Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Queen Of Mutiara Review | Queen Of Mutiara Testimoni | Queen Mutiara Queen Of Mutiara Review | Queen Of Mutiara Testimoni | Queen Mutiara
5
Queen Of Mutiara Review | Queen Of Mutiara Testimoni | Queen of Mutiara Kapsul | harga queen of mutiara | Testimoni Queen Of Mutiara... Queen Of Mutiara Review | Queen Of Mutiara Testimoni | Queen Mutiara

Queen Of Mutiara QM

Queen Of Mutiara Review | Queen Of Mutiara Testimoni | Queen of Mutiara Kapsul | harga queen of mutiara | Testimoni Queen Of Mutiara | Queen Mutiara QM

Kulit KUSAM, BERMINYAK dan BERJERAWAT?
Atau kulit mulai KERING, berJERAGAT dan hilang keANJALAan?
Badan selalu LETIH, LESU, TIDAK BERTENAGA ?
 
Jom amalkan kapsul awet muda raja mutiara QM QUEEN MUTIARA!
Lihat perubahannya pada kulit dan badan anda dari hari ke hari seawal minggu pertama!
queen of mutiara produk

Queen of mutiara hq | pantang larang queen of mutiara | queen of mutiara produk | queen of mutiara product

 

KHASIAT & KEBAIKAN QUEEN OF MUTIARA :

✔ Mencegah penuaan kulit
✔Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
✔Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
✔Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
✔Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
✔Menyahtoksikkan sistem badan
✔Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
✔Menenangkan minda & meringankan tekanan
✔Memberi tenaga / merangsang Qi badan
✔Mengatur semula metabolisme badan
✔Mengurangkan kegelisahan
✔Menenangkan hati
✔Merawat sakit kerongkong
✔Mengurangkan demam
✔Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
✔Membetulkan sistem saraf
✔Memperbaiki penglihatan
✔Merawat insomnia
✔Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
✔Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
✔Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
✔Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi
✔Sesuai di ambil Lelaki dan Perempuan
 
queen of mutiara product

BAHAN KANDUNGAN QUEEN OF MUTIARA QM:-

100% serbuk mutiara jepun Asli
Vitamin C
 

FUNGSI TAMBAHAN QUEEN MUTIARA QM :-

✔Memutih & mencerahkan kulit
✔Sebagai Milk booster (wanita)
✔Menghilangkan parut jerawat & jeragat
✔Menegangkan payudara
✔merawat masalah kulit kusam
✔Mengetatkan Miss V
queen of mutiara hq
 

CARA MAKAN QUEEN OF MUTIARA QM :-

Sebelum makan QM . Ambil dulu 2 gambar. 1 gambar tangan .1 gambar muka …. nanti dah hbis makan ambil lagi untuk nampak perbezaan …
 
1. Satu biji sehari sebelum makan. ( Jika nak kesan cepat makan 2 biji sehari – 1 biji pagi, 1 biji malam )
2. Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
3. Dan akhir sekali dah boleh makan untuk sarapan atau makan malam.
 

TIPS KESAN LEBIH CEPAT DENGAN PENGAMBILAN QUEEN OF MUTIARA :-

 
CARA PENGAMBILAN QM QUEEN MUTIARA MENGIKUT CARA JUE AZIZ :-
Minum Air putih Secukupnya
Digalakkan detox terlebih dahulu (bekam, detox patch, minuman detox)
pantang larang queen of mutiara
 

PANTANG LARANG QUEEN OF MUTIARA :-

✔Elakkan pengambilan kefein ( Kopi, Teh )
✔Elakkan minuman berkarbonat
✔Makanan bersifat tajam (Nenas, Jeruk, Asam)
✔Jarakkan Pengambilan ~4jam jika ada ambil suppliment lain.
 

SIAPA YANG BOLEH MAKAN UEEN OF MUTIARA :-

1. Lelaki
2. Wanita
3. Baby kuning
4. Kanak – Kanak
5. Ibu mengandung 4 bulan ke atas
6. Ibu menyusu
 

SIAPA YANG TAK BOLEH MAKAN QUEEN OF MUTIARA :-

1. Wanita dalam period
2. Wanita dalam pantang yang belum kering darah nifass..
3. Pesakit kencing manis/darah tinggi yang bergantung kene makan ubat hospital@ wajib makan ubat 3, 4 kali sehari
4. Pesakit jantung/gastrik/ Saraf/ asma
 

Dah tau khasiat queen of mutiara dan cara makan queen of mutiara now kita tengok queen of mutiara testimoni pilihan dia pula

Queen of mutiara Testimoni

Queen of mutiara Testimoni

Testimoni queen of mutiara

Testimoni queen of mutiara

Queen of mutiara review

Queen of mutiara review

QM Testimoni

QM Testimoni

Testimoni QM

Testimoni QM

QM review

QM review

Testimoni queen mutiara

testimoni queen mutiara

Queen mutiara review

queen mutiara review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

QUEEN OF MUTIARA TRIPLE TURBO WHITENING BOOSTER IN SACHET
QUEEN OF MUTIARA TRIPLE TURBO

KESAN PENCERAHAN 3 KALI GANDA 

Terbaru dari Queen of Mutiara (QM).
Serbuk Queen of Mutiara dalam bentuk sachet.
Dengan penambahan formula yang lebih advance dan kesan lebih cepat.

QM Triple Turbo Whitening Booster kini lebih power dan lebih mudah diambil.
Hanya perlu koyak sachet dan kemam aje dalam mulut…
Rasa raspberry yang sedap dan manis-manis.
Tidak perlu lagi ditelan dan dibancuh!
QM Triple Turboo Whitening Booster fungsinya adalah sama dengan Kapsul QM yang lama, Cuma yang membezakan yang terbaru ini dalam bentuk sachet .
Yang lama dalam bentuk kapsul.
Fungsi dan kebaikan yang sama, Cuma yang terbaru ini lebih hebat dan kesannya adalah lebih cepat.
UPGRADED DENGAN TAMBAHAN 3 AGEN UTAMA 
KUASA PEMUTIH !!! 
 
QM Triple Turboo Whitening Booster
Tambahan serbuk mutiara asli, gluta, astaxanthin, mix berries, dan maltodextrin.
Jom cantik gebu dengan QM terbaru.
Kesan lebih pinkish dan lebih glowing!
TRIPLE TURBO WHITENING
KHASIAT & KEBAIKAN QUEEN OF MUTIARA TRIPLE  TURBO WHITENING BOOSTER IN SACHET : 
  • Mencegah penuaan kulit
  • Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
  • Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
  • Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
  • Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
  • Menyahtoksikkan sistem badan
  •  Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
  • Menenangkan minda & meringankan tekanan
  • Memberi tenaga / merangsang Qi badan
  • Mengatur semula metabolisme badan
  • Mengurangkan kegelisahan
  • Menenangkan hati
  • Merawat sakit kerongkong
  • Mengurangkan demam
  • Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
  • Membetulkan sistem saraf
  • Memperbaiki penglihatan
  • Merawat insomnia
  • Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
  • Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
  • Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
  • Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi
  • Sesuai di ambil oleh Lelaki dan Perempuan
BAHAN-BAHAN KANDUNGAN QUEEN OF MUTIARA TRIPLE TURBO WHITENING BOOSTER IN SACHET : 
  • 100% serbuk mutiara jepun Asli
  • Vitamin C
  • Asthaxantin
  • Gluta
QUEEN OF MUTIARA TRIPLE TURBO
 1 Box QM Turbo : RM65 SM ; RM70 SS
FREE POS LAJU

Testimoni Queen Of Mutiara Sabun | QM Queen Black Soap Review

QM Queen Black Soap

Sukar mencari pembersih muka yang dalam masa sama mendetox kulit?
Ingin kulit berjerawat, kasar dan berminyak kembali halus anjal berseri2?
Masalah jeragat yang kian menebal di pipi?
Atau bawah lengan kusam berkerak serta celahan kelangkang gelap??
Cuba QM Queen Black Soap, kesan sepantas 1x penggunaan!!
Anda nak Kulit yang Lebih Putih ?
Lebih Mulus ? Kulit Gebu ?
Uollsss nak hilangkan Jerawat ?
Uollsss susah nak cari pencuci muka yang dalam masa yang sama Detoxkan kulit ?
Queen Black Soap kan ada !
Kesan sepantas 1xpenggunaan!
Ingin kulit berjerawat, kasar dan berminyak kembali halus anjal berseri-seri?
Masalah jeragat yang kian menebal dipipi?
Atau bawah lengan kusam berkerak serta celahan kelangkang gelap??
Queen BlackSoap merupakan Sabun hitam tapi boleh memutihkan kulit.
Pelik tak pelik tu..?.
Sabun hitam ni bukan sekadar memutihkan tapi juga dapat menghilangkan JERAWAT,
wajah bebas dari BERMINYAK, parut-parut JERAGAT pudar, kulit jadi FLAWLESS
danGLOWING.
Nak cantik Nak Jelita ?
Queen Black Soap kan ada 😍.
Sekali guna jerawat KECUT SERTA MERTA…. .
Wajah akan lebih bersih dan kulit persis kulit bayi..
Sangat LEMBUT dan GEBU!!
Queen Black Soap
FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN/MANFAAT QM QUEEN BLACK SOAP :
  • Mengecutkan jerawat dengan pantas!.
  • Memudarkan parut dan jeragat degil.
  • Mengatasi masalah kulit berminyak berlebihan.
  • Memulihkan kulit kusam & tona tak sekata seterusnya
  •  mencerahkan kulit.
  • Melembap, menghalus dan mengecilkan liang pori kulit.
  • Menanggalkan daki degil, kulit kasar, ketiak & celahan
  •  badan hitam.
  • Menghilangkan strechmark ibu2 selepas bersalin.
  • Mendapat kelulusan KKM (NOT150703738K).
  • Bleh diguna muka & badan, lelaki juga wanita.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif,
  • resdung atau normal.
  • Guna 2-3x sehari secara teratur untuk hasil terbaik.
  •  Biarkan buih 2-3 minit pada wajah sebelum dibilas.
BAHAN KANDUNGAN DALAM QUEEN BLACK SOAP :

  1. Argan Oil
  2. Charcoal
  3. Collagen
BERAT KANDUNGAN : 
50 GM / PCS
QM QUEEN BLACK SOAP
CARA PENGGUNAAN QM QUEEN BLACK SOAP
  • Guna 2-3x sehari secara teratur untuk hasil terbaik.
  • Biarkan buih 2-3 minit pada wajah sebelum dibilas.
TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT WAJAH YANG SIHAT
  1. Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan kimia  yang boleh merosakkan muka anda.
  2. Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
  3. Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga boleh disapu pada lengan dan leher.
  4. Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan  pengeluaran sebum minyak. Caranya dengan guna daun bunga tahi ayam.
  5. Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit  sebelum tidur dan bilas dengan air.
  6. Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker  pada muka anda dan biarkan sehingga kering…. Kemudian bilas dengan air.
  7. Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk  pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
  8. Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.
KELULUSAN KEMENTERIAN  KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
  • QM Queen Black Soap produk 100%ASLI ORIGINAL  dijamin HALAL dan disahkan KKM
PANTANG LARANG QM QUEEN BLACK SOAP
  • Untuk hasil yang baik, Amalkan gaya hidup sihat
  • Kurangkan makanan tidak berkhasiat
  • Lemak tinggi
  • Berminyak
  • Minuman keras
  • Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)
TESTIMONI SABUN BLACK QUEEN (QB) 
TESTIMONI SABUN BLACK QUEEN
SABUN BLACK QUEEN TESTIMONI
SABUN BLACK QUEEN TESTIMONI
SABUN BLACK QUEEN REVIEW
SABUN BLACK QUEEN REVIEW
Queen Of Mutiara Sabun Testimoni
Queen Of Mutiara Sabun Testimoni
Testimoni Queen Of Mutiara Sabun
Testimoni Queen Of Mutiara Sabun
Queen Of Mutiara Sabun Review
Queen Of Mutiara Sabun Review
QM Queen Black Soap Testimoni
QM Queen Black Soap Testimoni
Testimoni QM Queen Black Soap
Testimoni QM Queen Black Soap
QM Queen Black Soap Review
Ini sebahagian aje tau Testimoni pengguna…
Ada Beratus lagi sbenarnye…
Insyallah, Kami akan Update dari semasa ke semasa…
Sukar mencari pembersih muka yang dalam masa sama mendetox kulit?
Ingin kulit berjerawat, kasar dan berminyak kembali halus anjal berseri2?
Atau anda bermasalah bawah lengan kusam berkerak atau celahan kelangkang gelap??
Cuba QM Queen Black Soap, kesan sepantas 1x penggunaan!! FUNGSI & KEBAIKAN QM QUEEN BLACK SOAP : - Mengecutkan jerawat dengan pantas!
- Memudarkan parut dan jeragat degil
- Mengatasi masalah kulit berminyak berlebihan
- Memulihkan kulit kusam & tona tak sekata seterusnya mencerahkan kulit
- Melembap, menghalus dan mengecilkan liang pori kulit
- Menanggalkan daki degil, kulit kasar, ketiak & celahan badan hitam
- Menghilangkan strechmark ibu2 selepas bersalin
- Mendapat kelulusan KKM (NOT150703738K)
- Boleh diguna muka & badan, lelaki juga wanita
- Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif, resdung atau normal
* Guna 2-3x sehari secara teratur untuk hasil terbaik * Biarkan buih 2-3 minit pada wajah sebelum dibilas
. 
ORIGINAL
. 
WHATSAPP +6012-9776339

#palovabeautycentre #qm #qmblacksoap #queenblack #queenblacksoap #blacksoap #queenofmutiara #sabunqm #sabunqueen #sabunqueenblack #queenblacksoapterbaik #sabunqmori #queenblackk #sabunwajah #sabunbadan #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitkusam #nakcantik #originalproduct #freepostagesm #bazaaronline
EXCLUDE POS LAJU
Seketul: RM39
 
POS LAJU
Semenanjung : RM6
Sabah / Sarawak : RM11

 


QM APPLE FIBER SLIM REVIEW | Queen Of Mutiara Fiber Testimoni

QM APPLE FIBER
Bertukar wajah….
Bungkusan lebih menarik, lebih kecil, ia mempunyai peratusan organic apple fiber yg tinggi yang mampu memberi tindakbalas yg cepat seawal 4 jam segala lemak, minyak, gula, kolestrol dan toksin terbuang dengan mudah. Collagen yg ada dalam Apple Fiber ini menjadikan kulit lembab, bersih dan semakin cerah!!

QM APPLE FIBER SLIM
Dya Apple Fiber (Collagen + Stemcell)- perut kempis tidak menggelebeh dengan formula unik semulajadi Dya Apple Fiber yang kaya dengan serat.

Disyorkan kepada sesiapa yang menghadapi masalah perut buncit, sembelit, terlebih berat badan dan nafas berbau. Pengambilan yang teratur, satu paket selepas makan malam akan melalui pembuangan yang lawas tanpa cirit-birit.
KANDUNGAN APPLE FIBER :
  • Organic Apple Fiber
  • Grape Fiber Collagen
  • Apple Steamcell
  • Alovera
Tanpa Gula !
Tanpa Pewarna !
Tanpa Bahan Pengawet !
KESAN SELEPAS MENGAMBIL DYA APPLE FIBER


TEMPOH 1-5 HARI
1.Pembuangan najis yang banyak (mungkin berbau busuk dan bewarna hitam)
2.Pembuangan lebih dari sekali (2 atau 3kali)
3.Kerap kali terkentut mengeluarkan angin-Masalah sembelit bertambah baik

SELEPAS 15 HARI
1.Toksik semakin berkurangan
2.Lemak yang tak diperlukan semakin terbuang
3.Perut semakin kurang buncit dan badan semakin langsing

Produk kami hasil penyelidikan yang terbukti dapat membantu mengatasi masalah perut buncit dan sembelit tidak kira lelaki mahupun wanita. 

Queen Of Mutiara Fiber
SIAPA YANG BOLEH AMALKAN DETOX SLIM NIH ??
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Lelaki dan wanita
Kanak-kanak yang mempunyai masalah berat badan berlebihan.

FIKIRKAN SEJENAK…

  • Selalu mengambil apa-apa ubat atau makanan tambahan sebelum-sebelum ini, tapi tak memberi kesan yang diinginkan pada badan?
  • Salahkan produk atau ubat tersebut kerana tidak memberikan hasil seperti yang dinyatakan?
  • Jangan lagi salahkan produk itu kerana yang menyebabkan sesuatu produk makanan tambahan atau ubat tu tidak berhasil dan bertindak balas pada badan ialah kerana ada toksin yang terkumpul di dalam badan anda sendiri!
  • Juga kepada mereka-mereka yang ada mengambil produk QM tapi tidak berkesan dan berhasil, disarankan WAJIB untuk detoxkan badan dulu.
  • Baru makan QM semula. Ini kerana toksin yang terkandung di dalam badan akan menghalang apa-apa supliment tambahan untuk diserap di dalam badan kita.
Minuman DETOX APPLE FIBER ini akan memastikan usus kita sentiasa sihat dan dapat membuang segala kotoran dan toksin yang tidak diperlukan oleh badan dengan lancar dan sepenuhnya♧
Penyebab kepada plbagai penyakit apabila usus tidak sihat dan toksin yang baynyak terkumpul di dalam badan:
QM Apple Fiber Slim Detox
MenangisSembelit
MenangisPerut kembung
MenangisSakit dan bisa-bisa tubuh badan
 MenangisRasa lemah dan tidak bermaya
MenangisKulit pucat dan kusam
MenangisKegemukan yang mendadak
 MenangisKurus tapi perut besar / buncit
 MenangisMudah masuk angin dan pening
 MenangisMuntah dan sering loya

CARA MEMBUAT QM APPLE FIBER :

  1.    Bukak 1 Sachet Apple Fiber
  2. Sediakan air dalam 180ml
  3. Masukkan 1 Sachet tadi dalam air & Shake / Kacau
  4. Dah bule Minum & Rasa Apple yang sangat Sedap !

15 sachets x 10g

TESTIMONI PENGGUNA APPLE FIBER SLIM :

TESTIMONI QM APPLE FIBER
TESTIMONI QM APPLE FIBER
Queen Of Mutiara Fiber Testimoni
Queen Of Mutiara Fiber Testimoni
Ini merupakan sebahagian dari Testimoni kami tau…
Banyak lagi testimoni dari pengguna…
Memang sangat Berpuas hati..
Memang rugi la sape yang masih belom mencuba…
Sebab apa ?
Sebab bila dah Detox memang senang atau mudah la supplement lain untuk
bertindak dalam tubuh badan kita….

QM Apple Fiber Slim Detox

EXCLUDE POS LAJU
Sekotak : RM49
POS LAJU CHARGE :
SEMENANJUNG : RM6
SABAH / SARAWAK : RM11

 


Dapatkan queen of mutiara murah disini..dan pastinya queen of mutiara Original. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan queen of mutiara tiruan..queen of mutiara bahaya ialah yang fake.

queen of mutiara bahaya

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga queen of mutiara / queen of mutiara price

queen of mutiara product
1BOTOL RM55 SM / RM60 SS
2BOTOL RM100 SM / RM105 SS
3BOTOL RM150 SM / RM155 SS
 
FREE POSTAGE
(1BOTOL – 10BIJI)

Harga QUEEN OF MUTIARA TRIPLE TURBO / QM Triple Turbo price

QUEEN OF MUTIARA TRIPLE TURBO

1 Box QM Turbo : RM65 SM ; RM70 SS
FREE POS LAJU

Harga Queen Of Mutiara Sabun | QM Queen Black Soap price

QM Queen Black Soap

EXCLUDE POS LAJU
Seketul: RM39
 
POS LAJU
Semenanjung : RM6
Sabah / Sarawak : RM11

Harga QM APPLE FIBER SLIM  | Queen Of Mutiara Fiber price

QM Apple Fiber Slim Detox

EXCLUDE POS LAJU
Sekotak : RM49
POS LAJU CHARGE :
SEMENANJUNG : RM6
SABAH / SARAWAK : RM11

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk queen of mutiara,3 Bottle,RM150, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Kopi Hijau Untuk Diet : Kopi Hijau Untuk Diet

Jamu Ibu Dara Tip Top : Jamu Ibu Dara

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.