya bengkak susu

3. BOLE GUNA UTK CERAHKN KULIT OR PUTING PAYUDARA X?
bole syg juz cubit skit then gosok2 dekat puting tu insylah makin ari makin pink nnt mula3 dia akn mngelupas dlu skit

4. KALAU SUAMI NK GUNA BOLE X?
bole tp dia nk gosok kt mana syg? kt bawah ka hahaha. adoi bahaya stg kembang semangkok hadik dia hakak xtgungjawap ya syg…

5. SELAMAT X? BAHAYA X?
insylah selamat syg kita ada KKM, kilang pon bertaraf gmp.bnda bersih serta halal….kadang2 mungkin akn ada jgk yg xsesuai tp bkn salah prduk syg tp salah kulit kita yg xsesuai dan jenis sensetif oleh itu sebelum mncuba apa2 saja prduk mohon pastikn jenis kulit masing2 dlu ya syg

6. SOALAN PALING PEMES
sis kata dia jenis puding tp kenapa bila smpai dia cair? haa dia cair la sbb dia kan puding so bila kena panas msa proses pnghantaran dia akan mncair oleh itu msa smpai ja rumah terus bukak penutup then masukkn dlm peti ais skejap.
xmasukn pon xpa sebenarnya xkesah pon guna cair or puding dia ttp berkesan..

7. SEBOTOL NI BOLE TAHAN LAMA X?
tahan 3bulan hingga 6bulan syg guna dia juz secubit shj

8. KENAPA DIA GUNA BERKESAN CEPAT SY DAH SEMINGGU GUNA TP BELUM NAMPAK HASIL?
sbb myb cara awak guna salah or awak malas gosok. kadang2 bgantung pada tahap kekenduran payudara masing2 jgk. ada stgh cpt ada stgh lmbt. xkn lak ibu yg anaknya 3pon guna dah bole tegang balik awk yg belum kawin xtgang2 k. yg pasti jgn pnah berenti berusaha kena yakin taw

9. ORANG YG DAH BERUSIA BOLE GUNA X? BERAPA HAD UMOR YG BOLE GUNA YA?
umor berapa pon bole guna syg tp kalau remaja seeloknya yg berumur 17tahun keats yg dah nenek2 pon bole guna syg bg tegang trpacak balik biorr atoknya jatuh cinta balik huhuhu

10. PUDING NI UTK ORG DAH KAWIN JA KA? BUJANG BOLE X?
mesti la bole syg.aset kita mmg la kena jaga dr awal sbelum trlmbat

11. KALAU DAH STOP GUNA NANTI KENDUR BALIK X?
maybe ya maybe x. sbb apa3 prduk pon selalunya kita kena guna konsisten syg. cuma bila dah mula tegang bole jarang2 guna dah dlm smngu skali mcm tu

12. DIA BOLE BESARKN NENEN X? SBB SY MMG DAH BESAR RISAU PULAK NNT MAKIN BESAR
jgn risau syg dia xmembesarkn dia mmg berfungsi utk bg anjal n tegang balk ja. then mencantikkn aset kita tu ja. tp ada jgk stgh org yg dlunya breast dia kecik tp lepas guna puding makin besar. sedangkn dia bkn mbesar syg cuma bila dia dah tegang so kita pon nmpk mcm dia besar. trick ja tu

13. BETUIIIIIIIIIII KA BERKESAN!!!!!
hat ni soalan maut. hakak marah dikk sbb awak xbjalan2 dlu kt website hakak sbb kita ada beratus testimoni penguna yg dah try semuanya puas ati nenen makin mantop makin tegang gituww kauu hadoooooo

Dah tau khasiat Pudding Montox dan Cara pakai Pudding Montox now kita tengok Pudding Montox testimoni pilihan dia pula

Pudding Montox Testimoni
Pudding Montox Testimoni
Testimoni Pudding Montox
Testimoni Pudding Montox
Pudding Montox Review
Pudding Montox Review
Pudding Montox Soap Testimoni
Pudding Montox Soap Testimoni
Testimoni Pudding Montox Soap
Testimoni Pudding Montox Soap
Pudding Montox Soap Review
 Pudding Montox Soap Review
*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Pudding Montox murah disini..dan pastinya Pudding Montox Soap original. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan Pudding Montox tiruan.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Pudding Montox | Pudding Montox Soap Price

Pudding Montox Soap Masker

RM65 SEMENANJUNG
RM70 SABAH/SARAWAK
 
FREE POSLAJU

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPPDETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk Pudding Montox Soap,1 set,RM65, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Dolly V Shape Mask Review | Dolly V Shape Testimoni

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!