Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Sabun Al Razi Testimoni | AL Razi Soap Review | AL Razi Skincare Review Sabun Al Razi Testimoni | AL Razi Soap Review | AL Razi Skincare Review
4.5
Sabun Al Razi Testimoni | AL Razi Soap Review | AL Razi Skincare Review 2017 | Testimoni AL Razi | Harga Sabun Al Razi... Sabun Al Razi Testimoni | AL Razi Soap Review | AL Razi Skincare Review

sabun al razi

Sabun Al Razi Testimoni | AL Razi Soap Review | AL Razi Skincare Review 2017 | Testimoni AL Razi | Harga Sabun Al Razi

– 1 KOTAK MENGANDUNGI 2 SABUN

Sabun Al Razi selamat digunakan dan disahkan oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia

NO. KKM –> NOT131103088

Sabun AL Razi merupakan kombinasi HERBA SEMULAJADI,BEBAS BAHAN KIMIA,serta HALAL bagi MEMBANTU merawat masalah kulit seperti :-

*Cara Menghilangkan Jerawat /Jerawat Batu
*blackhead/whitehead
*Pori-pori terbuka
*Pigmentasi
*Membantu Mencerahkan bahagian muka & badan
*Membantu Meratakan tona kulit muka,
*Membantu Mengurangkan kedutan.
*Membantu menghilangkan jeragat,
*Membantu Membuang parut kecil seperti sel kulit mati
*Membantu Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

 

KEBAIKAN SABUN AL RAZI:

ALOE VERA/LIDAH BUAYA -> boleh merawat parut jerawat,bekas luka dan mengurangi keradangan kulit muka,ia juga digunakan sebagai rawatan untuk kulit yang terbakar sinaran matahari
 
TEA TREE OIL -> untuk mengatasi kulit berjerawat. Kandungan anti bakterianya efektif untuk mengecutkan jerawat yang meradang.
OLIVE OIL -> membantu pengelupasan sel-sel kulit mati,
pemakaian minyak zaitun pada tubuh juga membuat kulit .
EXTRAK TIMUN -> Baik untuk kulit kering, kulit yang terbakar sinar matahari, kandungan vitaminnya yang tinggi serta melembapkan kulit kandungan mineral sangat membantu mengatasi kekeringan kulit.
EXTRAK Vitamin C -> mampu menyegarkan kulit serta memutihkan wajah secara semulajadi
EXTRAK BAWANG PUTIH -> merawat jerawat batu paling berkesan serta Melembutkan kulit wajah
EXTRAK SERAI -> manfaat serai merupakan rawatan paling berkesan untuk membunuh 99% kuman di kulit muka

CARA PAKAI SABUN AL RAZI

Mula2 Basahkan wajah dengan air suam
agar pori-pori lebih terbuka. Dengan ini, khasiat Sabun akan lebih
mudah meresap ke wajah.
Gosokkan Sabun al razi di telapak tangan
dengan sedikit air, dan sapukan secara lembut
dengan jari tangan ke seluruh wajah bermula
dari dahi, hidung, pipi dan leher
Basuh muka dengan air beberapa kali
sehingga sisa-sisa sabun hilang di wajah.
Gunakan air sejuk agar pori-pori tertutup
dan melancarkan peraliran darah.
Keringkan wajah dengan tuala bersih.
Pastikan bukan dengan baju atau kain yang sudah diguna.
jangan mencuci wajah apalagi menggosok
wajah secara berlebihan,seperti 6-7kali malah
akan meningkatkan produksi minyak sobaceous
yang dapat menyebabkan masalah kulit pada wajah.
Cuci wajah 1-2 kali sehari dengan menggunakan

sabun Al-Razi sudah memadai.

Dah tau khasiat Sabun Al Razi dan cara pakai Sabun Al Razi now kita tengok Sabun Al Razi Testimoni pilihan dia pula:)

TESTIMONI SABUN AL RAZI

Testimoni Sabun Al Razi

SABUN AL RAZI TESTIMONI

Sabun Al Razi Testimoni

SABUN AL RAZI REVIEW

Sabun Al Razi review

AL RAZI SOAP REVIEW

al razi soap review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan sabun al razi murah disini..dan pastinya sabun al razi Original. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan sabun al razi tiruan. Sabun al razi bahaya dan sabun al razi tak bagus ialah yang fake


AL RAZI SKINCARE

Al razi skincare testimoni | Al razi skincare review | Al razi skincare 5 in 1 testimoni

DAH TRY MACAM-MACAM SET SKINCARE NAK PUTIH??
INGINKAN SET SKINCARE PALING BERKESAN??
AL RAZI SKINCARE PRODUK YANG ANDA CARI-CARI!!!
 
Al Razi Skincare ialah merupakan produk yang sesuai untuk kulit bermasalah seperti berjerawat dan berminyak.Jangan lupa pakai set skincare Al Razi sebelum keluar rumah.. hanya perlu sapu seluruh muka sahaja, tak perlu pakai bedak, tahan
lama dan tak berminyak .Jom cantik seawal 5 hari dengan set skincare Al Razi . Jom dapatkan Al Razi Skincare harga bukan beratus ratus pun .. Harga pun mampu milik.Al Razi Skincare!!.Kulit muka, tekak,tangan pun boleh pakai. Bukan produk zaman mak nenek ye, tapi ramai jugak mak nenek yang nak cuba dengan produk set Al Razi ni.. huhu.So siapa yang masih belum cuba Al Razi Skincare , meh wassap lelaju
nak bagi harga terlajak murah.Al Razi Skincare selamat diguna TANPA BAHAN KIMIA,TIADA PENGGELUPASAN,dan yang paling penting LULUS KKM!. 10 kali LEBIH BERKESAN,10 kali LEBIH PUTIH dengan set Al Razi Skincare nie..
 
Al Razi Skincare baru CERAH BAK KOREA!.Kesan seawal 5 hari je!! Produk herba terbaikkkk.Tak cuba tak tahu,dah cuba mesti puas hati.Seronok bila pakai Al Razi Skincare nie..nak tahu kenapa???? Sebab bila nak pakai tak perlu nak
tonyoh-tonyoh tau.Sapu lembut-lembut.Tengok-tengok senang jer dia meresap.Macam sebelum ni gunakan skincare lain tapi rasa susah sangat nak menyerap,kan?.takpe, pakai Al Razi Skincare ni confirm rasa lain.Cepat-cepat , sempat lagi nak selit order untuk pos arini. Stok baru sampai nie haa :).
Nak order ?pm laju-laju!!! Sape cepat dia dapat ..
 
 

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT AL RAZI SKINCARE

Membantu merawat masalah jerawat dan jeragat.
Cepat menyerap ke dalam kulit.
Mudah dan senang dibawa.
Ikut warna kulit kita.
Sesuai dengan semua jenis kulit.
Sesuai dengan semua jenis warna kulit.
Muka semakin glowing dan gebu.
Tidak berminyak
 

KANDUNGAN AL RAZI SKINCARE

Moisturizer.
Treatment.
Soap.
Night cream.
Day cream.
 

CARA GUNA AL RAZI SKINCARE

Basahkan muka dengan air suam, gosokkan sabun Al-Razi kat tapak
tangan sehingga berbuih, sapu secara rata dan lembut ke wajah
selama 2-3 minit kemudian bilas dgn air biasa/air sejuk.
Cuci muka dengan sabun Al-Razi 2x sehari- Siang hari sapukan
Day Cream dan diikuti Sunblock.
Kemudian malam hari sapukan Night Cream dan Treatment Cream.
 
 

TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.
 
 
KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
 
Al Razi Skincare produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
HALAL dan disahkan KKM !.
 
 

PANTANG LARANG AL RAZI SKINCARE

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)

Dah tau kebaikan AL Razi Skincare dan cara pakai AL Razi Skincare now kita tengok AL Razi Skincare testimoni pilihan dia pula

AL Razi Skincare Testimoni

AL Razi Skincare Testimoni

AL Razi Skincare Review

AL Razi Skincare Review

AL Razi Skincare 5 in 1 Testimoni

AL Razi Skincare 5 in 1 Testimoni

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan AL Razi Skincare murah disini..dan pastinya AL Razi Skincare Original. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan AL Razi Skincare tiruan. AL Razi Skincare bahaya dan AL Razi Skincare tak bagus ialah yang fake

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Sabun Al Razi / Al Razi Soap

Sabun al razi soap murah

 

Harga al razi skincare 5 in 1 / al razi skincare price

al razi skincare murah


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
cimb
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
maybank
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Sabun Al Razi ,3 kotak,RM105, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

Like Sabun Al Razi FB : https://www.facebook.com/SabunAlRaziMurah/

PRODUK LAIN

Moleek Skincare : Moleek Skincare

Deeja Cosmetic : Deeja Cosmetic

K doll beauty skincare : K doll skincare

Tati Skincare Original : Tati Skincare

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.