Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Umma Lacto Milk Booster | Umma Lacto Review | Umma Lacto Testimoni Umma Lacto Milk Booster | Umma Lacto Review | Umma Lacto Testimoni
5
  Umma Lacto Milk Booster | Umma Lacto Review | Umma Lacto Testimoni Susu Kering? Susu Tak Keluar? Susu Kurang Pekat? Stok Susu Tak... Umma Lacto Milk Booster | Umma Lacto Review | Umma Lacto Testimoni

 

Umma Lacto Milk Booster

Umma Lacto Milk Booster | Umma Lacto Review | Umma Lacto Testimoni

Susu Kering?
Susu Tak Keluar?
Susu Kurang Pekat?
Stok Susu Tak Cukup?
Bayi tak Kenyang?
Tercari-cari produk MILK BOOSTER yang sesuai?
UMMA LACTO membantu meningkatkan pengeluaran Susu Ibu
 
KESAN SEAWAL 2 SACHET!!
Umma Lacto

Umma Lacto Milk Booster | Umma Lacto Review | Umma Lacto Testimoni

Hye mommies..Tengah mencari Milk Booster ke? Jom try sekarang, UMMA LACTO merupakan Milk Booster keluaran Legacy Secret ni..in sya Allah tak menyesal taw!
“Umma Lacto telah banyak membantu ibu-ibu yang mempunyai masalah kekurangan susu badan..susu melimpah-limpah hanya dalam masa 3 hari sahaja”
 
“Susu Ibu adalah SUSU TERBAIK Untuk Si Bayi! AMAT RUGI Jika Penyusuan Susu Ibu TAK Dapat Di Lakukan Kerana SUSU BADAN KURANG dan Sis TAK TAHU Cara Terbaik Untuk Tambah Dan Banyakkan Susu Badan Dengan MUDAH Dan SELAMAT “
 
UMMA LACTO ini berfungsi sebagai milk booster bagi wanita yang sedang menyusukan bayi. Seperti yang kita tahu, susu ibu merupakan susu yang terbaik, tapi ada juga para ibu yang mempunyai masalah kekurangan susu badan. Dengan adanya produk UMMA LACTO ni, macam-macam kebaikan dan kelebihan yang akan diperolehi.
 

KENAPA PERLU PILIH UMMA LACTO SEBAGAI MILK BOOSTER ANDA??

✔Rasa yang sedap
✔Boleh dicampur dengan minuman lain
✔Tidak berbau
✔Kandungan 100% makanan Sunnah
✔Sentiasa Rasa kenyang
 

KELEBIHAN UMMA LACTO MILK BOOSTER :-

✔Membantu pengeluaran susu ibu dan memperbanyakkan susu ibu
✔Memberi ibu rasa kenyang berpanjangan
✔Membekalkan tenaga untuk ibu sepanjang hari
✔Membantu membekalkan zat besi dan mineral secukupnya kepada ibu dan bayi
✔Membantu mengelakkan sembelit
✔Membantu kesihatan perut dan kolon
✔Sebagai prebiotik ibu dan anak
✔Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔Membantu mengurangkan risiko jaundis kepada bayi
✔Membantu mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
✔Membantu membekalkan kalsium dan menguatkan tulang ibu selepas bersalin
✔Membantu mencantikkan kulit ibu selepas bersalin
✔Membantu membuang angin dalam badan dan mengelakkan kembung perut
 

KHASIAT UMMA LACTO MILK BOOSTER :-

✔ Menambah kualiti dan kuantiti susu ibu
✔ Mengelakkan sembelit
✔ Memberi rasa kenyang dan bertenaga pada ibu
✔ Membuang angin
✔ Mengurangkan paras kolesterol dalam badan
✔ Membantu membekalkan kalsium dan menguatkan tulang ibu selepas bersalin dan banyak lagi khasiatnya
 
Golongan Pengguna: Ibu yang menyusukan bayi sahaja.
 

KANDUNGAN UMMA LACTO MILK BOOSTER :-

UMMA LACTO dirumas dari 19 bahan semulajadi yang berkhasiat seperti susu kambing, susu skim, kurma, habbatusauda, madu, ekstak halia, alfafa, kismis, halba, beras perangm stevia, spirulina, manna (gam arab), serbuk soya, ekstrak bawang putih, fruktosa, serbuk protein dan fiber daripada buah-buahan.
 

Umma lacto bagus ke? Umma lacto tak berkesan ? Umma lacto berkesan ke?

KEBERKESANAN TERBUKTI UMMA LACTO MILK BOOSTER :-

✔ Bila Pump Banyak Susu Keluar
✔ Bra sampai Basah Susu keluar tanpa henti
✔ Kesan seawal 2 sachet
✔ Pecah rekod kesan dapat Sehari
✔ Boleh simpan stock bagi ibu bekerja
✔ Anak Tidur Lena
✔ Tiada lagi tangisan di malam hari
✔ Demam kuning Turun selepas sehari minum
✔ Kulit Anak jadi Licin
✔ Rasa kenyang
✔ LULUS KKM & HALAL
 

CARA PENGAMBILAN UMMA LACTO MILK BOOSTER :-

1 kotak Umma Lacto ada 10 Sachet.
Cara pengambilan : Minum 1 kali sehari..1 sachet 1 hari..bancuh dengan 120ml-150ml air sejuk/air kosong. (Boleh tambah air ikut kesesuaian rasa individu.)
 
Minum Ketika Perut kosong..
Lebihkan minum air kosong..
Dan rasai perubahan seawal 3 hari atau seminggu.

Dah tau kebaikan Umma lacto dan cara minum Umma Lacto Milk Boster now kita tengok Umma Lacto Testimoni  pilihan dia pula

Umma Lacto Testimoni 

umma lacto testimoni

Testimoni Umma Lacto

testimoni umma lacto

Umma Lacto Review

umma lacto review

Umma Lacto Milk Booster Testimoni 

umma lacto Milk Booster testimoni

Testimoni Umma Lacto Milk Booster

testimoni umma lacto Milk Booster

Umma Lacto Milk Booster Review

umma lacto Milk Booster review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

SOALAN SERING DITANYA TENTANG UMMA LACTO :-

Umma Lacto ni hanya sesuai untuk wanita yang bergelar ibu sahaja ke ?
–Tidak, Umma Lacto hanya boleh diambil oleh ibu-ibu yang masih menyusukan bayi sahaja.
 
Berapa sachet dalam sekotak Umma Lacto?
–Sekotak Umma Lacto ada 10 sachet
 
Anak saya ada penyakit G6PD, boleh tak saya minum?
–Umma lacto mengandungi bahan berikut: susu kambing, ekstrak kurma, madu lebah, ekstrak halia, ekstrak ekstrak alfafa, susu skim, kismis, ekstrak halba, habbatus sauda, beras perang, soya, spirulina, ekstrak bawang putih, stevia, gam arab, fruktosa, serbuk protein, soluble fiber dan campuran enzim. Jika anak anda ada alahan, tidak digalakan, sila rujuk dengan doktor anda untuk pengesahan.
 
Umma lacto untuk ibu mengandung ? Saya due 2 minggu sahaja lagi, boleh minum?
–Boleh, digalakkan kerana ia adalah minuman kesihatan malah anda boleh amalkan sepangjang anda hamil.
 
Berapa kali perlu saya minum?
–Jika intensif, dua sachet setiap hari, atau boleh amalkan 1 sachet sehari, atau 1 sachet setiap 3 hari.
 
Bila waktu sesuai minum?
–Digalakkan minum pagi semasa sarapan dan malam sebelum tidur.
 
Saya tak tahan dengan rasa Umma lacto, ada cara nak atasi tak?
–Anda boleh campurkan dengan Milo untuk hilangkan rasa
 
Saya suka minum air panas, boleh tak pakai air panas untuk bancuh?
–Tidak digalakan minum umma lacto atau apa-apa suplement bersama air panas kerana ia mengurangkan keberkesanan. Air suam adalah terbaik
 
Adakah Umma lacto ini lulus KKM?
–Ya, anda boleh lihat sijil kami disini laman ini.
umma lacto kkm

Umma Lacto kkm

 
Adakah Umma Lacto halal? 100 % dijamin halal?
–Ya, anda boleh lihat sijil kami disini laman ini.
umma lacto halal

Dapatkan Umma Lacto murah disini..dan pastinya Umma Lacto Original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan Umma lacto Tiruan/Fake.

CARA ORDER

 

1)Langkah 1: Harga Umma Lacto Milk Booster | Umma Lacto Milk Booster Price

Umma Lacto harga Pasaran / price

Rm60 (exc Postage)

umma lacto murah

Umma Lacto Borong Min 10: Whatsapp 01126271834 stokis Umma Lacto direct amik dari Umma Lacto Hq

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Umma Lacto Milk Booster,5 Kotak,RM225, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Beaumama Supplement : Beaumama

Mamom milk booster herbaworks : Mamom

Minyak Kelapa Dara D Aura : Minyak Kelapa Dara D Aura

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.