Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Sabun Pewitt Testimoni | Sabun Pewiit Review | Pewitt Soap Original Sabun Pewitt Testimoni | Sabun Pewiit Review | Pewitt Soap Original
4.5
  Sabun Pewitt Testimoni | Harga Sabun Pewiit | Pewitt Soap Review | Sabun Pewit 2017 | Pewitt Soap Original Risau JERAWAT Makin TERUK? Tambah... Sabun Pewitt Testimoni | Sabun Pewiit Review | Pewitt Soap Original

 

Sabun Pewitt

Sabun Pewitt Testimoni | Harga Sabun Pewiit | Pewitt Soap Review | Sabun Pewit 2017 | Pewitt Soap Original

Risau JERAWAT Makin TERUK?
Tambah Lagi, Muka BERMINYAK.
Kulit ada jerawat pasir, jerawat bernanah, kesan parut & bintik2 hitam??…Tidak!!!…
Mahu Penyelesaian SEGERA?
 
Mahu kulit segar dan cantik bersih sepanjang hari
Skincare sedia ada buat kulit tambah bermasalah dan kusam
Kurang gemar memakai pelbagai krim muka
Cukup dengan bersabun dengan SABUN PEWIIT dua kali sehari..
Bebaskan kulit wajah dari sebarang cela dengan SABUN PEWIIT .
Sabun Pewitt membantu penyelesaian kepada kulit bermasalah !!
Miliki kulit cerah sekata tanpa jerawat dan jeragat dengan bantuan Pewitt Soap !!!!Sabun Pewiit telah dirumuskan oleh bahan-bahan semulajadi
Sabun Pewiit dirumus khas 100% herba semula jadi iaitu formulasi bunga cengkih, kayu manis, kolagen dan vitamin C. Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya. Paling penting, ianya lulus KKM.
 

Kelebihan Sabun Pewitt Untuk Anda

Kesan sabun pewitt, insya Allah, berkesan membantu anda SUPAYA wajah anda bebas dari masalah JERAWAT yang TERUK.
Kebaikan sabun pewitt..SUPAYA wajah lebih licin. Dan Muka dah tak berminyak.
✔SUPAYA menghilangkan parut jerawat yang dah bertahun-tahun ada di muka.
✔SUPAYA Muka lebih Putih dan berseri

 

 pewitt soap

Sabun Pewitt | Sabun Pewiit | Pewitt Soap | Sabun Pewit

KANDUNGAN DAN KHASIAT PEWITT SOAP

✔ Ekstrak bunga cengkih
✔ Ekstrak kulit kayu manis
✔ Ekstrak collagen
✔ Vitamin C
✔ Semua ekstrak halal
✔ Homemade
 

Bagaimana sabun pewitt memulihkan kulit anda?

Bunga Cengkih
✔membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu
Kulit Kayu Manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan jerawat
Collagen
✔mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit serta merawat kulit mati dan memulilkan kulit dari kesan parut jerawat .
Vitamain C
✔Menyegarkan kulit dan merawat parut jerawat dan juga lekuk2 jerawat
 

KEISTIMEWAAN SABUN PEWIT

fungsi sabun pewitt Membantu Cara Menghilangkan Jerawat biasa & jerawat batu
sabun muka pewitt Membantu memudarkan kesan serta parut jerawat
sabun pewitt soap Membantu mencerah & memutihkan seluruh wajah
sabun pewittt Membantu mengecilkan liang pori2
kegunaan sabun pewitt Membantu mengekalkan kesihatan kulit muka
sabun pewitt original Membantu muka anda akan berasa lebih segar
sabun pewitt kkm Membantu melembapkan kulit scra berpanjangan
✔Sabun Pewiit Membantu membuang toksik pada wajah
✔Sabun Pewiit Membantu menghalang pembentukan blackhead & whitehead
✔Sabun Pewitt Membantu mengawal minyak berlebihan dimuka
 

Cara guna Sabun Pewitt

Cara guna sabun pewitt sangat mudah. Gosokkan sabun pewit sehingga berbuih, cuci dan gosokkan secara lembut pada kulit muka hingga sekata…biarkan sebentar kemudian bilas muka dgn air bersih.
Mudah aje kann cara pakai sabun pewitt ?? Semua orang pun suka…Nak2 lagi lepas habis cuci muka, kulit rase licin n lembut je

Cara Guna Sabun Pewiit

Guna 3-5 kali sehari waktu Pagi, tengahari, selepas magrib @ malam sebelum tidur
 sabun pewiit

Dah tau khasiat sabun pewitt dan cara Guna Sabun Pewiit now kita tengok Testimoni pewiit soap pilihan dia pula

Testimoni Sabun Pewiit

testimoni sabun pewitt

Sabun Pewiit testimoni

sabun pewitt testimoni

 

Sabun Pewiit Review

Sabun Pewiit review

Testimoni Sabun Pewitt

Testimoni Sabun Pewitt

Sabun Pewitt Testimoni

Sabun Pewitt testimoni

Sabun Pewitt Review

Sabun Pewitt review

Testimoni Sabun Pewit

Testimoni Sabun Pewit

Sabun Pewit Testimoni

Sabun Pewit testimoni

Sabun Pewit Review

Sabun Pewit Review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Sabun Pewitt murah disini..dan pastinya Sabun Pewitt Original. Money back guarantee if not Sabun Pewit Original. Sabun pewitt bahaya ialah sabun pewitt tiruan. keburukan sabun pewitt tiruan semestinya sabun pewitt tak berkesan.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Sabun Pewitt / Sabun Pewitt price


sabun pewitt harga pasaran : Rm40 SM Rm 45 SS

harga sabun pewiit

Borong Sabun Pewitt @ Sabun Pewiit @ Pewitt Soap @ Sabun Pewit Min 6: Whatsapp 01126271834 stokis sabun pewitt


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Sabun Pewiit ,3 kotak,RM75, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

Like Sabun Pewitt FB: https://www.facebook.com/PewitSoap/

PRODUK LAIN

Prokas Sakit Lutut : Prokas

Munafie Panty : Munafie Panty

Tablet Genius rr4u : RR4u

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.