Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Women Desire Essential Cream | Wdec Cream | Women Desiree | Women Desire Cream Women Desire Essential Cream | Wdec Cream | Women Desiree | Women Desire Cream
5
wdec Women Desire Essential Cream | Wdec Cream | women desiree | women desire cream Anda ada masalah cyct, fibroid, kanser? Ingin tampil cantik,... Women Desire Essential Cream | Wdec Cream | Women Desiree | Women Desire Cream

wdecWdec Women Desire Essential Cream

Women Desire Essential Cream | Wdec Cream | women desiree | women desire cream

Anda ada masalah cyct, fibroid, kanser?
Ingin tampil cantik, sihat, langsing dan muda?
Inginkan Cahaya Mata?
Nak tak satu krim yang boleh menyelesaikan semua masalah wanita.
 
Krim Terapi Hormon Paling HOT di Malaysia 2017
 
Terima Kasih kerana anda terus setia menjadi pengguna kami.
Semoga anda Terus Kekal Sihat,Awet Muda Kekal Cantik Jelita dan gembira dengan Transformasi yang telah berlaku pada diri anda.
 
KINI IANYA BUKANLAH SEKADAR IMPIAN,
INILAH RAHSIA TRANSFORMASI KEJELITAAN WANITA YANG SEBENAR…
 
3 DARI 10 WANITA HADAPI GANGGUAN HORMON?
– KETAHUI TANDA-TANDA
 
====>Adakah anda berusia 35 tahun dan keatas?
====> Menghadapi masalah seperti di bawah:
 
> Tidur sering terganggu
> Kulit menjadi kasar, kering dan tona tak sekata, Jerawat dan Jeragat.
> Fikiran bercelaru dan sukar memberi tumpuan
> Mudah lupa
> Masalah berat badan turun naik
> Kitaran haid tidak menentu
> Sering merasa letih dan lesu
> Selalu rasa cemas atau gelisah tanpa sebab
> Selalu sakit kepala atau migrainie
> Gangguan mood
> Sering rasa kejang otot
> Sakit sendi dan sengal otot
> Panas badan atau “hot flushed”
 
Sekiranya hari-hari anda dibelenggu dengan masalah di atas hingga menyebabkan anda KEMURUNGAN!, anda patut mencuba Women Desire Essential Cream (WDEC)
Penghasilan hormone mula menurun seawal usia 25-30 tahun. Apabila usia mencecah 35 tahun, kebanyakkan wanita mengalami masalah hormone progesterone yang rendah.
 
Gangguan hormone ini boleh menyebabkan proses penghadaman dan penyerapan nutrisi terbantut kerana kurangnya rembesan enzim yang diperlukan. Ia juga menjadi salah satu punca mengapa sesetengah pengguna sukar melihat kesan positif pengambilan makanan tambahan.
 
Jadi jika anda mengalami GANGGUAN HORMON SEPERTI yang kami senaraikan..
Rawatlah ia… Jadikanlah kehidupan anda lebih Ceria dan BAHAGIA.
 
Produk ini khas untuk menstabilkan kembali hormon dalam tubuh badan kita
dan mengaktifkan kembali sel-sel kolagen yang sudah berkurangan dalam tubuh badan. Dengan cara sapuan mudah dan biarkan ianya menyerap melalui pembuluh darah (Nadi).
 
Baunya seperti Haruman Rose dan sangat menyergarkan.Hanya dengan bauannya sahaja anda Jadi LEBIH RELAX DAN FRESH. Kegunaannya juga sangat Multifungsi untuk seluruh tubuh badan
Women Desiree Essential Cream (WDEC) merupakan produk keluaran bumiputera, buatan Malaysia dan perkilangan bertaraf GMP yang bertujuan untuk memastikan produk ini sentiasa dalam kualiti yang terjaga. Sebagai bukti bahawa kami menitikberatkan keselamatan pengguna, WDEC berdaftar dan mempunyai kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor Not NOT150804530K di bawah nama ADLEESYA BEAUTY WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM. Dan inilah yang telah diketengahkan oleh pengasas Women Desiree (Adleesya Beauty) iaitu melabelkan kepuasan pengguna di tangga teratas dengan produk yang berkualiti tinggi.
 

Kelebihan WOMEN DESIREE adalah :

✅IBU HAMIL BOLEH GUNA
✅PESAKIT CYST BOLEH GUNA
✅PESAKIT FIBROID BOLEH GUNA
✅PESAKIT KANSER BOLEH GUNA
✅SEMUA JENIS PENYAKIT BOLEH GUNA
✅KESAN SEAWAL SEMINIT (INSTANT LIFTING & FIRMING)
 

FUNGSI UTAMA WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM (WDEC) :-

Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda.
Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit
Membuat kulit cerah seperti semulajadi
Mencegah kulit dari kusam
Menyamarkan garis halus
Membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis halus, luka dsb.
Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular.
Menyamarkan kesan parut serta noda hitam
Sebagai antioksidan alami serta anti kanser
Meremajakan kulit anda
Menstabilkan hormon dalam badan anda
Mengawal tahap STRESS anda
Menganjalkan dan menegangkan kembali payudara anda yang kendur
Mencerahkan kawasan pelipat2 yang gelap dan puting payudara
Menaikkan seri wajah
Menegang dan peningkatan serta-merta tisu kendur.
Menghilangkan Double Chin (V-Shape)
Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi.
Membantu detoksifikasi/pengeluaran racun tubuh
Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi
Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan
Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kram otot
 

BAHAN-BAHAN UTAMA WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM (WDEC) :-

Punica Granatum Extract : Membantu masalah keradangan perut , Membantu melegakan Cirit Birit.. Malah ia juga membantu mengurangkan tekanan darah tinggi… Pesakit Anaemia atau kurang darah juga mendapat manafaat daripada buah delima… Paling best kan.. Delima nih sangat Berkesan untuk menangani masalah darah gemuruh dan panik.
 
Soy Protein : Ia akan membantu melindungi kulit daripada kerosakan dan anti-penuaan. Soya juga boleh mencerahkan kulit yang diingini oleh wanita yang mempunyai warna kulit yang tidak sekata dan masalah kulit seperti sinaran matahari.
 
Soy Isoflavanoes : Ia akan Melancarkan Metabolism, Melancarkan pencernaan, Merupakan nutrisi pelengkap, Meningkatkan sistem imunisani, Memperkuat struktur matriks tulang, Menstabilkan tekanan darah, Menurunkan kadar kolesterol darah, Menstabilkan kadar gula darah, Mencegah obesiti, Mencegah penyakit ginjal, Mengurangi gejala jantung koroner (kardiovaskular), Mengurangi gejala stroke, Mengurangi gejala sakit urat, Menghilangkan rasa lelah dan lesu, Mengurangi gejala menopause, Memperlambat penuaan sel, Mencegah tumbuhnya kanser, terutama kanker payudara dan prostat & akan Menambah daya ingat dengan meningkatkan fungsi kognitif.
 
Vitamin A : Ia dapat mengurangkan kedutan , menyembuh luka, menjadikan kulit licin dan sekata, mengurangkan tompok coklat dan pigmentasi, mengurangkan pengeluaran sebum dan merawat jerawat.
Vitamin C : Ia membantu untuk mengurangkan garis-garis halus, parut, dan kedutan. Malah ia berupaya memusnahkan radikal bebas yang merosakkan sel-sel dan keanjalan kulit, justeru memperbaiki rupa keseluruhan dan kesihatan kulit
 
Vitamin E : Ia membantu mengurangkan Sunburn , mencegah tanda-tanda penuaan serta memiliki ciri-ciri pelembap kulit yang sangat baik, & ia juga membantu untuk mengelakkan kehilangan air di kulit, dan dengan itu meningkatkan kandungan kelembapan semulajadi kulit.
 
Trifolium Pratense Blossom Extract : Ia dapat Merawat Gangguan Kitaran Haid , Kesakitan Semasa Haid, Pendarahan Uterin dan penyakit lain. Ia juga sangat sesuai untuk meringankan gejala putus haid.
 
Pueraria Mirifica : Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut,menambah saiz payudara,menegangkan payudara dan punggung,mencerahkan kulit,menganjalkan kulit ( awet muda ),melambatkan proses penuaan,melangsingkan badan,menghalang jangkitan pada vagina & pundi kencingnmembantu pertumbuhan rambut,mengetatkan vagina,mengurangkan migrain dan mengah,mengatasi masalah sukar tidur
Rose Arometerapi : Ia dapat menciptakan suasana romantis dan penuh gairah, memperbaiki metabolisme dan sistem peredaran darah, menyeimbangkan hormon, meringankan – kepekaan kulit sensitif dan alergi
 

CARA PENGGUNAAN WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM (WDEC) :-

Cara Penggunaan yang paling wajib dan konsisten perlu sapu di nadi tangan dan leher. 2kali sehari.
 
cara guna wdec

Cara guna WDEC untuk fokus masalah2 tertentu (cara penggunan  yang lebih tepat)

 

BAGAIMANA WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM (WDEC) BERTINDAK:

WDEC ni bertindak dari dalam badan kita . Mula sapu WDEC pada 3point nadi yang penting itu , WDEC akan diserap ke pembuluh darah dan akan detect segala penyakit kita . Akan ada tindakbalas yang berlaku .
APA KAITAN LETAK DI NADI DAN SENDI-SENDI BOLEH CANTIK??
Inilah keistimewaan krim terapi hormon kami..Belum sapu..Cuma BAU jer pun dah rasa FRESH sangat..Semacam ada aura luar biasa yg meresap ke dalam tubuh badan.
 
Krim ini menyerap melalui pembuluh darah anda..Dan mengalir ke seluruh tubuh badan dengan cepat…Bertindak untuk cuci darah kotor..Dan toksin2 berlebihan di dalam tubuh badan.
 
Sebab tu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi mcm2 penyakit..So,nak cuci saluran tu..jom try WD..Confirm perjalanan darah anda lebih lancar.Bila dalam badan semua dah ok..Dah bersih..Dah cantik,takde tersumbat2..
 
Jadi lihat lah hasilnya….Anda bakal berpuas hati dengan produk ini. Malah ramai juga perasan akan perubahan yang berlaku pada diri anda.
 
Kalau kita gemuk . Badan akan keluarkan toksik2 dan lemak2 secara semulajadi tapi kalau kita dah kurus… tak lah kuar lemak tu .
 
Dan WDEC akan menaikkan metabolisma bagi yang gemuk dan akan menurunkan metabolisma bagi yang kurus. So badan kita akan jadi ideal .
 
Jelas tak??
 

TESTIMONI WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM

TESTIMONI WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM

Women Desire Essential Cream testimoni

Women Desire Essential Cream testimoni

Women Desire Essential Cream review

Women Desire Essential Cream review

Wdec testimoni

Wdec testimoni

Wdec review

Wdec review

Wdec cream testimoni

Wdec cream testimoni

Wdec cream review

Wdec cream review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
Buat Pengguna Women Desiree Essential Cream
=================================
SOALAN:
************
Cik abang bakal rindukan anda siang dan malam…seolah2 tak mampu berpisah dengan anda selepas di IKAT DENGAN TEKNIK 3KUNCI YANG MANTAP TU.

APA RAHSIA WDEC TEKNIK 3 KUNCI,JERAT CINTA SI DIA TU…

JAWAPAN :
***************
TEKNIK ” BUKAAN 3 KUNCI EKSOTIK CENUAI PENARIK CINTA WANITA – WDEC “
Untuk membuka ” 3 kunci ” WAJIB dimulakan dengan 2 langkah ASAS sebelum membuka ” 3 KUNCI ‘ iaitu…
1. Sapukan pada nadi leher.
2. Diikuti dengan nadi pergelangan tangan.
Setelah langkah asas di lakukan, barulah diikuti dengan sapuan membuka ” 3 KUNCI ” tersebut..
Kunci 1 : Sapuan melawan arah jam pada bahagian abdomen ( bawah pusat / ari-ari )
Kunci 2 : Seterusnya.. sapu pada kedua belah peha dalam / bikini line… urut / usap sehingga anda merasa sedikit denyutan pada vagina ( petanda kunci dah terbuka )..
Kunci 3 : Sapuan kemuncak adalah sapuan pada hujung mahkota iaitu ‘ kelentik’ anda … di mana anda mula rasai ‘ satu penarikan gelora untuk terus ‘ bersama’ ‘… ( itu maksudnya .. mangga telah di buka kuncinya. tinggal buka pintu dan masuk aje… jangan lupa beri salam ye…
Selamat Menuju Puncak Cinta !
Saya memang selalu dapat soalan femes macam ni :-
wdec tak berkesan? kesan buruk wdec/ keburukan wdec? wdec bahaya ?kesan sampingan wdec ?
◆ Kenapa bila makan Supplement, saya rasa pening, nak muntah, letih ❓
◆ Kenapa bila ambil Supplement urin berwarna kuning pekat❓
◆ Dah lama ambil Supplement tapi masih takde pape perubahan pun.
 
Sebenarnya semua soalan diatas hanya ada satu jawapan yang konkrit iaitu HEALING CRISIS
 
APA ITU HEALING CRISIS❓❓
Maksud ‘HEALING CRISIS” ialah jangkamasa penyesuaian apabila mula mengambil suplement.
 
Ia adalah proses berterusan dalam badan yang mengambil masa untuk membersih dan membina semula sel-sel badan yang telah rosak akibat radikal bebas.
 
Semasa proses penyingkiran toksin, badan akan mengalami tanda dan simpton yang membuatkan rasa tidak selesa, dalam perubatan china, penyembuhan terbaik sentiasa didahului dengan krisis penyembuhan.
 
Healing crisis adalah petanda baik baik bagi anda yang mengambil suplement sebab itu menandakan suplement tersebut berkesan dan bertindakbalas dengan sistem tubuh kita.
Mungkin ada yang merasakan masalah mereka semakin teruk tetapi sebenarnya tidak..tu adalah petanda krisis penyembuhan secara semulajadi..
 
Adakah healing crisis sama kepada setiap orang❓
👉Jawapannya adalah TIDAK❌ ..
👉Setiap orang akan mengalami proses penyembuhan yang berlainan.
 
 
HEALING CRISIS & PENYEBAB ❓
1) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Keletihan, berasa mengantuk
PENYEBAB :
—————
👉Tubuh berasid, fungsi hati yang lemah, terlalu letih, memerlukan rehat yang lebih
2) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Sakit kepala, kepala terasa berat
PENYEBAB :
—————–
👉Tekanan darah yang tinggi, tanda-tanda detoksifikasi
3) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Demam, demam sedikit, keresahan
PENYEBAB :
—————–
👉Metabolisma meningkat, merangsang fungsi imun badan
4) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Cirit-birit, kerap membuang air besar, najis berwarna gelap dan berbau, air kencing berbau busuk
PENYEBAB :
—————–
👉Tanda detoksifikasi, sisa-sisa toksin terkumpul di dalam kolon
5)Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Kembung, perut bergas
PENYEBAB :
—————–
👉Sistem penghadaman yang lemah
6) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Ruam, gatal kulit, peluh berbau busuk, rembesan mukus, kelemumur
PENYEBAB :
—————–
👉Fungsi hati yang lemah, kesihatan kolon dan sistem penghapusan yang lemah
7) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Pengeluaran lendir seperti kahak, hidung berair
PENYEBAB :
—————–
👉Fungsi paru-paru lemah, mengeluarkan kahak, tanda detoksifikasi
8) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Hidung berdarah
PENYEBAB :
—————–
👉Mungkin tanda anemia (tidak cukup darah merah)
9) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Sakit di bahagian otot dan sendi
PENYEBAB :
—————–
👉Tubuh berasid, toksin terkumpul di tempat yang sakit
10) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Merasa lebih sakit di bahagian yang terjejas
PENYEBAB :
—————–
👉Proses penyembuhan semakin cepat
11) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Insomnia atau hiperaktif
PENYEBAB :
—————–
👉Sistem Saraf yang lemah
12) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Haid tidak teratus, perubahan pada kitaran haid, gatal di punggung, semakin banyak mengeluarkan lendir
PENYEBAB :
—————–
👉Ketidakseimbangan hormon, sedang memperbetulkan hormon
13) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Pendarahan ketika membuang air besar
PENYEBAB :
—————–
Mungkin buasir
14) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Pening, lapar
PENYEBAB :
—————–
👉Hipoglisemia (paras gula dalam darah yang lemah)
👉Anemia (tidak cukup darah merah)
15) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Loya, sembelit, sedu
PENYEBAB :
—————–
👉Sistem penghadaman lemah, masalah hati
Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Slight Edema (bengkak)
PENYEBAB :
—————–
👉Masalah buah pinggang
 
CARA TERBAIK UNTUK HILANGKAN HEALING CRISIS :
👍Minum air yang banyak untuk memastikan healing crisis sekurang-kurangnya 3L sehari. In syaa allah, kesan yang anda alami itu akan berkurangan.
👍Mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran untuk mengurangkan kesan healing crisis kerana dapat membekalkan serat supaya toksin boleh dikeluarkan melalui najis….
👍Dapatkan rehat yang secukupnya..
 
Jadi.. Anda Tidak Perlu risau if ada simptom yang mencurigakan berlaku…
BERMINAT:
JOM ORDER .
CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga WDEC / Women Desire Essential Cream Price

OUT OF STOCK

BOLEH TRY PRODUK LAIN

Aurawhite Collagen Plus | Aura white Testimoni | Aurawhite Review

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

SMS/Whatapp DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, no tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk WDEC,3 Unit ,RM255, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Irine nadia BT. Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

B Confident Serum Testmoni | B Confident Review | Testimoni BConfident

Save

  • Anonymous

    August 1, 2017 #1 Author

    Assalamualaikum, kalau saya mau pesan rumah saya di Indonesia harganya berapa ya dan minimal pemesanan berapa unit , terima kasih

    Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!