Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Susu Maaez Testimoni | Susu Maaez Review | Testimoni Susu Maez Susu Maaez Testimoni | Susu Maaez Review | Testimoni Susu Maez
5
Susu Maaez Original | susu maaez testimoni | susu maaez review | kebaikan susu maaez | harga susu maaez | Testimoni Susu Maez Sering... Susu Maaez Testimoni | Susu Maaez Review | Testimoni Susu Maez

susu maaez

Susu Maaez Original | susu maaez testimoni | susu maaez review | kebaikan susu maaez | harga susu maaez | Testimoni Susu Maez

Sering MENGGARU kerana kulit gatal hingga tinggal parut hodoh?
Anak kecil merengek akibat ruam lampin, eczema atau LECUR + luka kecil?
 
Tidak selesa dipandang jelek kerana kulit kusam, PANAU atau Kudis?
 
Atau sakit nya tumit yang pecah merekah bak tanah Kering di musim Kemarau??
 
Mahukah anda miliki kembali kulit mulus halus gebu bak bayi?
 
Bebas dari masalah kulit KASAR, gelupas dan bersisik?
 
Jom amalkan SUSU MAAEZ dan rasai perubahannya seawal 5 hari!
 
Susu Maez ialah susu yang dirumuskan khas untuk rawat kulit seluruh badan. Diformulakan
dengan bahan utama Susu Kambing dan Sarang Burung Walit, formula ini sangat bersesuaian antara satu sama lain kerana seperti yang kita tahu susu kambing adalah susu terbaik selepas susu ibu dan sarang burung walit bagus untuk kulit.
 
Susu Maez keluaran Sofieya Beauty khusus untuk merawat masalah kulit. Sesuai untuk kanak-kanak juga dewasa seisi keluarga. Okay Susu Maez ni tersangatttlah bagus, kulit automatik akan jadi lebih halus, mulus, dan gebu kalau uols minum susu ni.
 
Kalau uolss ada masalah kulit kering, bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit, ekzema atau apa-apa masalah kulit (seperti jerawat, jeragat, parut) memang sangat syorkan uolss consume susu ni. Ibu menyusu dan hamil pun boleh consume jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat alahan.
Susu Maez ialah susu yang dirumuskan khas untuk rawat kulit seluruh badan. Diformulakan dengan bahan utama Susu Kambing & Sarang Burung Walit , formula ini sangat bersesuaian antara satu sama lain kerana seperti yang kita tahu susu kambing adalh susu terbaik selepas susu ibu dan sarang burung walit bagus untuk kulit. Susu Maez keluaran Sofieya Beauty khusus untuk merawat masalah kulit.. kesan sepantas 5hari. sesuai untuk kanak-kanak juga dewasa seisi kluarga.
 
JANGAN BELI Susu Maez ini tanpa ketahui KEAJAIBAN Susu Maaez dalam menyelesaikan masalah kulit anda. Susu terbaik menyelesaikan MASALAH KULIT SEAWAL 5 HARI!!.Susu maez susu baik untuk kulit dan minda.Telah dibuktikan dengan pelbagai testimoni berjaya!!.
 
Jom minum susu maez..Dengan izin Allah juga,susu sebegini bukan sahaja membantu mencerdaskan otak malah memberi kesihatan tubuh, membantu kesembuhan pada penyakit-penyakit yang melibatkan struktur dan fungi otak seperti Alzheimer, Parkinson, Strok dan lain-lain penyakit.
 

KHASIAT & KEBAIKAN SUSU MAAEZ by SOFIEYA BEAUTY :

– Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
– Membantu mengatasi masalah kulit seperti ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
– Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
– Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
– Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
– Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
– Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan
– Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
– Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
– Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu
– Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
– Mengurangkan masalah keguguran rambut @ kuku rapuh
– Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu
– Sesuai seisi keluarga termasuk kanak2, ibu hamil & menyusui bayi!
 

BAHAN KANDUNGAN SUSU MAEZ :

– Susu Kambing, Sarang Burung Walit, Kolagen Laut, Habbatus Sauda, Kurma, Madu, Delima, Kismis, Zaitun, Buah Tin, Biji Aprikot (Vitamin B17), Tomato, Dextrose, Krimer
 

CARA PENGAMBILAN SUSU MAAEZ YANG DISARANKAN :

Untuk bayi menyusu badan :
ibu perlu minum Susu Maez agar zat / manfaat akan diperolehi oleh bayi yang disusui (anak & ibu akan mendapat khasiat sama serentak!)

susu maaez untuk ibu hamil

Untuk anak2 yang minum Susu Formula :
masukkan 1 sudu kecil Susu Maaez dalam botol susu mereka dan dibancuh bersama. Minum pagi dan malam.
 
Untuk anak-anak yang sedang membesar @ lelaki dan wanita dewasa :
Jadikan SusuMaaez sebagai minuman harian semasa bersarapan / sebelum tidur malam. Bancuh dalam secawan (150ml) air panas.
 
** Untuk yang mengalami masalah sakit kulit Kronik, amalkan minum 2x sehari (pagi & malam).
PANTANG LARANG SUSU KAMBING MAAEZ
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)

Susu maaez berapa sachet ? ISIAN KANDUNGAN : 20 SACHET / KOTAK

Dah cuba macam2 cara tapi tak berkesan?
Okay, bagi yang mempunyai masalah tersebut jangan cepat mengalah sebab uolls ada 1 lagi jalan penyelesaian! Susu Maez boleh membantu anda menyelesaikan masalah kulit.
Ianya telah dibuktikan dengan pelbagai testimoni berjaya! Dari kulit penuh kesan merah-merah jadi hilang 100%, dari kulit bernanah jadi sembuh sepenuhnya.
.
Tak percaya? Uolls boleh lihat di testimoni pengguna SUSU MAEZ kami. Mesti terkejut punya! Huhu

Dah tau khasiat susu maaez dan cara minum susu maaez now kita tengok Testimoni susu maaez pilihan dia pula.

Testimoni susu maaez

Testimoni susu maaez

Testimoni susu maaez 1

Testimoni susu maaez 2

Testimoni susu maaez 3

Susu maaez review

Susu maaez review

Susu maaez review 1

Susu maaez testimoni

Susu maaez testimoni

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan susu maaez murah disini..dan pastinya susu maaez original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan susu maaez tiruan. Susu maaez bahaya ialah susu maaez fake. Hanya dapatkan dari stokis susu maaez yg sah.

BERMINAT Produk Original dari Susu Maaez HQ
JOM ORDER .
CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga susu maaez / susu maaez price

susu maaez murah

 
1 kotak Rm 55 sm/ rm60 ss
2 kotak Rm 105 sm/ rm110 ss
3 kotak Rm 150 sm/ rm155 ss
FREE POSTAGE

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Susu Maaez ,3 kotak ,RM150, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Irine nadia BT. Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Belleza Collagen : Belleza Collagen

Kdoll beauty skincare : Kdoll beauty skincare

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.